Смешки от форума - 16

• 95 856
  • 951
  •   1
Отговори
# 210
Какво сънуват бременните?
Цитат
Прочетох, че през първото тримесечие на бременността жените сънуват най-често жаби, червеи и саксийни растения.
Споделяйте наблюдения, моля.

# 211
Цитат
Прочетох, че през първото тримесечие на бременността жените сънуват най-често жаби, червеи и саксийни растения.
Не трябва да пускат такива теми,защото сега ще се появят разни и ще питат бременни ли са ,понеже сънували жаби  Mr. Green

# 212
# 213
 smile3555 Значи, да обощим - ако ви тече кръв от носа, ако имате разстройство сутрин, ако бирата ви горчи, и сънувате жаби, всякакви твари + цветя - 100% си бременна. Трябва да се изготви един наръчник, за разпознаване на бременността, само по зададен цвят на очите. Това е следващата стъпка, смятам...

# 214
  • София
Задавих се от смях!!!  hahaha  hahaha  hahaha

# 215
  • HH
smile3555 Значи, да обощим - ако ви тече кръв от носа, ако имате разстройство сутрин, ако бирата ви горчи, и сънувате жаби, всякакви твари + цветя - 100% си бременна. Трябва да се изготви един наръчник, за разпознаване на бременността, само по зададен цвят на очите. Това е следващата стъпка, смятам...

Не наръчник, а един хубав банер с големи червени букви, че като момичето се чуди 3 дни дали е бременна и влезе във форума, червения надпис веднага да и прикове погледа и просто да не пуска тема № 4324324234324324 да пита дали е бременна.

Цитат
Ако ви тече кръв от носа, ако имате разстройство сутрин, ако бирата ви горчи, и сънувате жаби, всякакви твари + цветя - 100% си бременна.
И като кликне  съответно да се отваря тема, в която само те да си пишат бисерите  Mr. Green

# 216
  • София
Цитат
Боужеееее  ooooh!
Ама тая цялата гмеж наведнъж ли трябва да се сънува или поетапно и индивидуално?

# 217
Цитат
Боужеееее  ooooh!
Ама тая цялата гмеж наведнъж ли трябва да се сънува или поетапно и индивидуално?

Според мен се започва с червейчета, после саксийните растения и на финалната права вече - бременна жабка. Цункаш я и пуф! розовУ бебчи в бяла премяна. И таман се събуждаш, то взели, че водите ти изтекли...

# 218
Според зависи  Naughty
Значи, жаба + китка - кордели ше връзваш...
Гущер + мушкато - синя количка ше буташ...
А ако сънуваш повечко твари + некое зеленолистно - многоплодна ще да е бременността...
 Joy Joy Joy

# 219
Аз такова нещо вече 6 месеца не съм сънувала! Може би не съм бремена, а имам силно изразени газове?  newsm78

# 220
Сега кажи, че и кръв от носа не ти е текла и бирата ти е сладка....

# 221
 luvbed smile3521 именно!

# 222
  • София
Ох, много ме притеснихте.... една бира пия в момента и така ми горчи Rolling Eyes Успокоявам се, че никакви червеи нямаше в сънищата ми, вместо това цяла нощ сънувах задачи по математика...  ooooh!

# 223
Цитат
Eden съжалявам за диагнозата но за мен най добрия антрополог е доктор Кацаров, има частен кабинет, координатите му ги има в Интернет. Ние ходихме при него и в Надежда. Успех.
newsm78 newsm78 newsm78

# 224
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да си запиша и аз един част за антрополог

Общи условия

Активация на акаунт