В момента чета... 34

• 53 994
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Гиговче,Даниела Сасердоти пише леки,неангажиращи романчета,които се четат без усилие(поне според мен Peace). Аз глътнах две нейни тези дни-тази и "Отведи ме у дома". 
Подействаха ми разтоварващо.  Wink

# 586
Нези и на мен много ми харесва книгата й, лека, приятна и увличаща. Така ме завладя снощи, че не мога да заспя Rolling Eyes Grinning Искам да си намеря и другата й да прочета, но по натам Peace

# 587
Ще ти я пратя,когато кажеш. Simple Smile

# 588
Ще ти я пратя,когато кажеш. Simple Smile
Благодаря ти мила Heart Eyes Hug, ще се възползвам по нататък Peace

# 589
Bubbly, пратих ти вчера приятелство в ГР , да не се чудиш кой е... Hug

# 590
  • София
Пуснах една темичка тук в Литературния.
Който иска, е добре дошъл да сподели заглавия на книги, които иска да прочете през следващата година  Hug
Ето я темата.

# 591
  • София
Снощи довърших "Кървави белези". Не мога да я нарека типичен трилър, но не беше лоша книгата. Е, имаше убийства, но имаше и семейна драма; сякаш малко ми напомни на скандинавски роман.

# 592
  • София
След "Селцето" направо не ми се захващаше друга книга, започнах "Ева Луна", но засега не оправдава очакванията ми.

# 593
Миж, мерси, наистина се чудех кой е, но го приех де Simple Smile А как ти завиждам за мистър Мерцедес .... много я искам тая книга  Heart Eyes
Аз си чета "Дългата разходка" и снощи неусетно прочетох 98 странички. Сега продължавам преди да се започне с голямото готвене.  Laughing
Весел и прекрасен празник, момичета. Нека всеки получи под елхата това, което най-силно желае  Peace  bouquet

# 594
  • Bulgaria
Хубаво си допълних списъка с книги за 2015  Party Завършвам годината с Питър Мейл трилогията

# 595
  • Пловдив
Започвам тази:

Относно "Изневяра" на П. Коелю - стори ми се много хаотично написана, нищо общо с философско-психологическия похват на автора. От цялата книга нищо не разбрах  newsm78 имаше моменти, които ми допаднаха, но дотам. Това е най-слабата книга, която съм чела от Коелю, а съм прочела почти всичките му книги.

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 10:45 от Десиссслава

# 596
  • ГОре на черешата...
Честито Рождество на всички  bouquet! Здраве, щастие и благодат в домовете ви!

Започвам подаръка си от Коледната игра - ДесиHeart Eyes!

# 597
  • София
Вчера започнах "Истината за случая "Хари Куебърт" и напълно се потопих в нея. Много ми допада стила на автора, а и самата история.

# 598
Чета Синът на Тангра.
Не можах да разбера  Blush по кое време се развива действието. В началото съм, но прочетох разказите на Идриз и пак не разбрах.

# 599
  • Кърджали
Естел, и на мен началото ми беше омотано.... Докато ми се изясни малко картинката.
Скрит текст:
Иначе разказва за детството на кан Крум, с преплетени истории и легенди.Щом си в началото си там някъде - за майка му, за раждането му, за порастването му. После вече се прехвърлят в Дунавска България.

Общи условия

Активация на акаунт