Сладкарничка за книги - тема 20

• 21 959
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Миле, имам много бенки
и хич не съм им фенка.
Лопатата ще нося знай,
във моята глава ще я халосам май  hahaha.

# 436
  • София
Ах, какви сте поетеси,
Приказните ми принцеси -
Милето и Вени двете
В дует редят куплети.
Това е радост за душата -
Ода за една лопата  hahaha

# 437
# 438
Верно има големи дразнители , аз пък онзи ден така се скарах с една съседка , по - точно има квартално магазинче . Минала пощалъонката и защото ме няма през деня и я помолила да й остави книжката от Маришка , добре ама това лай.о  видяла вечерта майка и й се разкрещяла тя да не бъдела поща , охоооо, туй й чаках , майка вика ще мълчиш , няма се караш . Няма ли , като слязох , та като я метнах , викам ай ся ми кажи аз кога съм те молила да ми вземаш колетите , да се разписваш ,, че и скандал правиш на майка ми , ама ама , мънка ми като чучало , като не искаш няма да вземаш какво ми се праиш на интересна . Айййййй , Господи , слез моля , прибери си вересиите , лошотията край няма .  Praynig  Може да ме помислите за много лоша , но такива хора каквото и да им се случи не ме е жал , сериозно . Много лоши , червиви хора  ooooh!

Та да знаете , проклетията е навсякъде около нас , важното е да не си мълчим и да не се оставяме да ставаме изтривалки в нечии крака . Няма да мълча като съм права , ако сгреша хиляда пъти ще се извиня , но права ли съм минава като влак отгоре .

# 439
Вие сте големи поетеси ,
най - любимите ми принцеси .
Нижете рими в захлас
и винаги да е така чудесно сред нас.

# 440
Брех, какви таланти тука  Grinning

Нара, няма да си мълчим, ами! Да се научат веднъж завинаги, пууу. Аз едвам се стърпях пред момчето да не вдигам гюрултия  Laughing и без това е някъв страхлив ... ?! До средата на стаята влиза и едно здрасти не обели оня ден, и на туй се издразних, аз му казах "здравей". Има човек, ехоо, тук съм, едно здрасти няма ли? Да не ме бил притеснял. О, Боже, Господи!  ooooh!

# 441
  • София
Ама аз не знам защо се разправяме с такива простаци!? Някои хора не разбират от дума, направо лопата им трябва - тъй де, да си дойдем на думата hahaha!

# 442
Грабвам аз пърцуца миризлива
И пристигам със развята грива.
Пригответе вии софрата
Да направим ний главата...

# 443
Ама аз не знам защо се разправяме с такива простаци!? Някои хора не разбират от дума, направо лопата им трябва - тъй де, да си дойдем на думата hahaha!
Що бе, мисля така през седмица да се поскарвам малко, знаеш ли каква тихичка беше тая сутрин като става за работа  Joy

# 444
  • София
Мери, ако я шибнеш с лопатата не само ще е тихичка сутрин, ми и закуска ще ти носи  Joy.
ПП: имайте предвид, че и аз съм ПМС, иначе не съм толкова агресивна.

Ай, майко, поезия ли е, чудо ли е Grinning Hug!

# 445
  • На планетата Земя
Миле, имам много бенки
и хич не съм им фенка.
Лопатата ще нося знай,
във моята глава ще я халосам май  hahaha.

И аз съм бенково чудовище,
покрито ми е цялото туловище!
О чудо! Захласнати в игрички и закачки,
ще се окажем с теб едни близначки,
обичам та, привързах са, сърцето ми й бетон,
кат рицарче ша вардя секи косъм от любимия бретон.   smile3540

Ах, какви сте поетеси,
Приказните ми принцеси -
Милето и Вени двете
В дует редят куплети.
Това е радост за душата -
Ода за една лопата  hahaha

Кали, ти не се разсейвай! Виж!
Къде отиде репортерския престиж!
Говори депупатчето напето,
не чуват го - тефтерче било взето,
и вой настава, страшна олелия,
виновната си ти за таз микрофония!  newsm66

# 446
Много често майка ми казва "Ти се опитваш да промениш света , ама няма как да стане . Нали ти е ясно?!" , такава съм , може би защото искам и другите да са като мен, знам че няма да се получи , затова ,Венка, права си , следващия път хващам лопата и даже няма да говоря , ще действам  Joy  

"Не се ядосвайте на простотата
тя е като краста на земята.
Има много лоши , злобни хора,
които нямат никога умора
да тровят живота на нас добрите ,
ама ние ще им свиваме сърмите"

Joy  Прихванах и аз от поетизма ви  Laughing

# 447
  • На планетата Земя
Ше свиваш ти сърмата, ама тУрна ли зеле във мазАта?  hahaha
Кат си толкова добричка, адресче пращам ти за книжка  Flutter

# 448
Много често майка ми казва "Ти се опитваш да промениш света , ама няма как да стане . Нали ти е ясно?!" , такава съм , може би защото искам и другите да са като мен, знам че няма да се получи , затова ,Венка, права си , следващия път хващам лопата и даже няма да говоря , ще действам  Joy  
На, и аз така Simple Smile

# 449
Ше свиваш ти сърмата, ама тУрна ли зеле във мазАта?  hahaha
Кат си толкова добричка, адресче пращам ти за книжка  Flutter

Зеле има в бидона ,
тежи цели два тона .
Аз ще ти изпратя книжка ,
моя малка сладка мишка .
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт