Нови придобивки в гардероба - 40 (юбилейна)

• 110 352
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
А плисетата развалени ли са? Според мен би трябвало да не се пере, а да се чисти само на хим. чистене и да не се глади Rolling Eyes
Не са развалени, но са прегънати на места. Сложих я на закачалка и се поизпънаха.
Densi, благодаря за включването.
Момичета, споделете после опита си с поддръжката  Hug

# 661
  • Belgium

Лу, честита рокля, чудна е! Hug
Нищо не казвате за чантата бяла- прозрачна. Тя чудесно се връзва с белите кожени дрехи и е много лятна. Няма снимка в сайта обаче.

Мерси, нямам търпение да я нося с ботите на Александър Уанг  Hug
На чантата не съм обърнала внимание, аз си имам разкошна бяла и прозрачна от доста време и не ми трябва друга. А и с роклята ще нося цветна чанта за акцент.

Относно поддръжката, на етикета пише пране в пералня на 30 градуса, но аз мисля да я пера на ръка  Thinking
Не видях символ за химическо, но може да не съм разгледала добре етикета.

# 662
Имам много поли и рокли с плисета (слабост са ми откак се помня) - ако на етикета пише, че може да се пере значи може. По-добре без центрофуга разбира се, макар, че аз имам плетена рокля с плисе, която я центофугирам.

# 663
Новата ми рокля  Heart Eyes
Скрит текст:

Пижамка
Скрит текст:
роклята е просто уникална! От къде е ?  Heart Eyes

# 664
Новата ми рокля  Heart Eyes
Скрит текст:

От къдеее? Стахотна!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 665
И аз с нови придобивки ето това палтенце   и яке:)

http://shopzone.bg/alexandra/94547/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%B … E%D1%82-Alexandra

# 666
  • Пловдив
Мерси Blush
Роклята е Lipsy by Michelle Keegan.Изчерпана е по онлайн магазините,затова я дебнах в ebay Mr. Green

# 667
Раничка

Скрит текст:

Кейс

Скрит текст:

# 668
  • Варна
Бижу
Скрит текст:

# 669
От къде е втората рокля?Много ми харесва Grinning

От eBay.  Peace

# 670
# 671
Маришка, честито бижу! Heart Eyes Hug
Много харесвам и нося бижутата на Биляна и правят страхотно впичатление на хората. Постоянно ме питат какво е това и къде си продават тези бонбони и сладкиши.

# 672
# 673
  • Варна
Маришка, честито бижу! Heart Eyes Hug
Много харесвам и нося бижутата на Биляна и правят страхотно впичатление на хората. Постоянно ме питат какво е това и къде си продават тези бонбони и сладкиши.
Мерси, Денси! Heart Eyes Взех го от Muse shop на Гладстон. Исках да видя наживо и да избера, но там нямаше кой знае какъв избор от сладкишите.
Скрит текст:
Бях близо до вас, любимите си съфорумки, но нямах минутка свободно време Sad

# 674
  • Belgium
Маришка, да беше казала - в НДК има изложение и Биби Копоева (авторката на бижутата) е там с цял щанд с нейните неща. Можеше да ги видиш на живо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт