НОЕМВРИйската дружинка става на годинка!

• 52 885
  • 684
  •   1
Отговори
# 585
Чико е моята сега погледнах лентичка

# 586
Малее, на Бочко е черна. Ще я сменим! Благодаря за инфото. Много полезно.

# 587
  • Истанбул
Здравейте!
Кукумялка моите съболезнования!
Да започна с това че детето е болно и аз съм много нещастна от този факт. Както и всяка майка де. Утре пак ще ходим на лекар, пък да видим.
Нашата паста е със синя лента, а на дедето е зелена. Марката е R.O.C.S. baby, мисля че съм я виждала и в българия, но не съм сигурна.
За технологиите, Боряна е напред с тях, ама то няма как като на прощъпулника хвана мишката за компютър, а пък и тати е програмист. Слуша песни и на български и на английски. Много танцува. По често ги пускам само като звук, без картина. Но понякога и клипчетата гледа и имитира децата - танцува като тях. Сутрин гледа филмче като стане в 7, за да мога да приготвя закуска и да дръпна едно бързо кафе. Харесва Frozen и House of magic и Baby einstein, по принцип не ги гледа целите. Пускам и класическа музика и клиповете са с разни картини, в тях понякога се заглежда. И тя харесва рекламите, но не всички и не всеки път ги гледа. Забелязала съм че като е изморена телевизора я привлича повече, през другото време не му обръща толкова внимание. Иначе по телефона говори, взема го светва екрана и казва АЛО, бута и с пръст по екрана, както мама прави. А по лаптопа обича да натиска клавишите. Но е много наясно със скайп и знае как работи и че там си говорим с баба, дядо с леля.
За почивката тази година ще гледаме тука в Турция да отидем някъде докато сме тук, че после едва ли скоро ще ми се идва пак тук. Даже едни приятели вече са ни поканили, ама аз трябва да ги постегна че миналото лято заради последния момент, не бяхме на много хубаво място. Иначе и в БГ ще си направим почивка но планове още нямам за там.
За каляването се старя да не я обличам много и да излизаме навън при всяка възможност, но нищо целенасочено.
Лека вечер на всички и сладки сънища!

# 588
iiiveto___, благодаря за линка. И аз проверих пастите за зъби у дома, но ми стана интересно, че тази която използваме от години с ММ - Еlgydium няма никакви ленти. Други две, които имаме бяха със синя.
А за технологиите - нашата щерка може да си мести снимките в телефона ми. Така добре слайдва Simple Smile

# 589
KuKumqlka, съболезнования за баба ти  Cry Hug
kamiTG, браво за приятелите ти, представям си, колко си щастлива, че ще имаш наблизо близки хора. Всеки ден различно се буди, когато я мъчат зъби на 10-15 минути се случва и да суче на толкова, направо си е цяла нощ, когато не я мъчат от 2 до 5 някъде.
 На нас засега не ни се очертават почивки и пътувания, даже и до Стара Загора при свеки не сме ходили откакто бях в 4-я месец, лятото се надявам да отидем на море Simple Smile, преди това обаче ни предстои кръщене и църковна сватба, така че ще е голяма подготовка, от сега се вълнувам Simple Smile.
 Стефи, в нас тв-то е пуснато, тя не го гледа постоянно, понякога се заглежда на някоя реклама или ако пусна анимация, на компа много рядко й пускам Маша и Мечока или някои песнички.
evropa, дано скоро да се оправи стомахчето на малката  Hug
iiiveto___, ние сме с паста за зъби Бочко 0+, това за лентичките съм го чувала и преди, но не знам до колко е вярно, сега ще прочета статията

# 590
  • София
Кадроваче,  мерси! Дано и другите болни дечица се оправят бързо!
Прекрасни моменти ви предстоят, чак се замислих и аз за църковен брак. Ние нямаме  официален, няма и да правим. Но църковен в тесен кръг би било много романтично и мило.
И ние сме с бочко.  Редувам с Веледа, но на нея няма лентичка. Не знам дали на картонената опаковка има, но съм я изхвърлила. Ще видя в някоя аптека.

# 591
  • На десетия....
Момичета  Hug
kamiTG Димана не е на кърма от почти 3 месеца, но няма много разлика. Буди се  понякога имам чувството по милион пъти. Друг път си спи. И си представям, колко е хубаво да имаш близки на близо. Ние си купихме апартамента, когато бях бременна и се преместихме  когато бях почти в 9тия месец. Уж същия град, ама когато приятелите са далече е гадно. Още не мога да свикна.
Днес режима ни е на кино от всякъде. Сутринта стана в 9,30 и  от там всичко тръгна на опаки. Ей сега заспа и аз седнах да пиша.
Baby tv пускам сутрин за да оправя леглата, да направя закуска и докато яде. Понякога, обаче нищо не помага. Забелязала съм, че не гледа всичко. Вечер ММ пуска  Тв и тогава се заглежда по реклами и шапките на новините, спорта, времето. Аз лично не гледам много Тв и затова и през повечето време е изключен. Телефоните ги натиска за да се покаже " бебе" и е страшно като говоря, защото иска да ми го вземе от ръцете. По лаптопа, блъска със страшна сила, а на него не и пускам нищо, но явно я впечатлява, че като натиска и нещо се случва по екрана, защото следи. На ай-пада на леля и е играла и я виждам, че понякога се опитва и по екрана на лаптопа да натиска, ама нищо не се случва.
Аз паста за зъби така и не купих, а питах преди време. Вече са ни доста зъбчета и ще трябва да купя.
Европа дано да се оправи вече Калина  Hug и за съжаление за църковен искат и граждански....., а ние също нямаме и не планира ме
Киви давам от както стана на годинка, но  понякога и действа разхлабващо. Аз сокове не давам, само плодове  и това е единственото, което не отказва.

# 592
Добро утро ,
Болните дечица да оздравяват  бързо Hug
Аз имах църковен брак с бившият -разтрогнах и него .Европа за църковен е нужно първо Граждански  WinkРешили сме да правим на 10г от брака -като начин да отбележим кръгла годишнина и да подновим обета вече пред Бог .Има време до тогава  Simple Smile
Тази седмица тук дават вятър и дъжд -ще се седи у дома -лошо .

# 593
evropa, то май не може само църковен, поне така знам, ние ще го правим на 6-тата годишнина от сватбата ни, но тогава не правихме църковен и после все се чудехме кога, решихме да го съчетаем с кръщенето на Криси, но тя ще е на преден план, ние между другото Simple Smile

# 594
  • София
Тъкмо се размечтах и...явно няма и църковен брак да имаме. Някой ден може да помислим за граждански, за да си направим църковен... важна ми е близостта, не формалността, нооо щом не може, значи не може.
Днес ММ има рожден ден. Да ми е жив и здрав  и през годината, която започва за него да има по-спокойна и мила жена, в мое лице, разбира се  Mr. Green

# 595
Европа, да ти е жив и здрав рожденика Simple Smile   bouquet и да те слуша  Wink

# 596
Жив и здрав да е рожденика и много любов Европа
Хайде ,къде сте ?-бързо на отчет  Simple Smile
Вчера у дома добре ,че в 10ч и се приспа и аз с нея та до 14.30ч сън иначе щеше да е труден ден като няма разходка !
Тя сутрин става в 6-6.30 -вечер ляга около 19.30-20ч -как са вашите мъници относно ставане и вечер лягане ?

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 09:40 от stefi 1304

# 597
  • На десетия....
Европа да ти е жив и здрав рожденика!  И да го слушате с Калина, а той вас повече  Wink и аз си мечтаех за църковен брак и за това знам. Ама пусти инат не искам граждански Simple Smile
Димана има напредък с яденето, вчера яде без да трябва да я залъгвам, без да се изправя в столчето за хранене и да ми върти глава.

# 598
Добро утро.
Европа, много ми хареса пожеланието към мъжът ти и аз се присъединявам към него Simple Smile
Стефи, вечер заспива към 21,30 и се събужда м/у 6,30 и 7,30ч. Все още спи по два пъти на ден. Преди обед си дремва за половин час. Има ли други, които спят по два пъти на ден?

# 599
Боби спи по един път на ден, за около час и половина. За ясла ставаме в 6:20, в яслата пак спи по толкова и вече заспива към 8 вечерта (преди да тръгнем на ясла ставаше след 9 сутринта и заспиваше след 10 вечерта) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт