Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 60 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
И аз се  кефя най-много на Круела  Peace . Злата кралица  много я смачкаха и обезличиха  - можеше да е добра  Thinking без да е скучна .
Днес в ДиК  пълно нищо - все същите разговори  Брук-Куин , Брук - Дийкън , тъпите ситуации в къщата на Форестър , Мая и сестра и се прегръщат , а  малката зад рамото и се хили гадно ... Twisted Evil

# 181
'' Грабнаха си ме сюжетите с блъскането на Кристин, лъжата на Ники, смъртта на Остин, изневярата на Остин с Аби... ''
Аз не мога да преценя кой от двата сериала ми е най-любим - Y&R или GH.И двата ги обожавам,но може би Y&R е една идея напред,защото го гледам от години.
Наистина сюжетите са винаги изпипани и интересни.За мен е важен фактор и това,че много от ветераните в актьорският екип си ги има - като Джил,Виктор,Джак,Ники,Пол,Кристин,Лорън и Шарън,Ник,Нийл,Майкъл.
Надявам се Остин все пак да се окаже жив,защото от най-младите попълнения той ми е любимецът.
А инцидентът с Кристин изобщо не ми хареса!Не е честно,че загуби бебето си! Sad
Още в доста по-старите серии от 2000-2001-а година когато бяха женени това им беше един пт проблемите,че искаха детенце,но не можеха.И сега когато пак се ожениха и чакаха,да го загубят! Sad
Колкото до GH,не знам защо,но ми се струва,че сюжетът с Франко и Нина нещо е зациклил.Най-интересно ми е около Джейк/Джейсън и компания,както и бъдещата поява на сестрата на Люк и Боби - Патриша.

# 182
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, изгледах новия епизод на "Имало едно време". Много беше як отново.  Party

Скрит текст:
Мери Маргарет имаше кошмар, че Урсула, Круела и Злодеида са проникнали в дома й и са взели бебето й. Урсула и Круела отидоха при Бел в антикварния магазин и от там откраднаха една кутия. Ема и Дейвид ги проследиха, и разбраха от Бел, че кутията липсва и ги спряха и той започна да претърсва колата. Намери кутията и видя какво има вътре - топка, но каза че няма нищо за пред Ема и ги пусна, но той го взе и го показа на Мери Маргарет. Двамата решиха да отидат в мините и да вземат прахта на Злодеида, за да я скрият, надявайки се че така Круела и Урсула няма да я намерят и ще си тръгнат, но бяха изненадващо нападнати от тях. Круела им преряза ръцете с един нож, и от кръвта им, паднала върху прахта на Злодеида, я възкресиха. Оказа се, че преди години Снежанка и Чаровния принц са били сключили сделка с Урсула, Круела и Злодеида да спрат проклятието на Реджина, като за целта двамата трябва да зададат въпрос на едно вълшебно дърво какво да направят,за да победят Злата Кралица. Но нямаше отговор. Злодеида разбра че не става, защото Снежка е бременна. Тя им казва, че не е сигурно дали детето им ще бъде герой като тях, или злодей като Круела, Злодеида и Урсула.

Злодеида посещава сама Снежанка и й предлага да се обединят, за да спрат злото, защото и двете имали нещо общо: и двете ще имат бебета. Но Снежка отказва. Мери Маргарет и Дейвид решават да кажат на Ема цялата истина, но не могат, защото се боят да не изгубят доверието й и да не я превърнат в злодей. Казват й само за това, че Круела и Урсула са възкресили Злодеида. Мери Маргарет се среща с Реджина и я моли да се внедри сред двете злодейки и да ги убеди, че още е зла като тях, за да разбере за плановете им и кой друг е с тях. Кралицата се опъва, че няма да й повярват, тогава Мери Маргарет й разказва, че в миналото тя и Дейвид са направили нещо на Злодеида - направили са така че да изгуби бебето си. Накрая Злодеида държеше топката, която беше в кутията и я съедини с друга половина, която се оказа бебешка дранкулка. Даваха и как Румпел наблюдава Бел, изведнъж при нея се появи Уил и двамата се целунаха  Heart Eyes (много се изкефих), а пък крокодила беше като гръмнат. Laughing Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 18:52 от David_Charvet

# 183
  bouquet Благодаря ,че съобщаваш за новите епизоди на "Имало едно време" , аз също изгледах еп. 13 . На мен малко  ми е  Whistling  тегаво действието  на тази  втора част на сезона . Трите "грации"  направо са ми излишни като персонажи .
В ДиК днес  след  редовните разговори около Куин-Дийкън и проблемите  в голямата къща / която се напълни  с цяло племе африкански принцеси  Joy /, Уаят отива при Брук и и показва   документите за развод с Хоуп. Говорят за  живота си и т.н.  Тя пак кърка и нещо се лигави  Embarassed , Уаят си тръгва , а Брук се нокаутира в някаква маса -  най-после  Praynig , крайно време беше да чукне дъното и да се върне  обратно  като  нормален човек .

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 22:57 от Ели-фен

# 184
Моля, Ели-фен.  Hug Аз се чудех как да го напиша резюмето и накрая го сложих в скрит текст, понеже си мислех, че може да не си го изгледала епизода и да не се сърдиш. Но то май така е по-добре, защото е доста дългичко. Grinning В промото за следващия епизод даваха Реджина в колата на Круела, заедно с нея, Урсула и Злодеида. Значи Кралицата ще се внедри сред тях Peace И имаше такова запитване: Дали Реджина би се върнала обратно към лошотията си, за да постигне целта си - щастливия край.  Rolling Eyes И сега ще има битка между героите и злодеите за него. Peace

И аз ти благодаря за резюмето за "ДиК".  Hug  bouquet И сега какво? Хоуп я върнаха само за да подпише развода си с Уайът ли? Shocked ooooh! #Crazy Дано поне Брук да се съвземе най-накрая! Praynig Peace

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 09:01 от David_Charvet

# 185
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за резюметата на ДиК. А Стефката замина ли окончателно?

# 186
 Praynig И аз нямам търпение  за следващия епизод на "Имало едно време" - промото е обещаващо  Twisted Evil
На мен не ми пречат "резюменцата" , даже  още си гледам  старите  епизоди  по Фокс Лайф , когато ги хвана . Днес  от  21 и 22 ч. има два епизода . Иска ми се  да  виждам  повече в действие  Злата и Ема  #2gunfire  Ема и Кук са като ученици  Blush Heart Eyes  Laughing
А Стефката  Лиъм я отсвири , тя заяви  на баща си и Уаят ,че си тръгва  /засега  Twisted Evil / и от тогава не се е появявала . Този път, понеже не успя да развали нечия връзка , някак не ме дразнеше толкова  hahaha
 Сега новата Стефка  ще е  сестрата на Мая , май ще се опита  за "захапе"  големия залък - дребнавото човече Рик .
След самонокаутирането си Брук ще започне  лечение , дано да не е  прекалено разводнено с излишни подробности , защото  вече ми липсва  готината , борбена  и самоуверена  дама  Praynig Peace !

# 187
И аз се надявам да има повече действие у Ема и Реджина, когато се изправят срещу трите вещици. Praynig

И да, Хук и Ема са супер сладки заедно.  Blush Heart Eyes

# 188
Днес /11.03/ в ДиК има леко раздвижване  Grinning . Дийкън и Куин разговарят , той и казва ,че също е бил алкохолик и в името на техния брак  ще се запише  на някоя от сбирките на АА .Куин  сумти недоволно , защото очаква  пак да се говори за Брук и Д. да опитва да и помага .
Брук се свестява и чува , че звънецът звъни и някой  носи поръчаната водка , а тя не помни да е поръчвала .. ooooh!, поглежда се в огледалото и се ужасява от себе си  Shocked #Crazy , бързо  намира телефон на група за АА и излиза .
Във Форестър Али обяснява ,че в името на колекцията си  е готова да изтърпи униженията  на Рик , но Айви  не е съгласна , тя отива при него  и иска да разговарят .Рик е надменен и и казва да си запише час , но Айви казва ,че е от семейството и няма нужда от такъв протокол  Peace Тя се опитва да му обясни ,че като унижава другите  Naughty , няма  дълго да  е на този пост .Мая се намесва и се опитва да замаже ,че това са били майтапи , тогава Айви си сваля обувките и и казва : защо не ми направиш  малко масаж на краката  hahaha Рик се спича и и прави забележка  за бижутата  Crossing Arms
Брук е на сбирката на АА и говори  за  дупката , в която е изпаднала , там я успокояват , на сбирката влиза още някой и това е ...Дийкън .
Не  ми се мисли какво ще направи  хиената  като разбере  #2gunfire Брук сама се съвзе и отиде на сбирката на АА , дано  да не проточат много епизоди в лечение  Praynig

# 189
Нищо странно и изненадващо няма, че Брук сама се справя с проблема си. Винаги е било така Peace

# 190
Само на мен ли така ми се струва, или на хоризонта се задават... Брук и Уайът? smile3505

# 191
Само на мен ли така ми се струва, или на хоризонта се задават... Брук и Уайът? smile3505

Пепел ти на клавиатурата Crossing Arms  Аз я виждам или с тъпия Ридж или до Ерик

# 192
Брук беше  доста фиркана  като се излигави на Уаят ,но той  изобщо  не пое такъв разговор и си тръгна  Praynig Ще бъде  ужасяващо  ако  сценаристите  са им отредили  да си "лекуват" взаимно  самотата  Close Twisted Evil
На мен ми е странно  как в тия толкова трудни  дни  са решили да  поставят до нея Дийкън  Thinking , а не  нейните супер-сестри , които  иначе непрекъснато  и хленчат за нещо  ,  къде е любимото и синче  или даже  Ерик , който я видя  в ресторанта ,че е пияна  и я остави  /за да я прибере Дийкън/.Бил също  е чат  какво е да си къркан , но и той си трае .
Явно  освен  променена Брук ,  ще видим и променен  и отговорен Дийкън . Къде остава тогава в картинката  куку-хиената ?

# 193
В момента си личи, че Брук ще е или с Дийкън, или с Уайът- явно е решила този път да се отваря на Куин. Joy И двете връзки биха били ужасни, но с Дийкън поне имат някакво минало, имат и дъщеря... а Уайът е някакъв там почти пубер, който на всичкото отгоре беше съпруг на дъщеря й... поредният. ooooh! Не бих се изненадал да ги залюбят, както направиха и с Ридж и Каралайн. ooooh!
Но така за пореден път ще прецакат потенциала за Брук и ще докажат колко е грешала Стефани като е започнала да вярва в нея.

# 194
Ели-фен,   bouquet  bouquet

Не ми се вярва Брук да се хвърли на Уайът Naughty Но дори и да го направят тъпите сценаристи, представете си всички какво ли ще я чака горката Брук, когато мама хиена научи.  Twisted Evil Не ми се мисли. Close

Довечера по TV7 от 23:30 h. ще дават 1-ви епизод на 3-ти сезон на "Истинска кръв". Peace

Общи условия

Активация на акаунт