Смешки от форума - 16

• 95 562
  • 951
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Антигона, лошото е, че като гледам те стават все повече и повече!  ooooh!

# 31
  • Бургас
Гледате ли как се забременява. Не се миеш и вече си бременна. И аз се чудя защо циганките са толкова плодовити пък гледай каква била работата  Thinking

# 32
# 33
Ако прочетете публикациите на потребителката ще видите,че тя от 2 месеца през седмица пуска тема дали е бременна  ooooh!

# 34
  • София
Гледате ли как се забременява. Не се миеш и вече си бременна. И аз се чудя защо циганките са толкова плодовити пък гледай каква била работата  Thinking
Laughing Ако не го беше написала в тази тема, щях да те донеса  Hug

# 35
  • Пловдив
Ако прочетете публикациите на потребителката ще видите,че тя от 2 месеца през седмица пуска тема дали е бременна  ooooh!
Иска бебе или напротив, не иска? Защото ако не иска - ми да се спре!

# 36
Аз вече имам чувството че когато искаш бебе нещата стават сложни в смисъл започва се едно постояно следене мерене на б.т на уволацията и т.н и всеки месец все не става и не става....имам една приятелка тя забременя по време на м.ц което на практика е невъзможно...една друга моя позната забременя веднага след м.ц явно при тях стана така защото не искаха бебче...дори и аз преди години забременях без дори приятеля ми да е свършвал в мене...сега девет години по късно отново съм с този мъж вече искаме да си имаме бебче от три месеца правим опити и още нищо...незнам всички на психиката ли се дължи или просто си е Божа работа...

Как да забременееш

1. Не се мий
2. Не искай бебе
3. Пий бира. Ако ти горчи - честито!
4. Не слушай какво са ти разказвали някакви доктори сексолози - бебе не се прави само по време на секс, със задължително свършване. Има и алтернативни начини:
а)по въздуха
б) чрез опрашване
в) ако е помагал комшията

Моля, допълвайте.

# 37
  • София
Събудих хората в къщата от смях, бе жена!  hahaha hahaha hahaha

# 38
А, аз съм виновна...  Crossing Arms

# 39
  • София
Тази е куку май,на лични праща обяснения .         Бих казала и като ти е лошо и ти тече кръв май от носа със силни киселини сутрин.

# 40
Още от госпожата с опрашването:

Чак сега осъзнах какво ми се случи сега преди да легна на леглото.Правих мързелива баница сложих я в печката и изведнъж получих зверски глад.Ядох пуканки от микровълновата,после се нахвърлих върху една трошия,и завърших със сладко от буркан със сирене.Само да отбележа че за първи път в живота си ям трошия и сладко със сирене...от малка не ми е звучало вкусно и никога не съм искала поне да ги опитам....

И отговорът не закъсня:

Я се замисли дали не усещаш и как те рита вече  hahaha hahaha hahaha

П.П. Пише се туршия, освен ако не си трошила нещо, притеснително е ако си го и яла  Joy Joy Joy

# 41
  • София
Антигона, сега ще ти изровя една тема от поне 2008 година. Е,  години наред си я четях, като ми беше криво и се спуквах от смях. То беше пост след пост  Crazy
А междувременно попаднах на следното заглавие: "Бъдещият татко не реагира на щастливата новина като по филмите..."  Laughing

# 42
"Бъдещият татко не реагира на щастливата новина като по филмите..."  Laughing

hahaha hahaha rotfImbo

# 43
  • Лутаща се
"Бъдещият татко не реагира на щастливата новина като по филмите..."  Laughing

hahaha hahaha rotfImbo

Как е по филмите?   Насълзени очи и влюбен поглед или трябваше да припадне  newsm78

# 44
quote author=OLaff link=topic=810469.msg29505330#msg29505330 date=1416345860]
Много зле това новото поколение Shocked като се плющите не мислите , а после чакаш ние тука да хвърлим боб и да ти кажем.да си чувала за Ескапел?или ти се посвидяха 30 лв?
О и да този форум ,  е за жени , които искат да имат деца и не са ваикат дали мъжа и си го е забърсал добре , я по-сериозно , че вече ми писна от дрисли
[/quote]

Със сълзи съм се смяла как я наредиха! Думите са към тази с миенето и опрашването  Joy rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт