На море в Турция - тема 34

• 90 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
mimi0585 палм уингс не видях да го предлагат албена холидейс
как така са ти дали тази цена  newsm78
Разговаряхме по телефона и казаха че имат цени за този хотел но не са качени.Пратиха ми цената на помещенията които ни интересуват.Другото което е че ако платиш щялата сума до 15.2 ти дават отстъпка още 2%

# 196
mimi0585 палм уингс не видях да го предлагат албена холидейс
как така са ти дали тази цена  newsm78
Разговаряхме по телефона и казаха че имат цени за този хотел но не са качени.Пратиха ми цената на помещенията които ни интересуват.Другото което е че ако платиш щялата сума до 15.2 ти дават отстъпка още 2%
благодаря ще попитам и аз
въпреки нежеланието ми да повтаряме хотел, за тая цена не мога да намеря по-добър
но продължавам да съм в чуденка за сюрмели-миналата година имаше страхотни отзиви за него

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 09:04 от The Invisible

# 197
  • Русе
Мими, ами аз сега като гледам цените на Ориент99 за дата 05.06 като за вас е 1 902 лв., минус 320 лв., които ще ви се приспаднат за транспорт = 1 582лв. Thinking

# 198
Мими, ами аз сега като гледам цените на Ориент99 за дата 05.06 като за вас е 1 902 лв., минус 320 лв., които ще ви се приспаднат за транспорт = 1 582лв. Thinking
Да но за двойна стая е тази цена  Standart Peace А тази от албена холидейс е по голяма стая като тази вашата .Large Room with Bunker И с 2% става 1562лв

# 199
  • Русе
Да но за двойна стая е тази цена  Standart Peace А тази от албена холидейс е по голяма стая като тази вашата .Large Room with Bunker
Не съм сигурна, че е за двойна. Как ще сложат 3+1 в двойна стая?

# 200
Ами нали на всяка таблица с цени пише какво е помещението в стандартна стая 3+1 това е цената като и от Ориен и от Албена Холидей ми отговориха че е двойна стая +фотьойл +допълнително слагат единично легло и е много тясно.

# 201
Nefertarri права беше
палм уингс и тази година ще е фаворит  Peace

# 202
Здравейте,

На мен много ми се почива в Турция следващото лято, искам да видим нещо различно. Търся настаняване на 2 възрастни и дете на 6 г., автобус (т.е. по-близък курорт),  близо до хубав, по възможност пясъчен плаж, анимация не ме интересува, юни месец до 1200-300лв. Реални ли са очакванията ми да намеря нещо подходящо за тези пари? Моля за предложения за хотели.

# 203
вече чуденката ми е между палм уингс кушадасъ и веноса дидим
моля давайте съвети кой да избера
държа на чистота и хубав плаж  Simple Smile
shark ако не държиш на хубав плаж, може и да намериш
обаче явно това е екстра в турция и доста оскъпява цената  Peace

# 204
Гледам оферта на "Албена Холидейз" за хотел "Сентинус" - 1298 лв от 31.05 за 9 нощувки ALL. Има ли нещо съмнително в тази оферта?
http://www.albenaholidays.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Отзиви за Marti Beach в Кушадъсъ и THE HOLIDAY RESORT DIDIM в Дидим? Кушадъсъ или Дидим е по-близо до България  Blush ?

И още един въпрос - цените с много ли се вдигат през януари? предпочитам да направя авансовото плащане до 31.01..

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 11:28 от shark

# 205
Здравейте! С нетърпение очаквам да започнат ранните записвания със самолет!Миналата година почивка ни беше през май в хотел Маджести клуб Тархан!Прекарахме си страхотно!Пътувахме със самолет, че бяхме с малко дете и определено и сега съм за самолета! Всичко мина безпроблемно и изкарахме чудесно, пък и случихме на хубаво време, което беше основното ми притеснение за средата на май!Водата в морето ставаше за къпане, а в басейните беше прекрасна! Сега отново се интересувам от оферти за хотели които са така зелени и разположени на голяма площ! Този път разполагаме и с по-голям бюджет! допадат ми Grand Yazici Club Turban хотел - Мармарис и MARMARİS PALACE HOTEL 5*. Прегледах коментарите в началото на страница за хотелите в Мармарис, поне за сега там планувам да почиваме лятото, но клоня и към Палм Уинкс в Дидим! Бих ви била благодарна ако ми препоръчате хотел в Мармарис, който да е подходящ за семейство с дете на 4 г.!Все още събирам инфо! Миналата година ми бяхте много полезни! Сега ще се постарая да попрочета предходни теми и да си набавя малко инфо, но някоя насока би ми била от полза!хубав ден!  bouquet

# 206
Гледам оферта на "Албена Холидейз" за хотел "Сентинус" - 1298 лв от 31.05 за 9 нощувки ALL. Има ли нещо съмнително в тази оферта?
http://www.albenaholidays.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B … D0%B2%D0%BA%D0%B8

Отзиви за Marti Beach в Кушадъсъ и THE HOLIDAY RESORT DIDIM в Дидим? Кушадъсъ или Дидим е по-близо до България  Blush ?

И още един въпрос - цените с много ли се вдигат през януари? предпочитам да направя авансовото плащане до 31.01..

кушадасъ е на 60-70 км. преди дидим, ние тази година на връщяне взехме хора от холидей ризорт в дидим и казаха че им е харесало, приличен хотел чисто било в стаите и храната била достатъчно и имали разнообразие,

погледнах тази оферта за 9 нощувки мисля че е реална, погледнах и за 7 нощувки на албена холидейс, разликата е съпоставима със седемте нощувки, аз така ги гледам

# 207
  • Бургас
Прегледах коментарите в началото на страница за хотелите в Мармарис, поне за сега там планувам да почиваме лятото, но клоня и към Палм Уинкс в Дидим! Бих ви била благодарна ако ми препоръчате хотел в Мармарис, който да е подходящ за семейство с дете на 4 г.!Все още събирам инфо! Миналата година ми бяхте много полезни! Сега ще се постарая да попрочета предходни теми и да си набавя малко инфо, но някоя насока би ми била от полза!хубав ден!  bouquet

Ние бяхме тази година в Мармарис Палас. Подходящ е за деца. Има чудесен детски кът. Много е компактен. На едно място е детския кът с люлки и пързалки, и детския басейн с пързалка към него /има и по-голяма пързалка/. Комплексът е сред гора и пази сянка. Минус за мен е наличието на доста оси. Надявам се да направят нещо по въпроса, защото е кофти да се храниш през деня на външните маси /вечер няма оси/ и над чинията ти да се вие рояк оси.
Иначе ако имате възможност Тюрбана е по-добър избор от Паласа  Peace

# 208
  • Резерват "Северозапад"
За 2015 чакам цените на Клуб Тюрбан в Мармарис, Vogue i Kefaluka в Бордум и Пайн Бей в Кушадасъ...може и Аква Фентъзи newsm78. Моля за сравнение и препоръка на посочените и дали са на нивото на Паломата Heart Eyes.
П.П. Накрая може и да повторим миналогодишния хотел Wink.

# 209
Зомбайо
След Паломата, рядко можеш да попаднеш на нещо на същото ниво, особено като цена спрямо качество.

Пайн Бей в никакъв случай - голяма разлика в храната и градинското оформление. Тюрбан е по-добре, но там е по-малък аквапарка и изобщо комплекса. Аква Фентъзи - добра храна и силна насоченост към аквапарка- това са плюсовете. За другия нищо не мога да кажа.
Ние след Паломата се "набутахме" в Онирия Кларос - най лошия хотел, който сме посещавали изобщо в Турция /това го казвам пак като съотношение цена и качество/. Сега ще се пробваме в Алания и ще видим, какви ще са отзивите

Общи условия

Активация на акаунт