Смешки от форума - 16

• 95 991
  • 951
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Здравейте мами, бъдещи и настоящи. Нещотп за което искам да ви попитам е следното : има ли вероятност да съм бременна без симптоми , закъснява ми вече 5 ден а симптоми нямам никакви. Вчера си правих тест шуърчек и ми показа една чертичка.една приятелка ми каза че тва което е на самия тест кадето се мести трябва да се затвори и да се изчака 5 мин , а аз не го затворих изобщо само видях че веднага ми отчете една черта и го махнах. Какво мислите вие .. ?  Rolling Eyes Confused Thinking
При такива иновации в технологиите как не измислиха кръвен тест онлайн или поне ехограф  newsm78 Половината теми във форума нямаше да съществуват  Grinning

# 316
Пращай питието и да ходим да пишем сценария! За подялбата на хонорара все ще се разберем.  Hug

# 317
Цитат
Здравейте мами, бъдещи и настоящи. Нещотп за което искам да ви попитам е следното : има ли вероятност да съм бременна без симптоми , закъснява ми вече 5 ден а симптоми нямам никакви. Вчера си правих тест шуърчек и ми показа една чертичка.една приятелка ми каза че тва което е на самия тест кадето се мести трябва да се затвори и да се изчака 5 мин , а аз не го затворих изобщо само видях че веднага ми отчете една черта и го махнах. Какво мислите вие .. ?  Rolling Eyes Confused Thinking
При такива иновации в технологиите как не измислиха кръвен тест онлайн или поне ехограф  newsm78 Половината теми във форума нямаше да съществуват  Grinning

Айфон 7 трябва да е с вграден тест за ЧГХ и глюкомер...и да праща резултатите направо в БГ-Мама за обсъждане.

# 318
ЗАНДАЛИ, the Wishmaster  Mr. Green  Hug

# 319
Цитат
Имам същия проблем в къщи на компа.Тук в работата не.От уиндолса ще да е...

# 320
Цитат

У нас много мрачно,дали е от времето или ундъЛсите ми са мръсни,ходи,че разбери.

# 321
  • където ми харесва
Цитат

У нас много мрачно,дали е от времето или ундъЛсите ми са мръсни,ходи,че разбери.
Може да си лепнала вирус на уиндоЛсите  Joy

# 322
Не е от уиндъЛсите. От Ликенда е. Wink

# 323
Аха, сигурно има бременност,затова УиндЪ(О)Лсите ми се виждат толкова  Ликендосани

# 324
С тризнаци. Минимум.

# 325
  • София
Ами хващай Рейнбола, мани я тая метла.

# 326
Неам Рейнбол,а и ако ще са три,отдека толко пари.

# 327
РейнбоЛ през Ликенда?! Never!

# 328

Поръчай на роднините да ти пращат валчери.

# 329

Поръчай на роднините да ти пращат валчери.
Ох, обичам валчери много,ама на никой не му пука.

Общи условия

Активация на акаунт