В момента чета... 34

• 53 841
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Два дена само разглеждам книги и не знам какво ми се чете. Отварям и затварям книги, сякаш те са виновни че целият свят ми е крив  Laughing
Накрая реших, че имам нуждата да прочета нещо по - лежерно, та затова започнах "Бедствие на високи токчета". Засега ме увлича. Тя беше ли част от някаква поредица, или съм останала с грешни спомени?

# 151
  • Bulgaria
"Една година в Прованс" на Питър Мейл - изключително приятна и лека за четене книжка.
Добър избор Peace Ще си взимаш ли и другите две книги от трилогията на автора?

# 152
  • София
Дочетох "Човек на име Уве". Не е лоша, но не е мой тип книга.
Започвам "Псевдонауката" на Бен Голдейкър.
Скрит текст:

# 153

Дадох си и гласа в другата тема(благодаря Мимиоза) къде влизам най -често, тук разбира се Grinning
Лъжкиня Crossing Arms

lafka заповядай http://sersemi.com/books/
Говоря само за изброените,мила, за съжаление обаче там няма тази в която влизам най-много Simple Smile

# 154
"Една година в Прованс" на Питър Мейл - изключително приятна и лека за четене книжка.
Добър избор Peace Ще си взимаш ли и другите две книги от трилогията на автора?

Купих си ги и трите на пролетния Панаир на книгата, заедно с "Винена афера".
"Винена"-та я глътнах почти веднага след панаира, а на трилогията чак сега ѝ дойда времето. Харесва ми стилът на автора, а и преводите са доста добри - много малко са местата, където нещо да ме подразни като изказ или неточно подбрана дума.   Blush

# 155
# 156
  • София
Прочетох "Нестинарка" на Кармен Мишу  и много я харесах. Определено се нарежда в Топ 5 книгите ми за годината. Започнах Снежният човек на Несбьо - още съм в началото, но ми допада.

# 157
Прочетох "После" - Розамънд Лъптън . Много ми хареса , наподобява стила на писане на Мюсо и Марк Леви . Много силно е описана връзката между родителите и техните деца. А и трилър елементите бяха добри , заплетено беше всичко и така не разбрах кой е лошият герой .

Сега започнах "Дворецът на бълхите" - Елиф Шафак , не съм чела нейни книги , но качили нещо не ме грабва засега .  Thinking

# 158
  • Варна
Аз продължавам да съм на британска вълна, но си оправям вкуса след "Къща от карти" с романите за висшето общество на Джон Брейн.
За съжаление Сиела правят лоши и неадекватни издания с глупави обяснения под черта и нелепи грешки в превода.
Но все пак, трудно се развалят добри творби.

# 159
Прочетох "Нестинарка" на Кармен Мишу  и много я харесах. Определено се нарежда в Топ 5 книгите ми за годината. Започнах Снежният човек на Несбьо - още съм в началото, но ми допада.

Много е увлекателна. Със сигурност ще търся и друго от автора.

# 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Започвам

# 161
Аз продължавам да съм на британска вълна, но си оправям вкуса след "Къща от карти" с романите за висшето общество на Джон Брейн.
За съжаление Сиела правят лоши и неадекватни издания с глупави обяснения под черта и нелепи грешки в превода.
Но все пак, трудно се развалят добри творби.

Какво ти е мнението за "Къща от карти"?

# 162
Започнах:

Още съм съвсем в началото,но много ми харесва  Peace

# 163
  • Benelux / Varna
Изтървала съм ви тук, ама да си кажа де,,още съм на Мидълсекс, харесва ми!

# 164
"Вила Тъга" я имам от не знам колко време, и още не съм я прочела. А е една такава малка книжка..предполагам, че се чете за броени часове. Може тези дни да й отделя малко време. Simple Smile

"Изиграният" на Брет Батълс  ми хареса, както и очаквах. Но не колкото "Чистачът". Надявам се Батълс да продължи да пише за този герой. Въобще се надявам да напише още книги, тъй като е интересен автор.

Прочетох и "Какавидите" на Джон Уиндъм. Доста добра, бих казала.

Общи условия

Активация на акаунт