Децата и ските - сезон 2014/2015

• 20 480
  • 240
  •   1
Отговори
# 225
Arino, на драго сърце ще споделя, но аз живея в Колорадо.  За тези, които се интересува, тук има 2 основни сезонни карти.  Rocky Mountain Pass ( включва Winter Park, Copper, Steamboat, Eldora, др.) и Epic Pass (включва Vail, Breckenridge, Beaver Creek, др.).  Ние си взехме Rocky Mountain за следващата година.  Има и други варианти, разбира се.  Някой ако се интересува конкретно, бих споделила повече информация.

# 226
:О хихихиих мен засега колорадо не ме интересува  Laughing

# 227
  • София
arino, а какво точно те интересува? Доколкото схващам, там където е Mamma Mil има опция предварително да се закупи сезонна ски карта за определени курорти. тук не знам да има такава възможност... Вие какъв вариант обмисляте?

И тази събота и неделя съоръженията на Витоша ще работят, на 19-ти закриват сезона. някой знае ли дали има ски училище, което да работи тези последни два дни?

# 228
  • София и Морето от време на време
Лекси, чак сега влизам - късно е най-вероятно, ама ...  Може би при нас има. Днес шефката ми звъня да ме пита за утре да работя с едно малко човече.

# 229
  • София
Мерси,  TINA.K! На Боровец ще е прощалното каране утре... не успях да се свържа с нашето училище и така го измислихме

# 230
  • София
Лекси, имаш ли инфо дали вече не е много кишаво на Боровец, и аз си мислех за там за този уикенд...?

# 231
  • София
Лекси, имаш ли инфо дали вече не е много кишаво на Боровец, и аз си мислех за там за този уикенд...?
Довечера ще  пиша. Аз няма да съм там, но голямата ми дъщеря потегля след малко.

# 232
  • София
Благодаря ти!

# 233
  • София
Било е много кишаво, дрехите й бяха мокри, но въпреки това е доволна. Нямало е никакви хора. Очаквало се да вали сняг и респективно съоръженията да работят и другия уикенд. Лифт картите щели да бъдат по 10 лв.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 18:54 от Лекси

# 234
  • София
Може да отидем следващия тогава, днес се отказахме, благодаря!

# 235
Здравейте, наближава следващия ски сезон.
Насочили сме се към Пампорово. Имаме юнак на 5 години с 1 ски училище миналата година (знае какво е рало) Wink но му е трудно.
Може ли телефон за контакти на учителката която препоръчвахте по-рано в темата - Светла или на други учители, които имат подход към малки деца.
Имаме 3 деца в групата, които не могат да карат, и се надяваме, че тази година ще ги "запалим" по ските Simple Smile
Благодаря!

# 236
Аз препоръвам ски училище Стената на Памповоро.

# 237
  • Пловдив
И аз пак ще помоля за Светла или друг учител в Пампорово, може и мъж, да похвалите с подход към именно 5 годишните - да не ги навиква и да има нерви най-вече.. Joy

# 238
В Стената според мен всички стават. Миналата година се справиха с моето диване на 5 г. Тази година пак ще ги използваме. Имат си гардероб.

http://www.pamporovostenata.com/prices.html

0889 686478 - Тодор Калниев

# 239
  • Пловдив
Благодаря Блис! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт