Смешки от форума - 16

• 95 973
  • 951
  •   1
Отговори
# 270
# 271
 newsm78
Цитат
Момчето работи подвижен е тъй като се занимава с онлайн търговия .
Искате да сте подвижни? Заминавайте се с онлайн търговия  Peace

# 272
тъкмо го цитирах и гледам някой писал в темата  Laughing вече и сайт за запознанства станахме

Здравейте дами! Видях една тема за '' агнешкото'' . Не знам вече в този наш свят къде е възможно да се намери жена за младо момче за това реших да пиша тук . Той е на 23 от Варна . Той е личен мой приятел и наскоро ми сподели относно неговия живот. Момчето работи  подвижен е тъй като се занимава с онлайн търговия . Моля ако имате съвети или има дами, които имат интерес моля отговорете тък или на лично съобщение. Благодаря предварително

# 273
тъкмо го цитирах и гледам някой писал в темата  Laughing вече и сайт за запознанства станахме

Здравейте дами! Видях една тема за '' агнешкото'' . Не знам вече в този наш свят къде е възможно да се намери жена за младо момче за това реших да пиша тук . Той е на 23 от Варна . Той е личен мой приятел и наскоро ми сподели относно неговия живот. Момчето работи  подвижен е тъй като се занимава с онлайн търговия . Моля ако имате съвети или има дами, които имат интерес моля отговорете тък или на лично съобщение. Благодаря предварително
Аз имам интерес, ама съпругът ми не е съгласен. Как да го накарам да се съгласи?

# 274
  • София
Как да го накарам да се съгласи?
Ъъъ, ами просто не му казваш.

# 275
Правиш му от онова, "специалното" кафе....  Joy Joy Joy

# 276
Правиш му от онова, "специалното" кафе....  Joy Joy Joy

Точно така. Как не се сетих? Сега отивам да се подготвя и после...и-ху-у-у.

# 277
  • Пловдив
Цитирам ви:

..... сега тръгвам по работа, но утре ако имам възможност, ще ти обясня, защо мъжът е, и винаги ще е над жената. Това е природна даденост, и никой закон не може да я промени. Единственото ценно нещо у жените е, способността им да раждат. Иначе нямаше да има смисъл от тях!

Чудно каква е ролята на мъжете?! Да правят деца!?!

# 278
Аз пък мисля, че единственото ценно нещо у някои мъже е способността да заполодят една жена, но предвид интелектуалният потенциал, който те самите имат, не знам дали е ценност или по-скоро проклятие?

# 279
Съни,толкова да си права!   bouquet а въпросния потребител на няколко пъти го засичам в различни теми и мненията му са умопомрачителни  ooooh!

# 280
  • Бургас
Цитирам ви:

..... сега тръгвам по работа, но утре ако имам възможност, ще ти обясня, защо мъжът е, и винаги ще е над жената. Това е природна даденост, и никой закон не може да я промени. Единственото ценно нещо у жените е, способността им да раждат. Иначе нямаше да има смисъл от тях!

Чудно каква е ролята на мъжете?! Да правят деца!?!

Е, очевидно всеки един закон, е успял да отмени това.
Предвид хилядите муньовци, които биват издържани от жените си/родителите си, тоя да вземе да се скрие някъде.........най-добре в някое африканско племе, където ще оценят осеменителните му качества.

# 281
  • където ми харесва
Вие много му се връзвате на Херкулес.
Единствената цел на престоя му тук е да ви провокира.

# 282
  • София
От темата Номинации за най-голяма муня:

Здравейте! Открих тази супер забавна тема и вече дни наред я чета и се смея. Стигнала съм едва до 30 страница. Единствено думата муня не ми е позната но реших да влезна и да прочета темата. newsm78

Едва се пресрамих да ви издам мунята си.
............

6. Тази муня е на бившата колежка с която работихме в РИОСВ.
....................
7. Последната ми муня беше в скорошно време.
.........................

# 283
Мама ми е казвала: като не знаеш значението на нещо не го използвай!  hahaha

# 284
Най-смешна ми беше онази част с дядката преследвач. Не разбрах все пак танцувала ли е всяка вечер с него, докато се е опитвала да се отърве?

Общи условия

Активация на акаунт