В момента чета... 34

• 53 734
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Belgium
Ей, значи ще ми излезе име с "Тайната история"  Mr. Green

Ама аз честно предупреждавах, че не е за всеки тази книга. Ще хваля и "Щиглецът" (тя е много по-добра), тъй че, подготви се  Whistling

"Хари Куебърт" е точно обратното на титаничната Дона обаче - газ до ламарината и седене на ръба на стола през цялото време. Между другото виж и "Сентрал парк", който похвалих по-горе. От типа на "Хари Куебърт" е, психологически трилър, макар и една идея по-слаба.

Не се сърди, човече, радвам се, че си се докоснала до магията на "Оскар и Розовата дама"  Hug

Относно "Ако искаш да си легнеш с мен..." - чик литче си е, от така модерния кулинарен тип. Не е лошо, особено ако обичаш Италия. Но зависи в какво настроение си. На същия автор бих ти препоръчала несравнимо по-добрата (не е никакъв чик лит) "С дъх на кафе"  Peace

# 616
  • София
Ей, значи ще ми излезе име с "Тайната история"  Mr. Green
hahaha няма лошо!
Аз и друг път съм казвала, че не съжалявам за нито една прочетена страница (освен за 5 такива от Нюансите и за около 100-тина от един роман на Людмила Филипова  ooooh!). Плюс това "Тайната история" ми стоеше в библиотеката от две години. Но наистина двете книги са тотална противоположност като динамика на действието.

Вече съм отбелязала Мюсо-то и по-точно "Сентръл парк". И Нара много го хареса. Аз съм чела само "Защото те обичам", но добавям и тази по ваша препоръка.

И по темата - започвам "Мистър Мерцедес".

# 617
След 2 часа те чакаме да кажеш как ти се е сторила  Grinning

# 618
  • София
Мери, бе, ти ме взе на майтап hahaha! Ми почивни дни са, мързелува се яко и четенето върви. Гледай хората какви хубави книги пишат.
 Hug

# 619
  • Belgium
За "Мистър Мерцедес" - http://knigolandia.info/book-review/mr-mercedes/ (Миж, да не чете  Mr. Green)

Аз почвам "Миниатюристът", изцяло по препоръка на Блажев я взех плюс кратък откъс от книгата, който прочетох в един сайт. Имам високи очаквания, да видим.

# 620
Честита Коледа на всички, които пишете тук, една от най-уютните теми в бгмамма!  Hug

Тъкмо си бях заредила на четеца това (някъде тук бях мяркала положителни отзиви), но видях, че се води чиклит. Какви са ви впечатленията? Става ли за четене  Rolling Eyes

Аз не успях да я дочета. Не е мой тип.

# 621
Мери, бе, ти ме взе на майтап hahaha! Ми почивни дни са, мързелува се яко и четенето върви. Гледай хората какви хубави книги пишат.
 Hug
Малко по-бавно да пишат, че някои хора не можем да ги стигнем  Joy Hug

# 622
  • София
denim123, ти искаше препоръка по-напред. Не ти ли се чете с мен "Мистър Мерцедес"? Не е чиклит, не е фантастика, нито фентъзи  Wink.
Скрит текст:
и ако ми пуснеш мейл, ще я намериш електронно  Mr. Green

# 623
  • София
Сега се чудя какво да зачета. Предложете нещо - да не е чиклит, да не са ужаси, да се намира електронно и да става за четене на работа, да не е и фентъзи или фантастика (че това не са моите жанрове)  Crazy
Крими-трилъри значи може  Wink
Ето ти една препоръка.
И още една.

Охооо! Венка  smile3508
Засичаме с хронометъра  hahaha

Дочитам "Един по един" на Картър и съм на черешата от любопитство  Crazy Ще я приключа днес, после ще му мисля с какво да продължа. Може би с Кинг  newsm78

# 624
  • София
Кали, знаеш ли как ми се иска да започнеш да четеш "Джойленд"! Ще ми е много интересно и твоето мнение за книгата.

Засичаме с хронометъра  hahaha
Ми да отивам да чета, стига съм ръсила препоръки  Mr. Green.

# 625
За "Мистър Мерцедес" - http://knigolandia.info/book-review/mr-mercedes/ (Миж, да не чете  Mr. Green)

А, аз още по обяд го прочетох това ревю  Grinning
Съгласна съм на 100% с Блажев, аз също приключвам в момента с тази книга  Hug

# 626
Вени, благодаря ти за предложението. Много скоро четох Кинг. Иначе книжката съм я свалила.  Hug

Kally May, Библиотеката съм я чела. Много ми хареса. Ужасяваща беше  Twisted Evil Крис Картър може да зачета тази вечер. Резюмето звучи като на интересна книга  Mr. Green

Аз загледах и "Тринайсетата приказка" - нещо за нея?

# 627
  • София
"Тринайстата приказка" за мен не беше нищо особено, преспокойно можеш да я пропуснеш.
А нали знаеш, че "Библиотеката на мъртвите" има още две части - "Книга на душите" и "Библиотекарите"? Не съм ги чела, но ги имам в *mobi. Ако ги искаш, прати ЛС с мейл, и ти ги пращам  Hug

# 628
  • София
"Тринайстата приказка" за мен не беше нищо особено, преспокойно можеш да я пропуснеш.
И аз бих казала същото  Peace.

Кали, моля те, прати ми другите части на "Библиотеката". Не съм на зор, когато се сетиш - тогава  Hug.

# 629
А нали знаеш, че "Библиотеката на мъртвите" има още две части - "Книга на душите" и "Библиотекарите"? Не съм ги чела, но ги имам в *mobi. Ако ги искаш, прати ЛС с мейл, и ти ги пращам  Hug

Мммне! Не знаех. Ще ти пратя на ЛС мейл. И аз не съм на зор.
Прочетох 2 главички от Хамелеонът - ще продължавам явно! Благодарско за предложението!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт