Смешки от форума - 16

• 95 762
  • 951
  •   1
Отговори
# 825
Също и Лили Иванова беше спомената...но мен тези неща не ме вълнуват. Rolling Eyes

# 826
Е как да нямаше? Разбрахме къде живее Орлин Горанов и за малко да хвана и Люссито  Twisted Evil
ще хванеш дръжки Mr. Green и  аз не знам къде живее Laughing

# 827
Е как да нямаше? Разбрахме къде живее Орлин Горанов и за малко да хвана и Люссито  Twisted Evil
ще хванеш дръжки Mr. Green и  аз не знам къде живее Laughing

Еми така е, като модовете нямат търпение   Crossing Arms    Mr. Green

# 828
 Joy Казваш не дочакаха да пуснат точен адрес.  Joy Joy

# 829
Здравейте,
можете ли да ме посъветвате какво да се направи при уплаха.
Майка ми преди два дена станала от следобеден сън, излязла на двора и видяла огромна змия. Много се е уплашила и каза, че все още не може да се съвземе.
Някакви идеи?
Благодаря

За уплаха веднага първата помощ е да се превърти човек 2-3 пъти(не знам дали е удачно за майка ти)-по този начин се обръща кръвообращението и уплахата се "разнася".Иначе "засяда" в определени части(крака,сърце,глава) и може да направи поразии.

newsm09 как по-точно става превъртането? А засядането?

# 830
Здравейте,
Майка ми преди два дена станала от следобеден сън, излязла на двора и видяла огромна змия. Много се е уплашила и каза, че все още не може да се съвземе.
Някакви идеи?
Благодаря

За уплаха веднага първата помощ е да се превърти човек 2-3 пъти(не знам дали е удачно за майка ти)-по този начин се обръща кръвообращението и уплахата се "разнася".Иначе "засяда" в определени части(крака,сърце,глава) и може да направи поразии.

Предно колело. Как.

# 831
  • Euskal Herria
Еее, вий пък... ми нейде из Манастирски ливади. Който има мерак, да ги преброди. Все ще го намери  Joy Joy Joy

# 832
Еее, вий пък... ми нейде из Манастирски ливади. Който има мерак, да ги преброди. Все ще го намери  Joy Joy Joy

Той не е особено трудно откриваем  Mr. Green Ще се разходиш два пъти и ще го забележиш дори през 3 пресечки  Mr. Green

# 833
Здравейте,
Някакви идеи?
Благодаря

Не си ли чувала, че при уплаха човек се веси с главата надолу? Simple Smile

# 834
Скрит текст:
Здравейте,
Някакви идеи?
Благодаря

Не си ли чувала, че при уплаха човек се веси с главата надолу? Simple Smile
Нищо не знаете еееей, с едно плюене у пазвата, чудеса стават...какви колела, какви весения...
пък ако е много трагично, на циганка да и лее куршум. Naughty
Ех, как ги разбирам само. Sunglasses

# 835
  • София
Цитат
Имам и още едно питане,днес дадох една лъжичка пюре от ябълка.Първо измих бурканчето,след това го затоплих малко на водна бяна,разклатих го,разбърках го с една лъжичка на детето,изсипах си малко от пюрето на една моя лъжица да го пробвам,след това изсипах малко в една нейна чаша и след това й дадох с друга нейна лъжица и затворих бурканчето,сложих го в хладилник.Правилно ли действам.Моля Ви кажете Simple Smile

# 836
И последния да затвори вратата... Joy

# 837
  • София
Стаята дали е изолирана,а майката в скафандър и преминала през изолатор за отстраняване на бактериите. newsm78

# 838
За определянето на добър специалист по фетална морфология.
....   
  3.Курс по фетална медицина от 07.06 до 29.06.1993 год. В Harris birthright research centre for fetal medicine  ,department of obstetrics and gynaecology kings college school of medicine -London

ТОЧКА 3. 1 МЕСЕЧЕН КУРС В ЛОНДОН =СПЕЦИАЛИСТ ВИСОКО НИВО Ф.М Joy

месец курс не къде да е, а в Лондон, и става човек специалист от високо ниво...
Само на мен ли ми звучи нелепо?  newsm78

# 839
За определянето на добър специалист по фетална морфология.
....   
  3.Курс по фетална медицина от 07.06 до 29.06.1993 год. В Harris birthright research centre for fetal medicine  ,department of obstetrics and gynaecology kings college school of medicine -London

ТОЧКА 3. 1 МЕСЕЧЕН КУРС В ЛОНДОН =СПЕЦИАЛИСТ ВИСОКО НИВО Ф.М Joy

месец курс не къде да е, а в Лондон, и става човек специалист от високо ниво...
Само на мен ли ми звучи нелепо?  newsm78

Предполагам, не става въпрос да изпратят ССФ на този курс, а специалист, който има необходимите знания и умения и се доусъвършенства. Естествено, че 1 месец не е равен на специалист високо ниво, но всеки курс, особено в реномирано учебно заведение като Kings College London повишава квалификацията.

Понеже е извадено от контекста, мога само да интерпретирам от личен опит, но се надявам да съм права.

Общи условия

Активация на акаунт