В момента чета... 34

• 54 675
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Хелоу евриуан Simple Smile в момента чета една триология на Керстин Гир - Скъпоценни камъни, в момента приключвам "Рубинено червено", много увлекателна! Някой фен да издаде има ли филмова продукция по книгите?  bowuu

# 271
  • София
Момичета, четох ревюто на Христо Блажев ( от Книголандия) за една нова книга на Сиела- Миниатюристът ...

Май нещо такова ми се чете. Мерси за идеята, дръпнах я  Simple Smile

# 272
Четох "Мравките" миналата година. Идеята е много интересна, хареса ми като цяло, държеше ме в напрежение, но нещо ми липсваше накрая, очаквах по-друг финал  Thinking (може и нагласата ми да е била малко изчанчена в момента, знам ли)

Ами може би защото е трилогия и авторът има цялостна идея, която е разгънал напълно в трите книги? Предполагам поне.  Simple Smile
Иначе по темата - по средата съм на Стоманеното сърце на Сандерсън. Идва ми малко тийн, но пък се чете много лесно. За момента "Уау" факторът, който очаквах да ми докара автора, липсва.

# 273
quote author=Magrat* link=topic=810422.msg29625948#msg29625948 date=1417608399]
Момичета, четох ревюто на Христо Блажев ( от Книголандия) за една нова книга на Сиела- Миниатюристът ...

Май нещо такова ми се чете. Мерси за идеята, дръпнах я  Simple Smile
[/quote]

Heart Eyes Супер. Радвам се, че съм била полезна! От къде я дръпна?! Електронна книга ли има?  newsm78

# 274
Някой фен да издаде има ли филмова продукция по книгите?  bowuu

Има филм по първа и втора книга за сега. По първата се казва Rubinrot, а по втората Saphirblau  Peace

# 275
Чета Слугинята http://chitanka.info/book/6345-sluginjata и ми е много интересна.

# 276
Чета " Анастасия" на Колин Фалконър....интересна ми е историята и легендата на фамилията Романови....дали наистина е оцеляла най-малката дъщеря на последния руски цар....преди време бях чела една статия ,че е избягала в България и до смъртта си е живяла в някакво село до Габрово Simple Smile в книгата няма никаква историческа достоверност, но автора разказва интересно историята Simple Smile

# 277
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много я харесвам и аз Heart Eyes.

# 278
  • София

И аз съм на "Слугинята". От типа книги, които не ми се иска да свършват е. Нарочно си налагам ограничение, за да имам за по-дълго Simple Smile

# 279
Никак не искам да свършва "Нестинарка" - изключително богата книга! Препоръчвам я наляво и надясно, даже ставам досадна, но наистина си заслужава всеки ред и всяка минута, прекарана с нея  Heart Eyes

Ще прочета и Тангра, но не веднага. Сега като че ли нищо не ми се чете след Нестинарка  Thinking Ама ще започна нещо де, не мога да не чета нищо  Crossing Arms

# 280
  • Den Haag
Зори  Hug Hug Hug

Сиси ♥♥ непременно ще споделя мнение  Peace

Имах нужда от такава книжка в тези студени дни, като чаша "топъл шоколад", като чета ми напомня за книжките на Алиенде  Grinning.

# 281
Никак не искам да свършва "Нестинарка" - изключително богата книга! Препоръчвам я наляво и надясно, даже ставам досадна, но наистина си заслужава всеки ред и всяка минута, прекарана с нея  Heart Eyes

Ще прочета и Тангра, но не веднага. Сега като че ли нищо не ми се чете след Нестинарка  Thinking Ама ще започна нещо де, не мога да не чета нищо  Crossing Arms

И аз след като прочетох "Нестинарка", точно като теб не ми се започваше друга книга.Толкова ми хареса  Heart Eyes
Три дена се мотах докато започна да чета някоя друга  Simple Smile

# 282
luckytigarche благодаря за отзива за Анастасия. След Харем започнах Изабела, но много тромав изказ с кратки и прости изречения, никаква увлекателност. Нищо общо с Харем. Меко казано ме разочарова. Все едно не са писани от един и същ автор.

# 283
Прочетох Ремарк, охх не мога да спра да мисля за тая книга.
Започнах това

# 284
Добър вечер,четящи момичета,приключих с трилогията "Милениум"......завладя ме,страхотни книги.Искам нещо подобно да започна....предложения?  В чуденка съм за Копринената буба.....не знам...

Общи условия

Активация на акаунт