Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - VII тема

• 38 228
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Единственото разкритие беше свързано с Бетани - че явно с Алисън са се познавали, според мен Бетани е дете на мисис Ди Затова подсказа и сцената с двата подаръка-рокли, които Али е намерила като дете и затова майка й каза да си мълчи, иначе баща й ще ги напусне...тоест мисис Ди има друго дете, което е и от друг мъж..  Whistling
Жокер мисля, че беше духа на мисис Ди, която каза, че скоро идват и за Алисън..четох, че щяла да умре в сезон 5.

# 46
Очаквах много повече от епизода...може би защото го чаках толкова време.  Rolling Eyes

# 47
Единственото разкритие беше свързано с Бетани - че явно с Алисън са се познавали, според мен Бетани е дете на мисис Ди Затова подсказа и сцената с двата подаръка-рокли, които Али е намерила като дете и затова майка й каза да си мълчи, иначе баща й ще ги напусне...тоест мисис Ди има друго дете, което е и от друг мъж..  Whistling
Жокер мисля, че беше духа на мисис Ди, която каза, че скоро идват и за Алисън..четох, че щяла да умре в сезон 5.

Peace

Иначе и аз очаквах повече.

# 48
  • Варна
Промото е много интересно

# 49
  • Gotham City
Интересното е, че пак се срещаме с г-жа Грънуолд или както се казваше там

# 50
Дам.. предполагам, че ще има нещо общо с г-жа ДиЛорентис  Thinking

# 51
  • Варна
Един спойлер да видим дали ще е верен
Скрит текст:
Алисън влиза в затвора

# 52
  • КиТ
Май съм забравила да се запиша,ще ви прочета  Crazy

# 53
И аз да се запиша в новата тема.  Hug
Изгледах епизода, но изобщо не ме впечатли. Промото на следващия изглежда интересно, дано малко живнат нещата.

# 54
  • Вестерос
Запис ...

И аз не бях впечатлена от коледния епизод. Алисън няма как да е по-дразнеща, Хана както винаги беше сладурче, а Ария - с готини дрехи

# 55
Колко съм зле само...забравила съм да се запиша  в темата и покрай Revenge  съм се заблудила, че новият епизод ще излезе около 5 януари  ooooh! bowuu
Нещо не сте въодушевени, но аз отивам да им погледам роклите.

# 56
Здравейте на всички! Искам да благодаря на всички, които следите сериала и най-вече нашият български фен сайт, където ежедневно публикуваме много интересни статии!
Радвам се, че сайтът ни е записан в при вас!
Много сме ви благодарни!
Весели празници Hug

# 57
  • Вестерос

Аз все повече си мисля, че лъжат , че няма да използват теорията с близнаците.... сещам се за онзи хелуински епизод с близначките. Мисля си, че Бетани ще се окажа близначката на Алисън, ненормалната близначка, която са я затворили в лудницата. Затова бяха и роклите и бащата не иска да й подаряват подаръци, все пак се е опитала да нарани Алисън като са били малки. Просто за мен се връзва. Но няма да е като в книгата Али да е мъртва, а Бетани да е на нейно място, а обратното. Али да е убила  Бетани и сега да се прикрива. Но този тормоз над момичетата не ми се връзва хич. Нито ми се връзва, ако ще е някоя от тях А.  newsm78

# 58
Сиси Дрейк е тази с близначката и се казва Кортни Дрейк. Това и още много интересни неща се разкриха във вечерта на спойлери. Прочетохте ли ги? От някой се изумих и изненадах много.  Crazy

# 59
Сиси Дрейк е тази с близначката и се казва Кортни Дрейк. Това и още много интересни неща се разкриха във вечерта на спойлери. Прочетохте ли ги? От някой се изумих и изненадах много.  Crazy

Къде да ги прочетем? Може ли линк

Общи условия

Активация на акаунт