Смешки от форума - 16

• 96 018
  • 951
  •   2
Отговори
# 345
  • Пловдив
Къде раздават БМВ-та за раждане на дете? Не за друго, ми да се наредя и аз на опашката. Ама го искам Х5 ново, от магазина.  Mr. Green

# 346
Къде раздават БМВ-та за раждане на дете? Не за друго, ми да се наредя и аз на опашката. Ама го искам Х5 ново, от магазина.  Mr. Green

Ама гледай да кажеш, че си и на 24 г., че то май, ако си по-стара, няма да ти дадат.

# 347
  • Пловдив

Ама гледай да кажеш, че си и на 24 г., че то май, ако си по-стара, няма да ти дадат.
Ох, леле боШке, ами аз не съм на 24 Simple Smile На 17 съм Simple Smile

# 348
Къде раздават БМВ-та за раждане на дете? Не за друго, ми да се наредя и аз на опашката. Ама го искам Х5 ново, от магазина.  Mr. Green

Янтра ти не беше ли Х3  Thinking  За Х5 има още малко да пораждаш Mr. Green

# 349
  • Пловдив
Къде раздават БМВ-та за раждане на дете? Не за друго, ми да се наредя и аз на опашката. Ама го искам Х5 ново, от магазина.  Mr. Green

Ще се напъна за Х5 Simple Smile

# 350
Цитат
Здравейте, имам съмнения относно нещо, не реших да се допитам до вас, преди да вдигам много врява.Снощи сгъвах дрехите и забелязах, че върху дънките на мъжа ми (отвън), с които беше излизал предната вечер, има петно. Петното много ми прилича на засъхнала сперма, но тъй като реално никога не съм виждала засъхнала сперма върху дрехите, реших да не вдигам много врява.Някой може ли да обясни как реално изглежда това явление и  дали да се съмнявам за изневяра... Напоследък нещо съм изнервена и може би започва да ме обхваща параноя.Обстановката между нас е малко нажежена и преди пак да питам за нещо, искам да съм сигурна.По-късно може да прикача снимка на петното

И сега със затаен дъх чакаме снимка на петното...

# 351

Ще се напъна за Х5 Simple Smile
Стискам палци, аз съм само Х2, та смятам да се откажа от борбата.

# 352
Тази тема от кога я заобикалям като я видя и си мисля, че е голяма тъпня.  Crazy

# 353
Янтра, в Стара загора ги раздавали.Раждаш едно-БМВ,раждаш второ ламборджини! Така каза девойчето Mr. Green

# 354
Янтра, в Стара загора ги раздавали.Раждаш едно-БМВ,раждаш второ ламборджини! Така каза девойчето Mr. Green
Като стигнат до бентли, да ми съобщите. Може пък да се понапъна и аз. Joy

# 355
  • Пловдив
За трето какво - Бугати Вейрон? Пфу, че съм проста, аз получавам по един букет!

# 356
  • Ямбол
А гюбеци мяташ ли? Още трябва да си проста и без образование.

# 357
За трето какво - Бугати Вейрон? Пфу, че съм проста, аз получавам по един букет!

Въх, под носа ми да се раздават, и да не съм разбрала. Ам, за близнаци какво ли дават? Самолет?  Rolling Eyes

# 358
А гюбеци мяташ ли? Още трябва да си проста и без образование.

Освен всичко друго, стана ясно, че краде снимки и ги представя като свои... Трол някакъв, очевидно реинкарниран, защото знае  как да влезе "с бутонките" напред и да разбуни духовете  Peace

# 359
  • Ямбол
Обаче бебето ми се струва съвсем реално. Та, не е съвсем измислена.

Общи условия

Активация на акаунт