Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 60 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
SG7,пише,че Брук се завръща в сериите в края на Януари или началото на Февруари.
А някои знае ли нещо по въпроса че Уайът щял да си взима почивка от сериала и защо?

# 61
Честит празник !
Това е за Кели
http://www.tvguide.com/News/Katherine-Kelly-Lang-1091257.aspx

# 62
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Честита Коледа на всички! Simple Smile Nature Snowman santa2  madnoel

Ели-фен,   bouquet

# 63
 baloni   cheers santa2  Весело посрещане на Новата година !Пак да получите подаръци !
Дейвид , май  чак през м. март  ще има нов епизод на "Имало едно време"  Crossing Arms
В ДиК пак се затегавиха нещата , Рик става все по-неприятен и долен , продължава да е с Мая и чака да му  падне цялата власт  , дано по-скоро Ерик да го отреже Praynig

# 64
Весело посрещане на Новата година на всички и от мен! Grinning  Gift Wine Glass
Ще има пак голямо шетане след това. newsm75 newsm28

Ели-фен, и аз така четох, бая чакане ще бъде докато започне 5-ти сезон на "Имало едно време". Май до тогава ще забравим всичко. Laughing Joy Joy Joy hahaha

# 65
Колеги и колежки от форума. Намерил съм от къде да си набавям епизоди на Дързост и Красота от самото му начало. Започнал съм да ги качвам в канала си във Vbox. Ако имате интерес към това да си припомните как е започнало всичко (доста е интересно btw), ето едно линкче:

http://vbox7.com/play:78ded9329a

Останалите видеа са в профила ми. Сигурен съм, че ще се ориентирате Simple Smile

Приятно гледане Simple Smile

П.С - Съветвам по - дългите клипове да НЕ СЕ гледат с Google Chrome, защото, поради незнайни за мен причини, този браузър прави проблеми при по - дълги видеа. Видеата се гледат без проблеми на Firefox и Internet Explorer. При мен така се получава. Ако ви работи с Chrome, ОК. Ако ли не, пробвайте с другите.

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 15:04 от TopCat

# 66
  • Разпиляна във въображението
Благодаря  bouquet

# 67
Много ти благодаря, TopCat за положения труд   bouquet

За "ДиК" разбрах, че има издадена нова книга от поредицата им, този път на корицата са Брук и Торн и сюжетът ще е за тях. Grinning

Замислих се за сериите от едно време, когато двамата наистина играеха влюбени. Heart Eyes

Друго интересно нещо, което прочетох е, че Брук Шийлдс също е написала нова книга, в която пише за живота си, за това какво е било за нея да бъде дете-звезда в Холивуд, за тийнейджърските си години, за това как и кога е изгубила девствеността си, за мъжете в живота й, и за взаимоотношенията й с майка й, алкохоличката Тери Шийлдс (която вече не е между живите).

Ели-фен, поздравления за новата ти снимка на профила.  Grinning Днес по Foxlife видях реклама на 4-ти сезон на "Имало едно време", ще започне на 7-ми януари 2015 год., всяка сряда от 22:00 h.. Peace Wink

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 08:57 от David_Charvet

# 68
В ДиК Рик преследва Ерик  , за да подпише документите - иска пълна власт  поне за една година  Mr. Green Дано Ерик да не клекне  Praynig
Кар и Ридж  разговарят за края на връзката му с Кейти , за  това ,че Кар иска бебе  preggo . Ридж казва ,че тя ще е чудесна майка , а Кар  му споделя ,че  Рик е много преуморен и отдавна не са правили секс . Ридж  започва да я гледа все по-влажно , а уж  уважава брака и  Joy .
 През това време змията Рик се лигави с Мая във ваната  Crossing Arms .
През 2015  Кейти и Бил ще се съюзат  да помагат на Кар и това ще доведе до  Heart Eyes
За Брук  готвят по-пенсионерски сценарий - май ще я превърнат  в досадната  баба Стефка  Crossing Arms
Пожелавам на всички   newsm68 newsm44 rotfImao rotfImbo  повече купон през новата година - аз започнах с новата  снимчица в профила си  hahaha   261uu  Hands Clap running

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 12:18 от Ели-фен

# 69
За Брук  готвят по-пенсионерски сценарий - май ще я превърнат  в досадната  баба Стефка  Crossing Arms

Ох, дано, дано. И да я вържат с Ерик /пенсионерския сценарии/, или с някой нов и неопетнен, но най-важното - да си е на едно място!

# 70
ЧНГ на всички!  ura
Много ми е чудно дали Брук няма да се върне точно в епизод 7000. Това би изглеждало идейно- емблемата на сериала се завръща в такъв кръгъл епизод и започва начисто като един по-различен персонаж...
Де да можеше и Хоуп да спре с нейните си простотии... но по всичко личи, че още поне няколко десетилетия ще си е същата.  Mr. Green

Както и преди съм казвал- сериалът може да е толкова по-добър с един по-различен и по-малко банален сценарии...
Чета предложения на фенове да се появи духът на Стефани- ето това ще е супер яко! Laughing

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 01:46 от SG7

# 71
Честита Нова Година!

Аз си правя маратон с Имало едно време. Изобщо не харесвам Замръзналото кралство, но акрисите, които играят Елза и Ана са много готино попадение. Особено Ана Simple Smile

# 72
В "Имало едно време" нещо взеха да правят Дисни героите 1:1 с оригинала, а преди не се съобразяваха с това... На мен ми допада приликата- още от малък съм фен на класиките им.
Бих им дал съвет да направят нещо и с вида на Снежанка- разбирам, че актрисата наскоро роди и е разбираемо да се е поотпуснала в истинския живот... но за героинята е покъртително да изглежда така! Laughing Поне да й слагаха някакви по-различни дрехи, а те са й натрупали 10 елека един върху друг и готово... Представям си с Реджина да се караха коя е най-красива, като в оригинала.  Joy
Мисля, че тук не споменах колко забавно ми беше как Круела изведнъж се появи в средновековната атмосфера на приказния свят, облечена в кожите си и с миналото на обикновенна жена с мания по кучета... докато междувременно Малефисънт и Урсула бяха някакви зли, магически кралици, опитвали се да завладяват морета и кралства, заяждали се се с истинските крале и семействата им... Joy

# 73
Честита Нова Година на всички! ura Нека тя да бъде много успешна, щастлива и пълна с приятни преживявания за всички!

Аз започнах да гледам 5-ти сезон на "Малки сладки лъжкини", но не са преведени субтитрите за по-нататъчните епизоди и се чудя дали ще мога да разбера нещо, ако си ги изтегля и чета субтитрите на английски. Confused

# 74
Честита Нова година ! Много радост , здраве и купон  Party !
Току що изгледах по  Нова  едно забавно филмче-приказка  компилация  - "Омагьосана" , видях откъде е  аватарчето на Дейвид  Laughing
В ДиК  днес Ерик бърза за  екскурзията  с брат си , Рик  го притиска  по всички ъгли и той  накрая подписва  документите . Всички  са се събрали , Рик  взима думата и казва ,че е готов да управлява с жената до себе си , Кар тръгва към него ,но той казва  , че не е тя жената , а Мая  ooooh!

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 00:02 от Ели-фен

Общи условия

Активация на акаунт