Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 7

• 60 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, и аз ти благодаря за спойлерите  bouquet  bouquet Снощи гледах "ДиК" по БНТ2 Брук искаше да бъде с тъпака Ридж, и му каза, че е време да съборят стената, която била изградена между тях след недоразумението със SMS-те. Кейтито не беше доволна. Мама хиена пък се правеше на голяма приятелка на лудата Пами; събрали са се двете кукундрели. Mr. Green Joy Joy Joy hahaha За сметка на това пък много се радвах на Хоуп и Уайът на тяхното пътешествие. Heart Eyes

# 481
От понеделник  започва сезон 3 на "Подли камериерки" , качват го и тук :
http://vbox7.com/collection:2144286

# 482
  • Разпиляна във въображението
Оф, Кар ако се поддаде на Томас, означава, че онзи дъртак може да залитне по Брук Stop

Томас никога не съм го възприемала на сериозно с моделите. Не мисля, че е прихванал нещо от родния си баща. Ридж поне е прихванал вълните от този, който го е отгледал Laughing

# 483
Оф, Кар ако се поддаде на Томас, означава, че онзи дъртак може да залитне по Брук Stop

Кар ТРЯБВА да се поддаде на Томас.  Mr. GreenТака де, изневерите не са хубаво нещо, но пък и тази противна връзка на Каралайн и Ридж вече трябва да намери своя край. На моменти се чудя кои са по-абсурдни с опитите си чрез някакво изкуство като поезията или рисуването да се изкарат някакви невероятни и епични влюбени- Кейти и Ридж или Каралайн и Ридж. Joy
Най-естественото нещо е Ридж да се върне при Брук- даже мисля, че прекалено много се забавиха. Mr. Green Но на Ридж си му личи, че се превръща в меден Мечо, така че навярно има още дълги години да го гледаме как избира младите мацета пред Брук. Joy

Аз тези неща ги говоря без да съм гледал последните няколко епизода де, позволих си да го спра след подигравката с първородната наследница Форестър. А и отвсякъде личи, че сериалът се насочва към това най-накрая да е сериал изцяло на Лоугънските Форестър, а не на онези Форестър, които изградиха легендарния род- наследниците на Ерик и Стефани. Кристен и Фелиша отдавна са аут, даже се изненадвам, че мистър Бел изведнъж се сети за синът на едната от двете и го върна в играта. Али е аут, а съвсем скоро навярно и Торн ще се върне в Европа, този път завинаги... Остава само синът на Стефани от Масимо- Ридж- и неговите деца. Междувременно се очаква скоро целият род на Брук е на линия- първородният й син и прекрасната му, велика жена Mr. Green съвсем скоро и Бриджит ще си идва, може би със сина си, а се говори че навярно и Хоуп също ще се връща в гнездото...  Mr. Green За Ар Джей пък очаквам скоро да бъде СОРАС-нат и да го видим като тийнейджър, време му е. Отделно и Кейти и сина й, Дона също се появява отвреме-навреме, макар че не си спомням наскоро да съм я виждал.
Сериала просто си стана сериал за Лоугън, а не за Форестър. А аз не съм кой знае какъв техен фен, за да се радвам за това, особено щом сценаристите не спират да ни занимават и с дразнители като Мая и Стефи.

# 484
О, да, Ридж и Кар се смешни /не че съм ги гледала/. Но не искам Брук да капитулира лесно пред този идиот, който чете морал, а минава през сестра й, а после и през съпругата на сина й. Аз не гледам сериала още отпреди Хоуп да напусне Laughing и следя действието благодарение на ревютата тук. Лично аз искам да се появи някакъв страхотен конкурент на Форестър и да почне да ги изтиква към ъгъла на модата. Трябва живинка. Колкото до Али - беше нелепа и това е. Наследница или не, на нея й хлопаше силно дъската. Иви колкото и да не я харесвам, се справя повече от добре и трябва да нарита задника на Стефи Wink

# 485
      Според мен  сериалът силно затъпя , когато престана да е достатъчно  " Лоугънски" , а придойдоха разни  псевдо - Форестър  и псевдо -Спенсър като  Уаят /все още никой не е правил ДНК на това момче / , Стефка  , а даже и  Айви /много важно  ,че е дъщеря на брата  и т.н. Рик и Бриджет са си деца на Ерик , а Ридж  е на  баба Стефка , така че  имат право на билети на първия ред на шоуто  hahaha Joy .
      Томас пък продължава да точи лиги  по мацката на баща си , но засега не го огрява . Кар му позволи да и масажира  краката /???/ , а той си представи  страстни целувки . Ще  му се отвори парашута  само ако Ридж  нещо сгази лука  или започне да ревнува .
     Ролята на Брук продължава да е  поддържаща - разни  тъпи разговори  с тоя и оня , нищо ново около нея . Сега поучава другите как да го правят ... Whistling
     Интригата около  "сватбата на века" между двете момчета  изобщо  не ме вълнува , а и отделят много време .
     В следващите дни  сценаристите  ще извъртят  , че Стефка  все още  нищо не схваща , не помни ,  Айви  няма да предаде  "уликите"  в полицията , а ще ги покаже на Томас и ще си  пазари  мястото на главен модел - ooooh! , това е тотално сриване на образа  Close .

# 486
Че то с "Мароне-Форестър" домочадието какво интересно очакваш. Освен Рик, за друг Лоугън не чета Thinking

# 487
От доста време сериалът е центриран около Лоугън и това си е безспорен факт. Навремето имаше голямо разнообразие, показваха повече герои, повече фирми (и съм съгласен, че е време да се появи нов конкурент на Форестър, все пак годините със Спектра бяха едни от най-добрите)... а в последните години какво? Откакто Хоуп е порастнала всички гледат на нея с възхищение и я поставят на пиедестал- тя е най-сладката, най-красивата, най-невинната, има страхотно излъчване на подиума... Всички нови млади мъже (Оливър, Лиъм, Уайът) бяха въведени в сериала специално заради нея, а на останалите герои им бяха подхвърляни огризките й (така Али Форестър се сдоби с един доста набързо направен любовен сюжет, колкото да се води че са се занимали с нея). Междувременно и Брук не се отказваше и продължавахме да я гледаме как си ляга с този и онзи... Дори и уж кротката Кейти се развихри, да не е по-назад от родата. Точно тези трите бяха централните героини допреди няколко месеца, но след като Хоуп напусна, нещата доста се промениха и мистър Бел сложи за главна героиня любимата/любимият на Рик.  Mr. Green И хоп- вече Мая стана страхотната жена, модела за подражание, с красота, с излъчване... Тя и Рик станаха новата натрапчива двойка, която ни пробутват нон-стоп без да са чак толкова харесвани от масата. Междувременно, не-Лоугънските герои продължават да страдат от липса на внимание от сценаристите- Али например така и не бе развита както трябва и накрая ей така от нищото решиха да откачи съвсем и да умре. И за няколко дена я прежалиха, за да може да се съсредоточат отново върху Лоугън- Рик и сватбата му с Мая. Ако не бяха вкарали в играта Стефи, Томас и Зенде, почти нямаше да има някакви по-основни роли за не-Лоугънските герои.
Но то всичко това си е в пълноценна връзка с основната идея на сериала, която мноооого отдавна забелязвам- как бедната ку*ва си нацелва богаташкото семейство и бързо-бързо се набутва в него и всичко се омешва. Резултатът към днешна дата? Семейството на ку*вата е главното, вече успешно се е смесило с богаташкото семейство и малкото показвани наследници от първоначалния клон Стефани-Ерик участват, за да събират огризките на Лоугън (Стефи постоянно гони мъже, които Хоуп е минала, единственият мъж на Али също първо мина през Хоуп, Томас пък сега преследва бившата съпруга на Рик). И най-голямата подигравка- на мястото на портрета на големия матриарх Стефани сега седи портрета на голямата любов на Рик. #Crazy Кажете ми после, че Лоугън не са завладяли сериала?
Към днешна дата започна и рестарт на всичко това и вече семейство Ейвант са новите Лоугън- бедните люде, които си нацелват богаташите. Иронично, вече Лоугън са богаташите. Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 20:24 от SG7

# 488
Допреди няколко месеца да - Хоуп беше в основата, Лоугън и т.н. Обаче сега един Рик остана, който както Ели-фен каза, си е ФОРЕСТЪР! И Лоугън. Но ако ще наблягаме на роднински връзки по баща фамилията му е Форестър по право. Ридж е Мароне! Стефи и Томас, са на половинка също откъм баба Стефка Laughing

# 489
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
чух, че Бриджит се връща в ДиК, тя нямаше ли дете Thinking
А общото дете на Тейлър/Брук и Ник? какво стана с него? Джак май се казваше? А детето на Беки (братовчедката на Амбър) и Дийкън? Те вече сигурно са пораснали ще е интересно и тях да вкарат в кюпа  Mr. Green
Хоуп не е Лоугън, а Шарп, Ар Джей е Мароне, абе време е Масимо да се завърне, с него какво стана? Четох, че Шийла се връща в Млади и неспокойни, може и в ДиК да я вкарат за малко Simple Smile

# 490
Допреди няколко месеца да - Хоуп беше в основата, Лоугън и т.н. Обаче сега един Рик остана, който както Ели-фен каза, си е ФОРЕСТЪР! И Лоугън. Но ако ще наблягаме на роднински връзки по баща фамилията му е Форестър по право. Ридж е Мароне! Стефи и Томас, са на половинка също откъм баба Стефка Laughing

Е че Рик малко ли е?  Mr. Green Той е най-показваният мъжки герой в последните месеци (освен Мая Joy), както Хоуп беше най-показваната жена преди да си тръгне. Както и майка им беше най-показваната жена преди това. Сериалът от години се върти главно около Лоугън. И дори и понякога да показват някои Форестър, те задължително са обвързани с Лоугън- в повечето случаи, за да нападнат мъже/жени, които преди това са били я на Брук, я на Хоуп, я на Рик... И да, Рик си е Форестър, но аз в случая говорех, че някак си се изгуби нишката на класическото семейство Форестър- Ерик, Стефани и наследниците им... за сметка на наследниците на Брук Лоугън, които заедно с нея и със сестрите й окупираха сериала. Не трябваше така...

Всичко опира до отношението на мистър Бел и сценаристите му. Отдавна се вижда ярко фаворитизиране на едно конкретно семейство и това далеч не е само мое мнение, тъй като чета и чужди форуми. Масово наричат сериала the Logan show/ the Brooke show/ the Hope show и т.н.

И ако за момента Рик не ви е достатъчен, почакайте няколко епизода за Бриджит (тя поне ми е малко по-симпатична)... а до няколко седмици може и Хоуп да се е върнала. А Ар Джей и гореспоменатият Джак няма ли вече да стават тийнейджъри, какво е това моткане с тях? Joy А аз детето на Беки и Дийкън отдавна съм го отписал, не мисля че в скоро време сценаристите биха въвели порастнал почти внук на Брук... Joy

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 23:24 от SG7

# 491
Брук си е от самото начало, така че къде без Лоугън. Даже май Кейти даваха повече от нея. Отново всичко се върти около Форестър. Всъщност в момента се вижда, че без яркото присъствие на Брук и изцепките й, и несгодите в любовния живот на Хоуп, сериалът просто не върви. Сценаристите не могат да измислят нищо интересно с останалите герои, затова и залитат по подобни глупости. Али си беше нестабилно момиче, което вижда духа на майка си! Хич не я виждам да прави нещо съществено за фирмата. Айви поне ще се опита да осребри доказателството срещу Стефи  Joy  

Не съм гледала периода с близначката на Стефи и там историята с Рик. Целия онзи период, когато Рик е бил и с Тейлър. Може балансът спрямо някое "семейство" да е в резултат на това, че сем. Мароне е сбор от не толкова ярки образи. Томас е безличен. Нито като моделиер, нито като любовчия. Стефани става донякъде - новата Брук, явно се справя добре щом открадна тъпия Лиъм, но пък той е също доказано безхарактерен - щастливи да са. Ридж  ooooh! Пък иначе Брук му била виновна Crossing Arms Тейлър - пиянде, което на стари години реши да обиколи както трябва мъжете Форестър/Мароне.

Ерик... Ех, остаря Ерик и не го виждам с Брук. От друга страна Торн да вземе да се върне и да се ожени за Брук и интригата ще е готова. Братчето няма да остави нещата така Whistling А може и Тейлърица да се върне и да започне да обвинява Брук, че е отнела мъжа на живота й бил то Ридж, Ерик или Торн Mr. Green

Като цяло старите пушки вече се поизчерпаха.  Laughing

# 492
Отново всичко се върти около Форестър.

Всичко се върти около Форестър само в последните няколко седмици, в които сценаристите решиха да изкарат първородната наследница откачалка и да я убият, след като за 2-3 години не успяха да я поставят в някаква по-основна роля, каквато са имали и Брук, и Хоуп. За съжаление Али беше просто 'дъщерята на Торн' и я третират като някаква второстепенна героиня- затова и всички я прежалиха за по-малко от седмица и бързо-бързо се върнаха към нормалния си начин на живот, чак и сватба тръгнаха да подготвят.
Встрани от 'показването' на Али, единствените Форестър, които са някаква следа от класическия вид на рода, са Ридж, Стефи и Томас. И ако приемем, че Ридж уж се води с някаква по-стабилна позиция в сериала, задето е един от първите герои... то при Стефи и Томас положението е плачевно. Правят ги доста жалки, особено Стефи, щом дори и аз вече не я харесвам... Не че и Ридж не е жалък с това подобие на връзка в момента.
И на практика ето това са онези Форестър, които имат общо с класическия род Форестър- този на Ерик и Стефани. Да погледнем сега кои са истинските главни акценти в последните няколко години- колко велика жена е Хоуп, с кой мъж ще бъде Хоуп, ще прецака ли Амбър връзката на Хоуп, ще прецака ли Стефи връзката на Хоуп, ще прецака ли Айви връзката на Хоуп... С кой мъж иска да е ХОУП? Mr. Green Продължаваме- с коя жена иска да е Рик? С пълноценната, красива, но малко невярна жена Каралайн... или с доскорошният мъж Мая? Mr. Green Избра си Мая и започнаха да ги показват нон-стоп покрай нейния сюжет- ето тук тотално прекалиха вече... Не може да ни натрапват мнението колко висши са транссексуалните и разни хора като Али и бащата на Мая да са изкарвани луди, че имат друго мнение.
Но нека продължим с основните сюжети, като се върнем малко по-назад, към класическия въпрос "С кой мъж иска да бъде Брук?"... Mr. Green То не се изредиха Ридж, Дийкън, Бил... и накрая от три стола- на земята. Случи се най-шокиращото- БРУК стана ЕПИЗОДИЧНА героиня. Shocked
Въпреки това, от години акцентът е върху нея и нейното семейство и мисля, че току-що добре го доказах. Мистър Бел просто е изявен фен на Брук и обича да поставя нея и семейството й над всички останали. Само напоследък не знам какво му е станало и защо я е направил толкова скучна.
Макар че ми се струва, че тя в момента се опитва да се набута в четириъгълник с Ридж, Каралайн и Томас. Бабата и дядото, барабар с момъка и девойката. Joy

Аз реших да хвърля едно око на последните няколко епизода и всъщност не бях чак толкова възмутен. Стефи се държи прилично покрай случилото се с Али, а Мая дори и не е показвана кой знае колко... Може и да пропусна сватбата тези дни, макар че ми се иска да видя Бриджит.

# 493
      Grinning Няма защо да се "надвикваме" за това  около кого се върти сериалът . Филмът  започна  с  живота  на двете семейства - Форестър и Лоугън : съдбите им бяха преплетени , Ерик  е бил влюбен в мама Лоугън , а пък  благоверната му Стефка , за да го гепи , му казала ,че е бременна / но забравила да каже ,че не е от него/ . После  след години се срещат  на онова  първо парти  и съдбата пак ги свързва .
     Интересно ми е защо някои  толкова скачат срещу присъствието на Лоугън , след като те са една от  главните фамилии във филма . Всички останали  идват и си отиват , но двете фамилии остават , поне в този сериал .
     Образът на Торн  още от самото начало беше неглижиран , така че  не е чудно ,че толкова бързо се освободиха от Али /за което съжалявам/ .
     В епизода от  снощи Кар  казва на Ридж ,че е щастлива с него и иска деца , той  онемява . След неловкото мълчание  и казва ,че  е приключил с тази тема преди 20 г. Кар плаче  и  казва /самозалъгва се/ ,че между това да е майка и  да бъде с него , избира  второто .
    Брук все още е  с второстепенни изяви  след  танцовото шоу на К.К.Л. в Италия . Тя говори с Томас за Кар , казва ,че е била скептична ,но започва да ги приема . Том  изказва опасение ,че Ридж ще нарани Кар , но декларира ,че няма да се бори да му я отмъкне , че това е  от номерата на баща му .
    Има дълги сцени с Никол и  останалото племе , които  пропускам .

# 494
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели-фен, благодаря ти за преразказа!   bouquet  bouquet  bouquet Аз съм напълно съгласен с теб по отношение на двата клана Форестър и Лоугън, че сериалът е започнал с тя и сюжетите в него продължават да бъдат с тях, дори ако си пуснете "ДиК" по БНТ1 и БНТ2 и натиснете инфо, ще ви излезе това:

Макар, че сем. Лоугън сега са по-често показвани, защото от Форестър половината вече ги няма, но кой е виновен? Ами, те; като не им отърва нещо, хайде бягаме в Париж. Mr. Green Joy Joy Joy hahaha

Иначе съм съгласен със СуперГеорги за това, че някои от бебетата в сериала им е вече време да порастнат. Peace Wink

Новият Томас ми харесва, дори ми се иска той и Карълайн да се съберат, при положение, че Риджко не ще да има деца от нея. ooooh!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Значи големия плейбой може да си намира нови жени, даже сега взе да забива и младите мацки в сериала, но стане ли дума за бебе, бяга като дявол от тамян. Laughing Joy Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт