Сладкарничка за книги - тема 20

• 21 954
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
  • На планетата Земя
Камиче   Hug, може апендикса значи?  Mr. Green

Кали, обичам те прекалено болезнено много, затова ти давам схема за изчисление на датата.
Гледаш клипа, слушаш, записваш си алгоритъма и ще ти се получи  Mr. Green

http://youtu.be/Du5eFmessRA

# 361
Миле , калкулатор имам , ама твоята задача с много неизвестни , душко , как се пресмята туй животно ?  Mr. Green

# 362
  • София
Миленце, страхотни картинки! Много се смях!  Joy

За срещата на 29-ти - аз мога да дойда след 15.00 часа. Да идвам ли? Там ли ще сте?  Mr. Green  Незито и Венката ми трябват най-вече!  Hug Книжки няма да взимам този път, тъй като съм си подредила поне 10 за четене.  Heart Eyes

# 363
  • на североизток от Рая

Тъз игра ще я изиграя, само малко да ми светне пред очите.  Joy Joy Joy

А пък моята работа пак запецна.  Crossing Arms Ни моа си разпрати адресите, дЪ го ..ба. ooooh! Шъ чакате тез, дето нямате още поща. Tired

# 364
  • ГОре на черешата...
Миле, значи не съм ти другарче, щото ние с Дребо още смятаме до 9, ми така де Whistling.
нели, да ти минава бързо, ама то с това смотано време...тук вали и е мрачно, и студено, отврат. Не го обичам такова врмето - искам светло да ми е, бяло...
Рейнче, и аз я питах Кармен  Laughing за книгата, и тя така ми отговори. Нели, не се впечатлявай за отзивите - хора всякакви. Вчера пратих по едно мое дете Нестинарка за мама, Трънските разкази за тате. Днес мама идва да ме види и рече - "Заспивам права - като я почнах, четох цяла нощ и я прочетох. Баща ти и той същият, прочел е Трънските разкази. Сега пихме по едно кафе и си ги разменяме." hahaha - та мисълта ми е - книгите са страхотни, почвам да издирвам балканска сага да прочета и нея.

# 365
  • София
Може ли някой, да ми прати "Нестинарка", за четене през компа  Praynig

# 366
  • На планетата Земя
искаш ли я в епуб, имам я от Ловчето?

Дай мейлче

# 367
  • на североизток от Рая
 Мариетко, като разпечата Нестинарка, колко страници излезе?  Hug

# 368
# 369
  • ГОре на черешата...
159, едностранно.

# 370
  • на североизток от Рая

Мерси!  Hug

# 371
  • Ямбол
Може би Хепи-то, ако е удобно на Мария, понеже го знае от миналия път  newsm78.
Там съм  Peace Само нещо извънредно да не се случи  Hug
Плановете ми са да пътувам засега  Rolling Eyes

# 372
И аз мисля да дойда на срещата на 29ти  Heart Eyes
Само тези книжки имам под ръка, някой ако си хареса нещо, да го взимам Simple Smile
Скрит текст:
И да, не  съм ги чела (още!), все пак са мои  Laughing спазвам традицията да дам първо на другарче  Joy

# 373
  • София
За срещата на 29-ти - аз мога да дойда след 15.00 часа. Да идвам ли? Там ли ще сте?
Идвай! Аз ще те изчакам със сигурност, а ако от Хепи ни изгонят, ще сменим мястото  hahaha.
Идвайте всички, които можете, ще се радвам много.

# 374
  • USA, Steak State
Хей, изписали сте света!

Потропвам си с краче за новото местенце с нетърпение вече, че толкова неща искам да ви кажа, ама пуста му бг-мама, не мога.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт