Смешки от форума - 16

• 95 804
  • 951
  •   1
Отговори
# 780
Принципно, може би се има предвид отвратителните условия, в които са поставени нашите животни. Лоша конструкция на изречението.

Наскоро бях в зоологическата градина в Будапеща.. ами..коренна разлика с нашата. Тъжно е.

# 781
Цитат
Az 5 dni predi nachaloto na M. Ne se pazq , taka e veche ot nqkolko meseca I za momenta nqma nishto, Grinning no mnogo chesto mi se gadi, dali ne e ot tova che svurshva v men?
ooooh!

# 782
Цитат
Az 5 dni predi nachaloto na M. Ne se pazq , taka e veche ot nqkolko meseca I za momenta nqma nishto, Grinning no mnogo chesto mi se gadi, dali ne e ot tova che svurshva v men?
ooooh!

Да смени отворът, в който свършва. Току виж спряло да й се гади Stop

# 783
  • София
Може да почне да й се повръща или да я хване разстройство. Mr. Green

# 784
Цитат
ooooh!

Joy Joy Joy

# 785
Подсети ме за лафа "Дами, ако ви е дошло до гуша просто си го извадете от устата". Та и за въпросното гадене давам същия съвет  Whistling

# 786
Цитат
ooooh!

Да, ама току виж забременяла. По-добре да й се гади, не й отваряйте очите.  Naughty

# 787
Подсети ме за лафа "Дами, ако ви е дошло до гуша просто си го извадете от устата". Та и за въпросното гадене давам същия съвет  Whistling
Разбрахме те. Wink

# 788
Ама тя надали ще ме разбере  Laughing

# 789
  • София
Цитат
Здравейте,аз видях ,че темата е подходяща и искам да попитам за мойто бебе ,тя е на 2м. 15д. тежи 6 кг,и ака на през ден-два (на кърма е) дали е нормално? Мислех дали не е защото е пораснала (да си го складира в бузките Simple Smile )
Какво точно складира бебето в бузите си и защо точно там?

# 790
  • София
Скъса ме от смях.Храна като хамстер сигурно. Joyще умра.

# 791
Цитат
Здравейте,аз видях ,че темата е подходяща и искам да попитам за мойто бебе ,тя е на 2м. 15д. тежи 6 кг,и ака на през ден-два (на кърма е) дали е нормално? Мислех дали не е защото е пораснала (да си го складира в бузките Simple Smile )
Какво точно складира бебето в бузите си и защо точно там?

Хамстер или пеликан е родила тая жена?

# 792
И като е на кърма, какво точно складира в бузките... newsm78

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 20:02 от So Lucky*

# 793
  • out of space
Всичко добре, но на 2 месеца 6 кила?  Shocked Ака през ден-два?  Shocked
Складира в бузките...  Shocked

Абе какво става тука бе.... изобщо не ми е смешно.

# 794
  • София
Ох не мога много смях многооо Joy Joy Joyвсичко е изтрещяло тотално.Зарежи килата и мойто беше толкова.другото е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт