НОЕМВРИйската дружинка става на годинка!

• 52 888
  • 684
  •   1
Отговори
# 555
И Лили бърше Simple Smile много обича да я кача на прозореца и да гледа на вън и плямпа, вълнува се и "плюе" по стъклото и може и час да откара...
И Ясен така. Само дето аз не бърша  Mr. Green

И при нас прозореца е на почит Grinning

# 556
  • Истанбул
И Лили бърше Simple Smile много обича да я кача на прозореца и да гледа на вън и плямпа, вълнува се и "плюе" по стъклото и може и час да откара...
И Ясен така. Само дето аз не бърша  Mr. Green

И при нас прозореца е на почит Grinning
Явно прозорците са популярни на всякъде. Нашите са панорамни, та тя сама си ходи и гледа. Вечерно време се радва много на фаровете на колите. Аз също не бърша, тя си ги цапа постоянно. Simple Smile

# 557
И Дени обича да ме гледа през прозореца как простирам или как баща му прави разни неща. А на огледалото ходи и се целува.

# 558
Тук нашите прозорци стават мокри висока е влажността и Ники рисува с пръсти драска ..иначе и да гледа обича .А когато простирах днес я взех с мен на терасата и ми подава щипки .
Иначе сутрин сме навън ,следобед готвя ,чистя тя спи ...после таткото и така минал деня -общо взето едно и също.

# 559
Привет, момичета!!! Отдавна не съм писала, а....
Ето ме... сега уж да напиша, че малката спи и тя се разплака.... сега е в ръцете ми, а аз на лаптопа.... Тя днес уж се беше поизморила, играхме много, любимата й игра сега е да ми е на гърба на конче, тя се държи за врата ми, аз я хващам под дупето й  и мама да галопира докато може:) Simple Smile Simple Smile естествено добавям и подходящи звуци.... сега има да ми се смеете.... на какво ли не се правя вече.... е, не всеки ден имам  настроение да съм клоун де...

# 560
Бисквитка и Виктор се целува на огледалото. Мине замине и удари някоя целувка на огледалото. Иначе виси на продореца и гледа бута и бръмчи с уста -  бррррррр, бууууя, бррр.

# 561
Днес е Антоновден ако има празнуващи честит имен ден !
Започва поредният ден -станахме около 7ч,хапнахме и след малко разходка -определено са ми доста еднакви дните напоследък предполагам и вашите ,ако пък имате нещо интересно споделете !
Чакам лятото поне малко разнообразие внася плажа ,барбекюто в този ред на мисли планирате ли къде ще почивате лятото или все още ви е далече ...и нямате планове.

# 562
Честит Антоновден!
И при нас е едно и също! Тук и времето ни ограничава и често има поредица от дни, в които не излизаме. Голямо лежане и голям мързел - ужас! И аз взех да ходя постоянно до кухнята с колата и излизаме до близката градинка с други деца, Дени бяга, а аз стоя на пейка с майките. Въобще ме е налегнала зимна летаргия! От тази седмица обаче като видях кантара и реших всеки ден пеша до кухнята. Тя е на 15-20 мин, но  все пак си е движение. Пък и с количката нагоре по баира има натоварване.
Дени е на вълна книжки. Имаме много  от тези картонените, дадени ни  от по-големи деца и той постоянно ги разглежда. Сочи с пръст и казва "Е" и аз трябва да кажа какво показва. Животните ги повтаряме постоянно кое как прави. Той ако го питаш нищо не казва, ама вече на няколко пъти го хващам да си стои сам, показва с пръстче животното и показва как прави. Така че вече съм убедена, че всичките ги знае  ама си трае. Иначе като го попитам къде е кравата, кончето и т.н. ги  намира на книжката и показва. Има напредък.

# 563
  • На десетия....
Аз вчера имах различен ден, но за съжаление по тъжен повод. Баба  ни напусна завинаги  Cry
Оставих малката на баща и ме нямаше цял ден. Хич и не е питала за мен, но като се прибрах ми се зарадва. Не мога да си събуя ботушите. Хвана се за мен милото и не се пуска. ММ се беше справил, хранили са се, ходили са на разходка, игра ли са, малката е спала даже два пъти. И памперси е сменял, ама по негов си начин / много се смях /, а знаете, че се притеснявах, че ако ме няма не може да се справи. Явно може, но е по лесно да правя всичко аз. Та за памперса, показвала съм му може би, когато малката е била на 3-4 месеца, защото трябваше да ходя някъде. Питах го дали да му покажа пак, но той каза , че ще се справи. Прибирам се вчера, блузата ми се струва мокра на детето, гледам и бодито мокро. Памперса сложен, ама на обратно, лепенките от към гърба. Ама как го е сложил така идея си нямам.
Ние имаме планове за 14 февруари /Рибарица/ и за края на февруари/Париж/, когато имаме годишнина, но може и да ги отложим. Знам, че живота е за живите, но  все пак нещо изгубих желание да ходя. За лятото още не съм мислила.

# 564
KuKumqlka, моите съболезнования...
Поздравления за мъжа ти,въпреки,че памперса е на обратно,важно е желанието.
Моите дни са повече от еднакви..Не смея да изляза с Адриан,10 минути е послушен и после се започва едно крещене,тръшкане...не иска в количката,не иска долу,не иска и на ръце.Просто ужасна ситуацуя.Гледам другите деца си седят в количките,майките разглеждат магазини из моловете. Спокойствие и мир.Е при нас такова нещо няма. Да ми е жив и здрав,но не знам на кого е толкова нервен. Вкъщи цари излключително мирна обстановка..няма караници,не се пивишава тон...Знам,че това ще премине все някога ама не мога да не се оплача:)
От утре се връщам към фитнеса...Много се радвам.
Ние също планиране почивки. Март месец заминаваме за Канарските острови,а юли ще сме в Хърватска. Ходи ми се до България и вероятно ще е април тъкмо да преминат вируси и студове.
ИИии да ви се похваля.При мъжа ми имаше две свободни места за работа. Моята най-добра приятелка от Варна и мъжа и дойдоха на гости и отидоха на интервю.Всичко мина гладко и не просто се преместват в града ами ще живеят и в блока отсреща.Много съм щастлива:)
Стефи,кога ще пием едно русенско кафе:)

# 565
KuKumqlka,и моите съболезнования  ... Hug

kamiTG представям си колко си щастлива от това , че ще живеят отсреща.

И при нас дните са едни и същи в повечето случай.Той не се спира вече за секунда и е много забавно.На един голям кашон съм изрязала една вратичка и си пъха разни неща вътре,отваря,затваря.Мъкне и един леген по цял ден и постоянно влиза вътре.
Ние ще ходим началото на февруари в Германия за месец,само аз и малчо (ММ е на работа).А за лятото още не сме решили къде ни се ходи.Искам на море,но да е чисто и спокойно,да сме на 1 линия на плажа,може би в апартамент,интернет,паркинг,детски кът,може би All Inclusive  newsm78 . До сега съм ходила по купонджийски места и нямам много опит със спокойните курорти.

# 566
KuKumqlka, съболезнования  Hug

Ние на 25-ти заминаваме за два дни до Велинград. Летните месеци никъде няма да ходим, че ММ точно тогава има много работа и няма как да си пусне отпуска. Затова с морето ще си наваксаме Септември в Гърция. Още не сме решили точно къде в Гърция, но скоро и това ще стане Simple Smile

На мен тази седмица ми дойде наногоре. Ставахме много рано с Боби, в 6 (обикновено спим до 9:30), после водене до яслата, което е свързано с 30 минутни шофиране и докато чакам са стане 12, за да си го взема, ходих и до офиса да се запозная с новите колеги, да се видя със старите. Боби е здрав (учудващо за мен изкара 5 дни без да се разболее) и другата седмица сме по почти същата схема - разликата е, че вместо на обяд, ще го взимам към 3, за да свикне да спи там.

# 567
Кукумялка, съболезнования.
Ние зимата ще си останем на място. Април традиционно ходим към моя край (Търговище) и си оставаме по месец, че времето е хубаво, имам приятелки с деца за разходки, а и мама много помага. След това през май за поредна година ще отидем до Велинград. Много ни харесва и е чудесно за малки деца. Понеже сме си на море лятото си стоим тук и се радваме на кипящия живот. На есен живот и здраве и ако обстоятелствата позволяват ни се иска да отидем до Египет или Коста дел сол. Но има толкова много време до тогава, че засега е само мечта.
Като цяло плануването кога накъде да отидем ме занимава дългата и скучна зима.

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 15:50 от Biskvitka87

# 568
KuKumqlka, съболезнования  Hug
Ками не знам за Русе тс нямаме план да се прибираме ,но вие доста пътувате става и в Малта  Simple Smile,иначе на мен ми се идва до Норвегия ама финанси няма в излишък .-тези деца ни изядоха и ушите  Wink
Аз да ви питам сега -давате ли да гледат ТВ ,комп,таблети и телефони -и какво и по колко време ?
Аз и пускам на компа песнички на английски да чува езика и за кратко и давам да гледа-напр.2-3 песнички не повече ,ТВ не гледа аз денем не пускам ,а тя вечер ляга рано и ние гледаме с баща й -новини някой филм.Понеже гледам една от моите приятелки постоянно пуска на телефона и сподели ,че и у дома доста гледа та се зачудих  newsm78,как е при вас ?

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 16:26 от stefi 1304

# 569
  • Sofia
Стефи, засегна болезнена за мен тема - ТВ. Сутрин за да има шанс да оправя всичко- ставане, обличане, изпращане на градина на големия, оправяне на стаите, приготвяне на закуска-значи да оставя Деян в леглото на пуснат тв на бейби тв. Може да гледа като хипнотизиран по един час. Много ме терзае това. Аз през деня също гледам, опитвам се да се ограничавам, но съм свикнала все на пуснат тв. Съответно и той хвърля по някой поглед на рекламите. Но вечер като всички са тук тв е нон стоп включен. Мъжът ми гледа като зомбиран и никакви забележки не могат да го накарат да го загаси. Няма как Деян пак да не се загледа в нещо. Не знам, дано не го повредя нещо. Преди време една приятелка беше ходила за бебето на невролог по друг повод, но доктократа й беше наговорила доста неприятни неща , свързани с тв. Беше казала, че е допустимо до 10 минути на ден.

Общи условия

Активация на акаунт