Смешки от форума - 16

• 95 529
  • 951
  •   1
Отговори
# 930
Одри,ти къде се помайваш ами не си ударила едно селско селфи   Whistling

Ама трябва да е баш селско   Mr. Green Нещо смесено между тоалетна и пред витрина с очила или аксесоари  newsm78 Ще ми трябва време да измисля.

вие се хилите, но на времето бременни не пишеха в клюкарника, много се изприщваха.

Те сегашните са ваксинирани.

Ти, ти.. Точно  Mr. Green Признай без бой!

# 931
Лъки ти май не си чела последната ми форумна война.Хич не мълча! И да знаеш, че кифлите и селянките сме аз и Антигона щот сме със селфи  Flutter

Одри,ти къде се помайваш ами не си ударила едно селско селфи   Whistling

Антигона,ти пак по нощите ме размиваш  Joy

Тъй, ся... поред на номерата

1. Трите имена и адреса на въпросната нарекла ме "кифла" и "селянка" заради селфи.
2. Одри селфита праща на богопомазани, сиреч на мен, единствено.
3. Ко пак напрайх?  Whistling

# 932
Знам,Одри,знам  Laughing Така е,щом някой с повече стаж казва всички мълчим  Naughty
вие се хилите, но на времето бременни не пишеха в клюкарника, много се изприщваха.

И защо това?  newsm09
Щото разни изтрещели им налитат. hahaha

# 933
Антигона, айде моля те... Кифла и селянка е най-малкото, което могат да ти кажат "бубе". Ако извадя списъка с обидите,които съм чела тук за теб няма да ми стигне мястото  Mr. Green

# 934
Антигона, айде моля те... Кифла и селянка е най-малкото, което могат да ти кажат "бубе". Ако извадя списъка с обидите,които съм чела тук за теб няма да ми стигне мястото  Mr. Green

Щот е най-очеизвадното  hahaha За другите трябва да ме опознаят повече Mr. Green

# 935
Ох бе, Антигона  Joy

Алоуууу каква селянка съм аз много моля! На личната ми карта пише месторождение: София  newsm03 ама-ха!   Naughty

# 936
  • София
Ай, не лъжи. Това не го пише в ЛК.  Laughing
Дами, ще ви/ни пометат съвсем скоро Whistling

# 937
Ох бе, Антигона  Joy

Алоуууу каква селянка съм аз много моля! На личната ми карта пише месторождение: София  newsm03 ама-ха!   Naughty

И ко? На моята пише "Дълбока провинция", ама я питай Одри - расов възпитаник на британския кралски двор съм  bowuu

# 938
Антигона, моля те, ти си толкова плоска с изгорелите си ектейншъни, нацупените ти устни и нарисуваните ти вежди  Mr. Green Просто няма какво да ти опознават  Joy

# 939

Ох, дай боже. Че не ми се мисли каква нова война ще стане ако споменатите "лелки" прочетат за запръжката  Mr. Green

# 940

Е,нали е тема за смешкитее! Я, как си се смеем тук.  Mr. Green

# 941
Антигона, моля те, ти си толкова плоска с изгорелите си ектейншъни, нацупените ти устни и нарисуваните ти вежди

По дяволите, Хепбърн! Под тях има толкова дълбочина...

... под екстешъните и нацупените устни де, под веждите няма никой - ни отгоре, ни отдолу   33uu yahoo_49

# 942
Антигона, моля те, ти си толкова плоска с изгорелите си ектейншъни, нацупените ти устни и нарисуваните ти вежди

По дяволите, Хепбърн! Под тях има толкова дълбочина...

... под екстешъните и нацупените устни де, под веждите няма никой - ни отгоре, ни отдолу   33uu yahoo_49

Ще я видим тая дълбочина  Mr. Green

Но да иначе. Потвърждавам, че Антигона е възпитаник на британския кралски двор.

Белла, казвам ти, че ще е за добро ако ни изметат  Mr. Green

# 943
Що бе, Одри? Най-много да ти кажат,че си селянка,защото общуваш с мен  Mr. Green

# 944
Що бе, Одри? Най-много да ти кажат,че си селянка,защото общуваш с мен  Mr. Green
Оо, аз съм прочута селянка. При това не някоя обикновена селянка, ами дива и тъпа селянка  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт