АСТМА- тема 29

• 80 488
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Аз в момента давам сингулар, ксизал и правените капки на Уливинов.

# 451
Може ли да ми кажете колко струва изследването на Еозинофилен катионен протеин и носен секрет. Какво показва този протеин, дали е алергичн компонента на астмата ли

# 452
  • София
 В Цибалаб изследването на Еозинофилен катионен протеин (ECP) е 33,70лв. http://www.cibalab.com/products.php

# 453
Момичета, имам 2 кутии Сингулер прахчета 4мг, съхранявала съм ги добре, в годност са до 04,2015- който ги иска нека ми пише -за София ще може и да се срещнем, за страната мога да ги пратя  Hug Подарявам ги, ако някой се чуди, иначе се доплащат към 8-9лв! ПОДАРЕНИ Wink))

Коки сутринта се събуди с повръшане и разстройство, дано минава леко, по принцип леко ги карат тези вируси, каката в неделя ме изправи на нокти, но мина за часове, сега е той наред  Tired

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 11:33 от megan@

# 454
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте.Искам да ви попитам,чували ли сте.че хора,които приемат лекарства за лечение на астма,не трябва да консумират грейпфурт?

# 455
  • София
Здравейте.Искам да ви попитам,чували ли сте.че хора,които приемат лекарства за лечение на астма,не трябва да консумират грейпфурт?
Някои лекарства  наистина не трябва да се приемат със сок от грейпфрут. Просто виж в листовката на лекарствата, които приемтае, дали пише, че не трябва.
Не че ще стане нещо лошо, просто се намалява ефекта на лекарството.

# 456
А някой да е ползвал таблетки за стерилизация на Корега за бейбихалер?> В смисъл дали може да се повреди нещо?( Ползвам ги за маската на инхалатора и така ми е удобно)

# 457
аз не ползвам препарати, завирам вода в каната и ги топвам за секунди, така правя и с частите на инхалатора

# 458
  • sf
Аз мия частите на инхалатора с гореща вода на чешмата.

Виктор нещо киха, кашля, позадъхва се, след малко ще правим машинката с физиологичен .
Ама не се учудвам, даже очаквах по-рано да го хване нещо , че скоро разбрах,че в училище си ходи по къси панталони и тениска, а навън играе без шапка и яке  hahaha

# 459
Аз съм в лек ужас.Хриси от снощи е на Пансеф, Димекс, Медрол и Ефира.Инхалации с вентолин два пъти на ден.По спешност си записахме час за пулмолог в понеделник в Плевен.Бяха ни казали да отидем м.март и досега не смеех да им звъня.За капак ни задължаха колата в сервиза. Cry

# 460

n_alex76 Здравей ,и ние сме почти така но, бяхме в болница Здравето(сигурно някой е бил там)детето ми направи асматичен пристъп Sadвече ни исписаха

# 461
Аз съм в лек ужас. Хриси от снощи е на Пансеф, Димекс, Медрол и Ефира.Инхалации с вентолин два пъти на ден.По спешност си записахме час за пулмолог в понеделник в Плевен.Бяха ни казали да отидем м.март и досега не смеех да им звъня.За капак ни задължаха колата в сервиза. Cry

Защо антибиотик,каква диагноза поставиха този път Hug? Има ли спазъм, ако има - вентолин 2 пъти на ден ми се вижда малко, аз давам на 6 часа или дори на 4 при спазъм; аз лично,казвала съм и преди сиропи не давам, а този димекс ....знам ли,ти си знаеш детето де, може пък да и действа добре  Peace Пулмикорта какво стана изписаха ли ви го, аз съм доволна,само с него борим кашлицата и ако свири+вентолин  Peace Пулмикорта е идеален за такива упорити кашлици,сухи, ларингитни и т.н. и аз лично правя до пълно отшумяване на кашлицата; медрола ще помогне, но той си е тежката артилерия  Rolling Eyes

# 462
Моят хубостник, както не се беше разболявал от лятото, сега е с бронхит, с лека обструкция и ужасни сополи. Няма температура.  Клацид, вентолин,пулмикорт, тобрекс, ериус и фламамед. Искам да ви попитам за фламамеда - досега не е пил, може ли да направи някаква реакция към него, или е подходящ за астматичета.

# 463
Моят се беше влошил ужасно от флавамед, не е реакция, а просто разкашля прекалено.

# 464
Моят се беше влошил ужасно от флавамед, не е реакция, а просто разкашля прекалено.
Много го коментираме напоследък, сиропи аз не давам, както и още доста мами тук; целия ви списък е достатъчен без флавамеда; пулмикорт и вентолин са си ок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт