ЛОНДОН - 7

• 85 736
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Габрово
Момичета, някой има ли наблюдение за посещение на Лондон по Нова година. Да се заемам ли с това начинание със цялото фемили, или да не си тровя нервите точно на празника. Днес с намаленията на WIZZ се чудя дали да буквам за тогава.

# 466
Преди ден се завърнахме от екскурзия в Лондон. Искам да обърна внимание само на един факт. Взехме си от летището-Лутън двупосочен билет до Виктория за автобуса. Оказа се, че при връщането трябва да се завери/букне билета точно за определен час на автогарата, в противен случай при пътуване-връщане може, ако има много пътници да ви оставят за следващия курс.  

# 467
С коя компания пътувахте?

# 468
  • София
Щом е Лутън, значи е Wizz air.

# 469
Щом е Лутън, значи е Wizz air.

Имах предвид автобуса  Naughty

# 470
Ако питате мен, автобуса беше на National express. Добре че са на половин час автобусите, та си заверихме за следващия, макар че ми казха че до след 2 часа няма места. Дори и на следващите спирки на автобуса към Лутън също имаше доста хора на които отказаха да се качат, ако не са със билет със фиксиран час.

# 471
Аз съм купила изибус и не бях чувала за такова презаверяване.
Нали не е необходимо презаверяване на билета за изибус???

# 472
  • Луната
Аз съм купила изибус и не бях чувала за такова презаверяване.
Нали не е необходимо презаверяване на билета за изибус???

Не. Имаш изписан час +-1 час. Презаверява се единствено, ако си изпуснал часа +-1 час.
Изи оперерира с  National express от и до Лутън. При нас бяха пуснали още един автобус, който качваше от спирките по пътя.

# 473
 Hug Hug Hug Hug
Благодаря, момичета за помощта! Изкарахме невероятни 10 дни в Англия, от които 5 в Лондон!
 Peace
Следвах вашите съвети и успяхме да видим максимума си. Изключително доволни! Възползвахме се от Травъл Кардс и 2 в 1. Възхитена съм от Лондонския транспорт - ходехме където си искаме и когато си искаме.
Приятни пътешествия на всички ви!

# 474
Дали някой може да сподели впечатления от посещение на Стоунхендж и най-вече искам да знам пускат ли до самите камъни?

Преди 2 седмици го посетих за втори път. Ходила съм преди 15 години там. Аз го харесвам. Не се влиза между самите камъни. Обикаля се около тях, като в един момент се стига близо до тях. Със слушалки чуваш историята и всичко относно светилището. Бяхме на екскурзия с кола и изкарахме поне 2 часа там. Ако не и 3. След това отидохме до Солсбъри, където има хубава катедрала. Много красива Simple Smile.

# 475
Ако се наеме кола, може да се посети и катедралата в Уинчестър - там са саркофазите на почти всички крале на Англия, като се почне от първия май /в момента ме мързи да проверя в Уикипедията листа с имената/. На мен ми беше интересно, някак си древно, уважително и оценяващо на собствената история....

# 476
  • Чикаго / София
Здравейте. Открих темата и се записвам да чета полезни съвети. Ние ще сме за 2 дни в Лондон преди Коледа.

# 477
Нашето пътуване до Лондон наближава и естествено възникват въпроси.
Някой може ли да ми помогне със следното:
Закупих с 1st 4 London Theatre Tickets билети за мюзикъл. Поръчката ми пристигна на ел.поща и я разпечатах. От тук нататък какво правя? Според правилата от една страна пише, че с тази поръчка отиваш на касите и като я представиш ти дават билет, а има и опция да ги получа по пощата. Аз кое да чакам. Не съм отговаряла на въпрос къде да ми доставят билетите  newsm78

# 478
  • Луната
При мен си спомням, че имаше начин да се отбележи, че искам да получа билетите на каса. Срещу разпечатката с потвърждението на касата 15 мин. преди представлението си получих билетите.

# 479
Искам и аз да посетя мюзикъл, когато съм в Лондон. Кой бихте ми препоръчали, че изборът е доста голям?

Общи условия

Активация на акаунт