Смешки от форума - 16

• 95 974
  • 951
  •   1
Отговори
# 285
Най-смешна ми беше онази част с дядката преследвач. Не разбрах все пак танцувала ли е всяка вечер с него, докато се е опитвала да се отърве?
аааа ако може за незапознатите леко резюме на историята

# 286
Цитат
от 5 дни усещам болки в корема и тапа болка в кръста

Tъпа ли е болката, или болката е тапа, историята мълчи.... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 20:29 от г-жа Irukandji

# 287
# 288
А, на мен от въпросната потребителка, само това не ми стана ясно....
Цитат
Но колегите ми разказаха как е сгафила и затова после напусна до известна степен.
Как се напуска, до известна степен?  newsm78

# 289
  • където ми харесва
А, на мен от въпросната потребителка, само това не ми стана ясно....
Цитат
Но колегите ми разказаха как е сгафила и затова после напусна до известна степен.
Как се напуска, до известна степен?  newsm78
Торса е напуснал, обаче краката са останали на работа.

# 290
Доста неясни неща има в поста й.

# 291
quote author=vania93 link=topic=813160.msg29637463#msg29637463 date=1417719343]
Здравейте не знам дали трябва да пиша тук,но съм притеснена и искам да ми помогнете.Много ви моля.Така да започна с това ,че преди 8 дни трябваше да ми дойде М , но не стана.Реших и си направих тест и ми показа две черти,но едната е много бледа . Това го направих с 3-ри теста и на 3-те резултата е същия.Помогнете. Simple Smile
[/quote]

според вас може ли да и се помогне?  newsm78

# 292
Е, винаги се намират подкрепящи лелки, които услужливо казват: "Честито! Втората черта, колкото е да е бледа е бременност! Направи си кръвен тест, за по-сигурно".

Затова, спасение няма! Ще помагате!

# 293
Мама ми е казвала: като не знаеш значението на нещо не го използвай!  hahaha

Не знам, мен много ме кефи идеята, че "муня" е ситуация, която ти се случва на теб, а не ти си "муня"...нещо като малката сестричка на каръка.

# 294
Проблемът, който има момичето хич не е смешен но темата е:

Цитат
дали съмбременна извънматочно

Цитат
hahahaЗдравейте,писах и в друг разделно там не получих много отговори.Та по същество,педи 4 Месеца си павих цветна снимка и ми отпушиха тръбите.На 1 ви ноември почна леко да ми зацапва та акадо 7 ми.тогава ми дойде нормално 4 дни и после пак зацапване до 20 ти. Аз на 15 си направих ЧХГ и беше 52.9. На 16 отидох на генеколог  той каза че бременност има по резултатите и ме прегледа на вагинален ехограф каза че не се вижда нищо и най вероятно е станал спонтанен аборт и сга ЧХГто ми пада/беше 52.9/Да си направя тест след 10 дни и пак да отида.Аз не можах да отида тогава и направих теста онзи ден  на 3 ти .ЧХГто ми беше 230. Вчера пак ходих при доктора гледа ме и пак нищо не се вижда.Съмнява се за извънматочна бременност.Ама нали при тези стойности не може да се види дори на вагинален ехограф.Дали е възможно да съм направила спонтанен аборт ноември и сега пак да съм забременяла.Доктора Каза че другата седмица иска да ме види и сигорно ще ме оперира ако се окаже извънматочна.Какво даправя.

Не знам защо има смеещ се емотикон в началото на темата  newsm78 , а другото успех с разчитането.

# 295
Тази не пусна ли 2 такива теми вчера?

# 296
Mamacita,аз изхождам от това,че номинациите са за муньо и муня, тоест не ми се връзва с контекста, а потребителката го е използвала като самата случка. За това ми стана смешно. Ама и аз едно обяснение дадох,достойно баш за тук  ooooh!

# 297
Проблемът, който има момичето хич не е смешен но темата е:

Цитат
дали съмбременна извънматочно

Цитат
hahahaЗдравейте,писах и в друг разделно там не получих много отговори.Та по същество,педи 4 Месеца си павих цветна снимка и ми отпушиха тръбите.На 1 ви ноември почна леко да ми зацапва та акадо 7 ми.тогава ми дойде нормално 4 дни и после пак зацапване до 20 ти. Аз на 15 си направих ЧХГ и беше 52.9. На 16 отидох на генеколог  той каза че бременност има по резултатите и ме прегледа на вагинален ехограф каза че не се вижда нищо и най вероятно е станал спонтанен аборт и сга ЧХГто ми пада/беше 52.9/Да си направя тест след 10 дни и пак да отида.Аз не можах да отида тогава и направих теста онзи ден  на 3 ти .ЧХГто ми беше 230. Вчера пак ходих при доктора гледа ме и пак нищо не се вижда.Съмнява се за извънматочна бременност.Ама нали при тези стойности не може да се види дори на вагинален ехограф.Дали е възможно да съм направила спонтанен аборт ноември и сега пак да съм забременяла.Доктора Каза че другата седмица иска да ме види и сигорно ще ме оперира ако се окаже извънматочна.Какво даправя.

Не знам защо има смеещ се емотикон в началото на темата  newsm78 , а другото успех с разчитането.

smile3511   То бива, бива неграмотност, ама това е вече прекалено!
Специално като за тази потребителка, има една картинка (освен за фейсбук, да се разбира и за публикациите в БГ-мама)

# 298
Ей, колко било забавно при вас  rotfImao

# 299
  • Перник
Mamacita,аз изхождам от това,че номинациите са за муньо и муня, тоест не ми се връзва с контекста, а потребителката го е използвала като самата случка. За това ми стана смешно. Ама и аз едно обяснение дадох,достойно баш за тук  ooooh!

Аз пък да кажа, че за първи път чувам за тази дума и обяснението й, като я прочетох за темата, си помислих за друга подобна дума, мун...накрая с а   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт