Смешки от форума - 16

• 96 071
  • 951
  •   1
Отговори
# 360
Цитат
Здравейте, имам съмнения относно нещо, не реших да се допитам до вас, преди да вдигам много врява.Снощи сгъвах дрехите и забелязах, че върху дънките на мъжа ми (отвън), с които беше излизал предната вечер, има петно. Петното много ми прилича на засъхнала сперма, но тъй като реално никога не съм виждала засъхнала сперма върху дрехите, реших да не вдигам много врява.Някой може ли да обясни как реално изглежда това явление и  дали да се съмнявам за изневяра... Напоследък нещо съм изнервена и може би започва да ме обхваща параноя.Обстановката между нас е малко нажежена и преди пак да питам за нещо, искам да съм сигурна.По-късно може да прикача снимка на петното

И сега със затаен дъх чакаме снимка на петното...
 Петното отпред ли е, или отзад?

# 361
А гюбеци мяташ ли? Още трябва да си проста и без образование.
Образованието лесно ще го скрия, и гюбеци мога да се науча да мятам, ама точно колко проста трябва да съм? Да пишЪ непрЪвилно или въобще да не мога да чета?  newsm78

# 362
Не мога да отговоря за или против.Лично аз и мъжа ми слушаме  чалга,имаме дъщеря на 2 месеце и до последния момент преди да се роди ходих на дискотеки и мятах гюбеци.От както се е родила сме ходили 1 път,то време не остава..Но да слушам и харесвам този стил музика. Embarassed Даже имаме и едни приятели,които имат дъщеря на 7 те са на по 30 и заради нея ходят на дискотеки,защото иска да танцува и автографи от изпълнителите  Blush хаха

Относно гюбеците .Потребителката мисли,че е съвсем нормално в 9-тия месец да мяташ гюбеци,а за непросветените дъщеря и е на 2 месеца и вече са я водили на такова място. И е много горда от това!  ooooh!

# 363
Потребителката е трол и не знам защо й се обръща такова внимание.

# 364
Ана,нали темата е за смешки поне да се посмеем!  Peace

# 365
О, да, на нея тук всъщност й е мястото, но тя предизвика фурор и в другата тема Simple Smile))))))

# 366
  • където ми харесва
Аз за това и спрях да пиша там. То, в мига, в който се спомена БМВ-то и ми стана ясно.
За тук е добре, но там й се обърна адски много незаслужено внимание. В общи линии, успя да накара някои потребителки сами да си говорят.

# 367

Относно гюбеците .Потребителката мисли,че е съвсем нормално в 9-тия месец да мяташ гюбеци,а за непросветените дъщеря и е на 2 месеца и вече са я водили на такова място. И е много горда от това!  ooooh!

Хвала на такива жени и майки! Аз в 9 месец се чудех къде да седна и как да ходя с разхлабени стави, а тя гюбеци мятала.  #Crazy За чалготеката няма да коментирам, въобще с деца на каквото и да е възраст да ходиш на нощен клуб ми се вижда странно.

# 368
Здравейте, имам съмнения относно нещо, не реших да се допитам до вас, преди да вдигам много врява.Снощи сгъвах дрехите и забелязах, че върху дънките на мъжа ми (отвън), с които беше излизал предната вечер, има петно. Петното много ми прилича на засъхнала сперма, но тъй като реално никога не съм виждала засъхнала сперма върху дрехите, реших да не вдигам много врява.

И сега със затаен дъх чакаме снимка на петното...

[/quote]

Joy Joy Joy

# 369
Скрит текст:
Цитат
Здравейте, имам съмнения относно нещо, не реших да се допитам до вас, преди да вдигам много врява.Снощи сгъвах дрехите и забелязах, че върху дънките на мъжа ми (отвън), с които беше излизал предната вечер, има петно. Петното много ми прилича на засъхнала сперма, но тъй като реално никога не съм виждала засъхнала сперма върху дрехите, реших да не вдигам много врява.Някой може ли да обясни как реално изглежда това явление и  дали да се съмнявам за изневяра... Напоследък нещо съм изнервена и може би започва да ме обхваща параноя.Обстановката между нас е малко нажежена и преди пак да питам за нещо, искам да съм сигурна.По-късно може да прикача снимка на петното
И сега със затаен дъх чакаме снимка на петното..

[/quote]

Виж ако е от зад имаме голяма семейна драма...

# 370
  • София
Цитат
Здравейте,
сигурно ще ме помислите за много невежа, ама аз все пак ще попитам. С приятеля ми решихме, че ще правим опити за бебче. Въпроса ми е следния, той свърши в мен вечерта, а на следвашата сутрин ми дойде/тогава и трябваше да ми дойде/. Тече ми бистра кръв, т.е не е нещо необичайно, но все пак питам дали има шанс да съм бремена все пак?

# 371
  • Пловдив
Цитат
Здравейте,
сигурно ще ме помислите за много невежа, ама аз все пак ще попитам. С приятеля ми решихме, че ще правим опити за бебче. Въпроса ми е следния, той свърши в мен вечерта, а на следвашата сутрин ми дойде/тогава и трябваше да ми дойде/. Тече ми бистра кръв, т.е не е нещо необичайно, но все пак питам дали има шанс да съм бремена все пак?
Това не е точно смешно. Защото отговорът е "Да, има шанс да е бременна."

# 372
  • София
Добре де, нужно ли е всеки въпрос от ''бременна ли съм'', който ви се стори глупав да го копирате тук? Както в последния цитат, така и други преди него. Не виждам кое му е смешното. Тя онази тема е затова, за да питат. Тук е за смешки. Вярно, че там има много нелепи въпроси, ама вие започнахте всеки втори да го прехвърляте и тук.

# 373
Момичета,понеже е понеделник,а това е много гаден ден за работещите черпя ви с още един цитат.На мен наистина ми е смешно ,дано и на вас   bouquet

Ама то нейната мечта може да е реалност, просто фейсът й не е  Laughing
Именно де  Mr. Green Mr. Green и всичко си е реалност спала съм с мъже за пари ама сега и дете имам и бмв карам иначе снимките не са мои не ми е било мечта да спя с хората за пари ама и не съжалявам защото милото ме измъкна от тая простотия и сега съм си само с него че и всичко ми купува  Stop
Нее искам детето ми да се превърне и да прилича  на мен  newsm78 ама то така се случиха нещата  Thinking мило  Mr. Green в такъв чалга клуб ме намери да работя като танцуваща сервитьорка ама вече не работя и си карам бмв гледам си детето и сега само плащам аз да гледам танцуващите сервитьорки  hahaha

# 374
  • Бургас
Не знаех, че БМВ-то е някаква манна небесна...........особено ако е 15 - годишно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт