Искат да съсипят Велинград :(

• 8 125
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Извинявай , но мислиш ли , че ще има някакъв ефект . Аз  съм косвено свързана с Велинград , мъжът ми е от там . Мислиш ли , че проекта за мината ще спре , колкото и протести да има . В смисъл , каузата е супер , но смятам , че като на всякъде парите вече са раздадени , на който трябва .
С тази нагласа,че всичко е предварително свирено,сами се обричаме на провал..
Масата от хора е по-голяма сила от некви си пари..
Стига тези хора да са единни и да не се предават

# 31
Да бе , ма дори за някакви дребни неща там , като проблем на автогарата или прегледи в болницата , като си отворя устата ме гледат като извънземно . Всички ми споделят мнението , шушукат си , но никой не казва гласно мнението си . Последния път просто се отказах и им пожелах да си живеят като овчици и да си търпят простотиите .

# 32
Ами значи..Всичко опира до хората.
Т.е. до нас самите

# 33
  • София
Да бе , ма дори за някакви дребни неща там , като проблем на автогарата или прегледи в болницата , като си отворя устата ме гледат като извънземно . Всички ми споделят мнението , шушукат си , но никой не казва гласно мнението си . Последния път просто се отказах и им пожелах да си живеят като овчици и да си търпят простотиите .

Вярно е. Такива са. Не само там. Ама и ние с вас не сме били толкоз будни цял живот. Идва момент за всеки.
Нашата задача, на вече поразбудилите се, е да бием камбаната до откат. Когато колкото сили имаме, но да не спираме.
И ще видите - както с децата става като си до тях и им помагаш, научават се - постепенно променящи се хора, а те ще предават нататък и ще градят стабилно, добро бъдеще.

# 34
Дано .Аз няма да спра да си търся правата за каквото и да е , но , когато ти отговарят с "Айде сега , това не е твоя работа , ти си си далеч " или " Тука не е като в София "  - малко или много ти се скапва целия ентусиазъм .

# 35
  • София
 newsm10
Знам, така е. Но ти вече знаеш, че не могат да те спрат, освен ако не им влезеш в мрачната, безперспективна нагласа. Тоест, да се предадеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт