Смешки от форума - 16

• 95 989
  • 951
  •   1
Отговори
# 300
quote author=Елиас link=topic=812203.msg29596014#msg29596014 date=1417266233]
Може ли вместо дозатор, утробата да бъде сравнена с диспенсър? Някак по-нАучно ми звучи  Peace
[/quote]

останалото ще ви дам утре с никулденското кафе  hahaha

# 301
Здравейте дами Simple Smile
Скоро се запознах с едно момче,с което случайно установихме,че имаме еднакви линии на левите си ръце.. Да,няма как всичко да е еднакво,ама имало.. Grinning  Аз лично бях шокирана и започнах да ровичкам из интернет за информация,но такава няма. И на двама ни ни е много любопитно какво значи и въобще защо е.. Та,ако случайно някой има теория ако щеш,приемам напълно Grinning
Благодаря предварително! Simple Smile

ето момичета идват топли и пресни  Joy от написаното горе според мен можем да извадим изводите,че е бременна и най-вероятно от този мъж (понеже нали двете им линии са еднакви).Ако имате други предложения давайте ги!

# 302
Здравейте дами Simple Smile
Скоро се запознах с едно момче,с което случайно установихме,че имаме еднакви линии на левите си ръце.. Да,няма как всичко да е еднакво,ама имало.. Grinning  Аз лично бях шокирана и започнах да ровичкам из интернет за информация,но такава няма. И на двама ни ни е много любопитно какво значи и въобще защо е.. Та,ако случайно някой има теория ако щеш,приемам напълно Grinning
Благодаря предварително! Simple Smile

ето момичета идват топли и пресни  Joy от написаното горе според мен можем да извадим изводите,че е бременна и най-вероятно от този мъж (понеже нали двете им линии са еднакви).Ако имате други предложения давайте ги!
Тя хем е бременна,хем децата ще са близнаци според мен и след време ще се установи ,че и техните линии са еднакви(о чудо)

# 303
Не, не, не! Те двамата са близнаци, родени от брата на зълвата, който брат се е оказал жена, принудена да крие пола си, защото тъщата на етървата го преследва заради любовта им с девера на баджанака. Joy

# 304
И после се включва на баба Злата шурея, за да ги уведоми, че те всъщност не са брат и сестра, а са преродени Ромео и Жулиета, и уви тези еднакви линии са показателни, че любовта им е неосъществима....
А може и тия линии да са първи признак за бременност....  newsm78 То, нали вече не е задължително да има секс, за да има бебе....

# 305
Един колега пише социален доклад и четем следния бисер: "жената е в цветуща възраст".  На въпрос какво има предвид отговаря много сериозно "жена на около 30 години".

# 306
Не, не, не! Те двамата са близнаци, родени от брата на зълвата, който брат се е оказал жена, принудена да крие пола си, защото тъщата на етървата го преследва заради любовта им с девера на баджанака. Joy

The wishmaster, както си ги написала, в тоя филм има само мъже, всички до един - хомосексуални.  Laughing И една свекърва/тъща.

# 307
Ааа, не, братът е жена под прикритие. Wink

# 308

Joy Joy добро предположение!

# 309

Бе според мен момчето е жена под прикритие и не само това, той се явява майка на авторката...и се казва Доли...и о, боже...е овца  Thinking

# 310
The Wishmaster, филм предимно с хомосексуални мъже се получи, ето защо:  Laughing

Скрит текст:

Зълвата е сестра на съпруг, значи - историята е от гледна точка на жената Лили, да речем.
Брата на зълва = девер на Лили. (който е жена под прикритие)
Етърва = съпруга на девер, обаче 1) за да има етървата тъща, етървата трябва да е мъж или 2) тъща е употребена като синоним на свекърва, тоест, свекървата на етървата (която се явява свекърва и на Лили), преследва собствения си син (защото "девер" е "брат на съпруг"), който всъщност е жена, която има любов с девера на баджанака. Сега обаче от този "девер на баджанака" излиза, че Лили е мъж, защото само мъжете имат баджанаци (което е "съпруг на сестра на жена ти"), иначе тя не може да има баджанак. От друга страна, понеже "девер" е "брат на съпруг", излиза, че и баджанака е хомосексуален, т.е., той си има жена, която е мъж (т.е., сестрата на Лили), а тази жена си има брат, който му е девер (или самата Лили, ако е мъж, или някакво трето дете), та с този девер е избягала жената-мъж под прикритие, която е син-дъщеря на свекървата - тъща.  Laughing Или ако деверът е самата Лили, която всъщност е мъж, тя е преследвана от свекърва си заради любовта си към някой от синовете и, а дали това е законният и съпруг или някой от братята му, историята мълчи.  Laughing

Ако някой разбра нещо от обяснението ми, ще го черпя питие по негово желание.  Joy

# 311
Аз разбрах, че Лили харесва етървата и  иска да стане девер (щото нали и той всъщност е жена), така поне ще се отърве от свекърва и ще се сдобие с  тъща, което си е по-малкото зло. Така Лили може да стане  баджанак сама на себе си и всъщност, гледайки  линията на живота си, нормално да съвпада с линията на приятелят на брата на баджанака,  който  харесва етървата, защото всъщност са един и същи човек Rolling Eyes
П.П. ако съм разбрала правилно - пия бира Laughing

# 312
Вчера четох една статия, че учени открили, че има минал живот, като правели опити с доброволци. Дават им лекарство с което изпадали в клинична смърт за 20 минути и след като се събудели всеки разказвал истории............и на това ще се подложа ххахаха Усещам, че сме на прав път Simple Smile Аз вярвам в това, защото искам наистина да имаме повече от един живот....един не стига. Прекалено глупаво е да се раждаме...блъскаме цял живот и после да умрем...и нищо, какъв е смисъла...за мен няма.

Момичета, айм камииииинг !  Mr. Green Mr. Green

На това изказване съм малко така  Shocked и малко така  newsm78

# 313
Цитат
Да похваля кристалите за коса на Victoria beauty. Сега си взех със семирамиди...

# 314
  • София
Цитат
Здравейте мами, бъдещи и настоящи. Нещотп за което искам да ви попитам е следното : има ли вероятност да съм бременна без симптоми , закъснява ми вече 5 ден а симптоми нямам никакви. Вчера си правих тест шуърчек и ми показа една чертичка.една приятелка ми каза че тва което е на самия тест кадето се мести трябва да се затвори и да се изчака 5 мин , а аз не го затворих изобщо само видях че веднага ми отчете една черта и го махнах. Какво мислите вие .. ?  Rolling Eyes Confused Thinking
Цитат
Преди 10 мин. Правих тест но е отрицателно.

Общи условия

Активация на акаунт