Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 61 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Според мен Рик и Ридж се надпреварват кой да е по-недостоен за лидерското място. А краля на недостойните- Дядо Мечо- за пореден път се опитва да си придаде някаква тежест и да отсъди. И след като Стефани я няма вече, естествено, че ще отсъди за сина си от Брук- несправедливо. Но пък и Ридж не би ми допаднал като шеф, защото и той не го заслужава след всички простотии във времето.
А в случая чисто и просто трябва да е 'двама се карат, трети печели' и накрая от нищото Торн да стане шеф. Потресен съм как за пореден път Ерик говори за 'двамата си сина' и забравя, че има и трети- първородният му! И после претендира, че отсъжда справедливо?

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 13:03 от SG7

# 346
Днес епизодът  на "Уейуърд Пайнс" беше  на границата на  Rolling Eyes „пълно ку-ку”. Гледах го с гадно усещане  #Crazy .
В ДиК /28.05/ Ридж се среща с Лиъм , вече е разпределил постовете - той  главен изп. директор , Стефка  президент и т.н. Лиъм уточнява ,че няма да има условия от Стефка . Тя уж се шегува , че  се е отказала , после започва да си спомня  Аспен  и му казва ,че той ще остане най-голямата любов в живота и . Айви  естествено подслушва  като всички останали и ги чува . Стефчето /Дж.У/   доста се е наляло - носът и е доста  коригиран , а устата ... ooooh! Rolling Eyes - вече е като Жокера .
През това време Ридж  "разговаря" с майка си , казва и  че  ще предаде Ерик , но той не му е оставил избор .Сега  вече е готов да заеме мястото , което му се полага .
Рик  разговаря с Картър за Мая , как иска  да я чуе  ,че тя е любимата му супер-жена и съжалява само за това , че не е разбрал пръв  за нейната тайна .
Брук /К.К.Л./ все още  е в нещо като отпуск , защото почти не присъства , дано  Praynig да не е решила да се пенсионира и да ходи да си върти педалите по баирите с младото гадже  Joy Сега все едно гледам друг филм .

# 347
  • Разпиляна във въображението
Ридж какво се обяснява на майка си. Не се вясна, когато беше болна, нито когато умря. Добре, че беше Брук да й влива сили за живот Crossing Arms

# 348
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
...И само да кажа,че епизодите не са 520,а...755! Joy
Тъкмо се бях настроила да изгледам   наведнъж  целия сериал "Сънсет бийч"  ooooh! Там  , откъдето го гледам е качено до  518 еп. и много отдавна  не е помръдвало и затова реших , че е всичко  newsm78
Явно ще трябва да изчакам  около година  епизодите по CBS  драма /сега са на около 100 / да изравнят , нищо чудно пак  да го зарежа  #2gunfire
епизодите на "Сънсет" ги има тук всички до 755 в плейлисти  Peace
https://www.youtube.com/channel/UCIXMHSQ3Ns6HVBwLYBHrvuw

# 349
Благодаря , marquise   bouquet  И аз ги намерих в един руски  сайт
http://kinoblog.tv/films/n273/film-lubov_i_taini_sanset_bich.html  Който  не е на "ти" с английския  Embarassed , може да ги гледа  от там . Аз доста си възстанових руския  покрай  филмчетата , които гледам  в руските сайтове  - те са много добре подредени и богати .
А това е другото място  http://bigcinema.tv/series/lyubov-i-tayny-sanset-bich-serial-199 … sunset-beach.html  .

# 350
Ели - фен, а някъде попадала ли си на "Дързост и красота" в руски сайтове? аз търся стари серии, но нищо не намирам. Благодаря ти!  Hug  bouquet

# 351
И аз първо  търсих ДиК  в няколкото руски сайта , в които гледам разни неща , но явно  няма  зрителски интерес  и не го качват . При нас  във Вбокса  качват редовно  новите серии на следващия ден  със субтитри на английски .
Аз от тук
https://www.facebook.com/pages/The-Bold-and-the-Beautiful-Worldw … s/433905550012381         си  чета  за най-новите епизоди /излиза  слез 22 ч./   и  пускам тук  кратки  резюменца за тези , които нямат време да следят  редовно  Peace .

# 352
да и аз гледам новите, но ми се иска стари да намеря  Thinking благодаря  за резюметата  Hug

# 353
да и аз гледам новите, но ми се иска стари да намеря  Thinking благодаря  за резюметата  Hug
Ето нещо старо - еп. 1  http://vbox7.com/play:f1b2d63319
Доколкото  знам , някъде  във Вбокса  има доста  стари качени от  horrorman  Peace

# 354
благодаря!  bouquet

# 355
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, днес най-после успях да изгледам 3-ти епизод на "Уейуърд Пайнс". Пак беше много интересен, вълнуващ и ме държа в напрежение.  Grinning Радвам се, че Мат Дилън се събра със семейството си. Ама лапито е много просто; чуло не чуло, веднага хукна да кодоши: "Мамо, видях тати с любовницата си." И си тръгнаха, след като той им каза да не излизат от къщата.  ooooh! Радвам се поне, че накрая му видяха сметката на гадния шериф, един лош по-малко. Чакам същото да стане и с мед. сестра. И сега какво - зад оградата около градчето има някакви животни човекоядци. Може и извънземни да има. Laughing Joy Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 22:24 от David_Charvet

# 356
На мен вчера  ужасите в 3-ти епизод на "Уейуърд Пайнс" ми дойдоха  в повече - нещо доста ме напрегна:shock: #2gunfire . Беше интересно  , но  май ще започна да го гледам  на дневните повторения   Joy
За сметка на това в ДиК /29.05/ си е все тая боза .
Никол идва при Рик и го разпитва за Мая , дали се срамува от нея и т.н.Той и отговаря ,че тя го е  напуснала и не се обажда . Никол  му казва къде да я намери .
 През това време Картър е при Мая , тя се готви да напусне Л.А. , Картър я убеждава да остане , но тя не искала да живее така , обичала Рик , не можела да му причини това и т.н.
Ридж  разказва на Айви  кой какъв пост ще има  в компанията , когато той стане  главен и.д.
Ерик  го вика  в кабинета . Ридж му казва ,че не може да работи повече така и че ще превземе фирмата  с акциите на Стефи/Томас/ , неговите и на Спенсър .Ерик започва да се пени ,че не може така , но Ридж му заявява - край на Рик , край на теб и твоето време  #2gunfire Naughty
Рик се среща с Мая .

# 357
Честит празник на всички , които се чувстват  още деца  Joy  bouquet smile3533  ura
ДиК /01.06-понеделник/ - продължава скандалът между Ерик и „бунтовниците” #2gunfire . Ридж е доста остър и го обвинява  за  несполучливото назначение на Рик  Naughty .
Стефка се опитва да е политик и казва ,че никой не иска  велики промени  , като напускането на Ерик и лоялните работници , а само Рик да се разкара  Crossing Arms  .
През това време  големият шеф  е при Мая  и и се обяснява в любов , Ерик звъни и той  отива при него . Ерик  му обяснява какво е станало и стига до заключението ,че трябва да  говори с Бил , за да не гласува  с Ридж / каква ли сделка ще направят  newsm78 , сигурно Ерик ще направи големи компромиси / .
Ридж и Стефка  вече се радват на новите си постове – как ли ще се изненадат от сделката  между Ерик и Бил  Joy .
Днес по Нова ТВ от 21 ч. започна едно  свежо сериалче - "Скорпион" - група  гении са наети от правителството за разрешаване на  супер инфарктни ситуации . Първи епизод  ми хареса .
Видях ,че тук е качен  сезон 1 до еп.21  http://vbox7.com/search/?&completed=0&vbox_q=Scorpion%20 … d=date&page=1

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 22:28 от Ели-фен

# 358
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, благодаря ти за пожеланията по случай Деня на детето Hug, както и за резюменцата за "ДиК". Аз четох, че предстои да се случи идната седмица: Връзката на Айви с гламовеца Лиъм ще бъде под въпрос, защото идиота щял да изревнува много от това, че Стефка целунала Уайът.  ooooh! (Какво го бърка? Нали си има жена, или като Риджко иска харем) А мама хиена щяла да се върне, за да помогне на синчето си, за му помогне да излекува сърцето си и да си върне щастието.  Twisted EvilИ също така четох, че щяло да има сватба, но не пишеше кои са младоженците, това ще бъде сюрприз. Дано не са Уайът и Стефка. Praynig

За "Скорпион"-а се чудя дали да го започвам. Thinking

# 359
  • Разпиляна във въображението
Добре, че беше Хоуп да докара свестни мъже, че Стефка да се ласне по тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт