Смешки от форума - 16

• 95 867
  • 951
  •   1
Отговори
# 225
Да, и аз се замислих. Явно д-р Кацаров е много добър. Носете си акта за раждане, на мъжа ви, на родителите ви, здравните книжки и картони на цялото семейство поне до 5-то коляно назад във времето. А ако имате и родословно  дърво изготвено - най-добре за прегледа  Joy

# 226
  • Германия
Хубавата прави мъжа горд, добрата - щастлив, а злата - философ.
Моят е един щастлив, горд философ. Мерси!

Скромност ли бе да я опишеш?!  Mr. Green

# 227
  • София
smile3555 Значи, да обощим - ако ви тече кръв от носа, ако имате разстройство сутрин, ако бирата ви горчи, и сънувате жаби, всякакви твари + цветя - 100% си бременна.

Нека не забравяме и сърбящите лакти.  Naughty

# 228
Хубавата прави мъжа горд, добрата - щастлив, а злата - философ.
Моят е един щастлив, горд философ. Мерси!

Скромност ли бе да я опишеш?!  Mr. Green

NinoTino и Куркума са без съмнение едни от най-любимите ми потребители във форума, уникални и винаги точни

# 229
От темата която ще ви дам просто не можах да избера най-достойното за тук,обаче сутринта ми мина в див смях  Joy ето ви линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812530.15;topicrefid=20

# 230
  • София
От темата която ще ви дам просто не можах да избера най-достойното за тук,обаче сутринта ми мина в див смях  Joy ето ви линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812530.15;topicrefid=20
hahaha  hahaha  hahaha

# 231
  • Пловдив
Другата изключително забавна тема е "Утробата - дозатор за сперматозоиди"

# 232
  • София
Цитат
Приключвам с примерите, вие се оправдавайте в 14 000 поста, обяснявайте на момичетата как да потъпкват мъжете си, колко е хубаво мъжа да ти измие чиниите. На мен не ми е хубаво, той може да го прави, за да не мърморя само...?
Четете и си направете добре сметката. Една измита от мъж чиния = на мухльо.

# 233
  • София
Леле моят като готви и ги мие после значи какъв трябва да е  newsm78 не ми се мисли просто,висша форма на  мухльо май.

# 234
  • Бургас
Цитат
Приключвам с примерите, вие се оправдавайте в 14 000 поста, обяснявайте на момичетата как да потъпкват мъжете си, колко е хубаво мъжа да ти измие чиниите. На мен не ми е хубаво, той може да го прави, за да не мърморя само...?
Четете и си направете добре сметката. Една измита от мъж чиния = на мухльо.

Само така  Peace. Както казва свекъра на една приятелка "Жената трябва да си знае мястото"  Laughing Друг е въпроса къде е мястото на мъжа. Сигурно да лежи по диваните и да излъчва сексапил.

# 235
  • Там, където ме обичат
Леле моят като готви и ги мие после значи какъв трябва да е  ..

Той съкровище, а ти късметлийка.   Party

# 236
Леле моят като готви и ги мие после значи какъв трябва да е  newsm78 не ми се мисли просто,висша форма на  мухльо май.
Не, той си е той, а ти си една добре гледана жена. hahaha

# 237
Жена

МеждУ-зWeзд0-Бр0ец
Re: Пикантен и неудобен въпрос... Помогнете със съвет. Отказват ми френска любов...
♥0 пн, 01 дек 2014, 19:28 #42
Ми сейра бе  Thinking Не знам как да го обясня един вит да се забавлява с наще размисли newsm78

О майко, и тази за размисли говори.Шъ умръ

# 238
  • София
На какъв език е това чудо бре брат? newsm78

# 239
На какъв език е това чудо бре брат? newsm78
Не питай. Много е сложно hahaha

Общи условия

Активация на акаунт