На море в Турция - тема 34

• 90 528
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
собствен плаж, по възможност пясъчен, да имат добри аниматори и да не се пътува много от летището до хотела! Все още не съм разгледала подробно офертите, но като че ли ме грабна CLUB SALIMA HV 1, в Кемер.

Плажът в Кемер е чакалъст, не е пясъчен.

# 496
  • Бургас
И на мен от по-бюджетните анталийските хотели най-много ми допадна Club Salima HV, но аз съм си почитателка на HV-тата.
Не спомена за кой период търсиш.
И ние догодина мислим да изберем или пак Мармарис Палас или Тюрбана, защото гледам, че разликата им е доста малка. За 25.09 с автобус двата хотела са 1428 /Паласа/ и почти 1500лв /Тюрбана/, така че за по-ранен период и със самолет ще е по-скъпо и не съм сигурна дали ще се вместите в бюджета.

# 497
  • София
qq50 благодаря за отговора. Така, както го описваш, определено не е нашето място за почивка Simple Smile Понеже съм виждала отбивка за Чешме някъде по пътя преди Кушадасъ и затова реших, че ще е по-близо. Но не съм поглеждала, колко е пътя след отбивката. Явно пак ще се насочим към Кушадасъ.  Hug

# 498
Привет Hug

Да се похваля и а3 с ре3ервация. Мармарис, Паша Бийч, 05.06.1015 г.
3апочвам обратното броене  Simple Smile
liv, приятелю,   bouquet

Алинка Hug 3арежи Жасмин Бийч. Реновиран е та3и година,но хотела е над пътя. Пресича се оживен път и се стига до плажа. Голдън Ейдж е в пъти по-добър.

# 499
Хубаво е да има някой, който да ни помогне в избора   bouquet
Като няма - търся и избирам сама.
Ако не остана доволна, виновния е ясен. Аз Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 22:34 от Alleisha

# 500
може ли някой да ми препоръча изпитана фирма за турция, която тръгва от русе и е с добри цени за мармарис и кушадасъ.

# 501
Vanq_6119, приеми моите комплименти за правилния избор. Желая ти страхотна почивка,много приятни емоции и съм сигурен ,че като се върнете ще си поне малко влюбена в райското кътче наречено Мармарис.  bouquet

# 502
  • София
Да се включа и аз за застраховките. Това ми е отговора от Емералд

Цитат
Чл.21.
(1) Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция - 3 дни след записване и внасяне на депозит.
(2)В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки при пътуване в чужбина:
а) след изтичане на срока по ал.(1) и до 60 дни преди датата на пътуването - такса резервация
- 40 лв. За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване се удържа такса в размер на 30 лева.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - в размер на депозита.
г) от 29 до 20 дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
д) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 80% от общата стойност на пътуването
е) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗК "Дженерали" и се изчислява на база сумата по договора Ви.

Това е от Турс Клуб:

Цитат
Застраховка "Отказ от пътуване" се калкулира на база цената на договора и може да бъде сключена при всеки договор.

# 503
И на мен от по-бюджетните анталийските хотели най-много ми допадна Club Salima HV, но аз съм си почитателка на HV-тата.
Не спомена за кой период търсиш.

Миналата година ходихме в средата на май, имаше много изгодни оферти и на сравнително ниски цени за над 10 дни, уцелихме прекрасно време в Дидим и изкарахме хубава почивка! Иа з по принцип съм фен на HV-тата.Обожавам зеленината около тях и просторното място на такива комплекси. Сега се оглеждам за оферти за началото на юни! Никога не сме ходили на почивка есента и ми се вижда мноооого далеч, пък и с ранно записване. Важно ми е да има на близо болница, недай си боже ако се случи нещо с детенце. Миналото лято имахме проблем и болницата беше на 15-20 минути разстояние. Та от опит знам че е хубаво да има такава наблизо!

# 504
Здравейте! Започнах да ви чета отначало, но тъй като нямам много време( искам да хвана ранните записвания) , прескачам няколко страници и направо тук да задам един въпрос: Имам тази оферта за Бодрум, какво бихте казали за хотела?

http://pochivki.почивки-турция.com/hotel.php?p=62561&c=2&g=271&h=61584&m=80192&cl=165

Имайки предвид факта, че не сме с деца и търсим предимно хубав плаж, бюджетна почивка и все пак всичко останало да си има Laughing добра храна, голям парк, места за развлечение, но без излишен лукс Wink
Гледам цената за 12.06 и ми се струва супер ! Вие какво бихте казали? newsm78

# 505
Здравейте,
Може ли да ми помогнете относно двата хотела LONG BEACH HARMONY и LONG BEACH RESORT & SPA в Алания. Предполагам двата ползват една и съща площ. Първият го обявяват с малко-по висока цена. Моля за препоръка кой от двата да избера. Благодаря предварително.

# 506
  • София
 maiags, според мен категорично избери оригинала, т.е. Лонг бийч ресорт енд спа Peace.
През лятото като бяхме в него Лонг бич хармони още го довършваха, но останах с впечатление, че територията му е доста по-малка. Басейна му  е доста по-малък от на Лонг бийч, плажа също тогава му го правеха, но не ми се вярва при този голям аква парк на Лонг бийч да направят такъв и в Хармони. Със сигурност ще се ползва и територията на стария хотел, но при него всичко е на толкова високо ниво, че не си заслужава според мен да се рискува с Хармони. Нито територията му ще е толкова озеленена, нито забавленията толкова много. И ако ще трябва постоянно да се ходи до съседния хотел си е излишно разкарване на по-висока цена. Това разбира се е моето мнение може нещата да стоят и по друг начин. Но Лонг бийч наистина е от много висока класа като база и обслужване Simple Smile.

# 507
maiags, според мен категорично избери оригинала, т.е. Лонг бийч ресорт енд спа Peace.
През лятото като бяхме в него Лонг бич хармони още го довършваха, но останах с впечатление, че територията му е доста по-малка. Басейна му  е доста по-малък от на Лонг бийч, плажа също тогава му го правеха, но не ми се вярва при този голям аква парк на Лонг бийч да направят такъв и в Хармони. Със сигурност ще се ползва и територията на стария хотел, но при него всичко е на толкова високо ниво, че не си заслужава според мен да се рискува с Хармони. Нито територията му ще е толкова озеленена, нито забавленията толкова много. И ако ще трябва постоянно да се ходи до съседния хотел си е излишно разкарване на по-висока цена. Това разбира се е моето мнение може нещата да стоят и по друг начин. Но Лонг бийч наистина е от много висока класа като база и обслужване Simple Smile.

roje22, Благодаря Ви. Изборът ми на Лонг бийч ресорт енд спа е именно след Вашия разказ и красиви снимки. Случайно видях, че има и Лонг бийч хармони и реших да попитам. Ще се доверя напълно на предложението. Благодаря  Peace

# 508
Нека да допълня и аз поста на valerko :
Миналата седмица си взех договора с Емералд и в него този чл. 21 фигурира като една от точките (по точно чл. 7) на договора с многозначителното име на раздел ОТКАЗ.
Аз, разбира се, тъй като съм Тома Неверни, отидох до местната ТА за да се уверя в истинността на този чл. 7 и необходимостта от обвързването му с евентуална застраховка. Бе ми отговорено, че всичко е така както е написано и не е необходимо да е била сключена застраховка за да влезе в действие при евентуална отмяна. Разбира се, не мога да съм сигурен на 100 % в това, а и се надявам да не ми се наложи да го проверя от личен опит.Simple Smile

# 509
  • Сoфия
А между Long beach resort и Тuran Prince World, кой е по - добрия избор?
Втория някак ми грабна "окото" още първия път като го видях...  Embarassed
Ама знам ли....

valya_bl От 3 * в Бодрум този ми харесва най-много, но нищо друго не мога да кажа за него   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт