Смешки от форума - 16

• 95 515
  • 951
  •   1
Отговори
# 915
Намерих темата! И според мен е реагирала първосигнално,но пък наистина е неприятно!

Лъки,ти не си кифла   Hug

Бих писала по темата,авторката много я харесвам,но участието на определена съфорумка там ми идва в повече   Grinning

# 916
Лъки стига де. Тя може да ти е казала, че си кифла, но това за лелята вече е грубо.
Каквото повикало, такова се обадило, но си права. Спирам. Embarassed
Просто не обръщай внимание на такива подмятания, както Чек каза, може да е от липсата на информация. Ти пък ако се връзваш на всяка такава публикация във форума ще си вечно ядосана, хората говорят/пишат просто ей така  Mr. Green белла какво да каже като е селянка  Mr. Green белла нали знаеш, че го казвам на шега   bouquet

# 917
Одри, ти какво се правиш на бяла и добра, зло такова  Laughing

# 918
Намерих темата! И според мен е реагирала първосигнално,но пък наистина е неприятно!

HugТи си ме виждала.
Белла ще ви каже че не съм. bowuu

# 919

HugТи си ме виждала.
Белла ще ви каже че не съм. bowuu

Виж ся ко, съншайн - щом форумско тяло с повече стаж от тебе ти казва, че си кифла, 'начи си кифла. Де намери и ти да спориш с джедаите  Laughing

# 920
Казах че няма да плюя повече лелките, не ме мотивирай. Mr. Green

# 921

Чшшш, не ме издавай бе. И злото си ти, не аз  Mr. Green Heart Eyes

# 922
Знам,Одри,знам  Laughing Така е,щом някой с повече стаж казва всички мълчим  Naughty

# 923
Знам,Одри,знам  Laughing Така е,щом някой с повече стаж казва всички мълчим  Naughty
Вие си мълчете щом искате,но аз мога да пръскам отровичка... Joy

# 924
вие се хилите, но на времето бременни не пишеха в клюкарника, много се изприщваха.

# 925
То по тази логика, всички нови трябва да се изнасят веднага и да остават едни и същи потребители... Докато така един ден просто форума ще изчезне, когато тези потребители изчезнат  Mr. Green

# 926
Код:
Лъки ти май не си чела последната ми форумна война.Хич не мълча! И да знаеш, че кифлите и селянките сме аз и Антигона щот сме със селфи  Flutter

Одри,ти къде се помайваш ами не си ударила едно селско селфи   Whistling

Антигона,ти пак по нощите ме размиваш  Joy

# 927
вие се хилите, но на времето бременни не пишеха в клюкарника, много се изприщваха.

Те сегашните са ваксинирани.

Чшшш, не ме издавай бе. И злото си ти, не аз  Mr. Green Heart Eyes

Аз?! Зло? Ауууу  smile3544

# 928
  • София
Вие си мълчете щом искате,но аз мога да пръскам отровичка... Joy
Сиреч - кифленски шипков мармалад Hug
Споко, аз си я нося тая лепка, щото не ходех на работа и мъжа ми ме гледаше.
А, че аз гледах двете деца - това си е друго тестено произведение  Whistling

Аз да не си качвам селфитата, щото имам от ранните 90 Mr. Green

# 929

И защо това?  newsm09

Общи условия

Активация на акаунт