ЛОНДОН - 7

• 85 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Феичка13

Желая ви щастие от все сърце! Нека приятеля ти бъде винаги така романтичен.

Би ли споделила, къде точно бяхте отседнали, защото описанието отговаря на моите представи за хотел.

# 61
Феичка13, радвам се за вас! Със сигурност Лондон ще остане един от любимите ти градове при този повод! Поздравления!   bouquet

# 62
  • Луната
И най-прекрасното нещо - приятелят ми предложи и аз казах "да!".

Феичка13
честито!    bouquet Много се радвам... Бъдете здрави, щастливи и вечно влюбени Simple Smile

# 63
  • София
Благодаря ви!  Hug

Хотелът ни беше ето този: http://www.queensparkhotel.com/ Резервирах през booking.com, въпреки ниския му рейтинг, тъй като ни влизаше в бюджета, а местоположението му е идеално. Закуската е типично английска: наденички, бъркани яйца, боб, задушени гъби, домати, царевични закуски, масло, сладка. Не е много разнообразно, но е вкусна и засищаща. Огромен проблем на нас ни беше размера на стаята, но както казах, идеална е да се прибереш, да се изкъпеш и наспиш - леглото беше изключително удобно! Недостатък намирам единствено и само липсата на wifi, но това се преживява, както и шумните съседи, които ни се бяха паднали.

Препоръчвам и този пъб, намиращ се на пешеходно разстояние от хотела ни: http://swanbayswater.co.uk/find-us . Най-вкусните fish and chips, които съм яла. А сайдера още го сънувам.  Mr. Green

# 64
  • Пловдив
Благодаря за чудесната тема! Изчетох почти всичко, тъй като ни предстои посрещане на предстоящите празници в Лондон. Ще бъдем за първи път, за около 2 седмици. Ще спим в 3 зона на южен Лондон, недалеч от Уимбълдън.

След всичкото ми четене и предъвкане на темата за Ойстер и Травъл карт разбрах, че за нас, най-добрия вариант е за всяка седмица да си вземем 7-дневна Травъл карт 1-3 зона и да се возим когато, колкото и с каквото си поискаме. Тъй като искаме да се възползваме и от офертите 2 в 1 на влаковете, Травъл карт-е трябва да си ги закупим от гише на някоя гара и да са със знака на железниците плюс наша снимка. До тук дали правилно всичко съм разбрала?  Rolling Eyes

Въпросите ми са дали във всички гари продават Травъл карт за офертите 2 в 1? Най-близките гари до мястото, където ще спим са Tooting и Haydons Rd. Дали на тях ще има? Със седмичната карта еднократно ли може да се възползваме от офертите 2 в 1? Старите ни паспортни снимки дали отговарят като размер на снимките, които изискват?

П.П. Честито и от мен, Феичка13! Желая ви прекрасни, изпълнени с много любов, приятелство и разбирателство дни, чак до старини.  smile3525

# 65
  • Луната
Благодаря за чудесната тема! Изчетох почти всичко, тъй като ни предстои посрещане на предстоящите празници в Лондон. Ще бъдем за първи път, за около 2 седмици. Ще спим в 3 зона на южен Лондон, недалеч от Уимбълдън.

След всичкото ми четене и предъвкане на темата за Ойстер и Травъл карт разбрах, че за нас, най-добрия вариант е за всяка седмица да си вземем 7-дневна Травъл карт 1-3 зона и да се возим когато, колкото и с каквото си поискаме. Тъй като искаме да се възползваме и от офертите 2 в 1 на влаковете, Травъл карт-е трябва да си ги закупим от гише на някоя гара и да са със знака на железниците плюс наша снимка. До тук дали правилно всичко съм разбрала?  Rolling Eyes
Да
Въпросите ми са дали във всички гари продават Травъл карт за офертите 2 в 1?
Мисля, че да, стига да има каса
Най-близките гари до мястото, където ще спим са Tooting и Haydons Rd. Дали на тях ще има?
Ако има каса да. Нашите ги взехме от Виктория Стейшън
Със седмичната карта еднократно ли може да се възползваме от офертите 2 в 1?
Не. Може да ползваш колкото си искаш офертата и за каквото важи през целия 7 дневен период докато ти важи картата. Разпечатай си ваучери предварително от сайта Peace
Старите ни паспортни снимки дали отговарят като размер на снимките, които изискват?
Да, те ще ти я изрежат

П.П. Честито и от мен, Феичка13! Желая ви прекрасни, изпълнени с много любов, приятелство и разбирателство дни, чак до старини.  smile3525

# 66
  • Пловдив
Woman^In^White, много благодаря за бързия и изчерпателен отговор.  bouquet

# 67
Феичка13, честито и от мен!
Аз мога да се похваля, че току-що си букнах лондонския хотел. Две нощувки през юни, тройна стая със самостоятелен сънитарен възел и закуска, до гара Виктория за скромните 400 лв.  Mr. Green

# 68
  • София
Някой да знае цената на билет за влак от Манчестър до Лондон?
цените на влаковете може да видиш тук http://www.nationalrail.co.uk/, ако се купуват по-рано билетите и зависи от часа, може и по 20-30 паунда да се намерят.

Златни сте!

# 69
  • София
Феичка13, честито и от мен!
Аз мога да се похваля, че току-що си букнах лондонския хотел. Две нощувки през юни, тройна стая със самостоятелен сънитарен възел и закуска, до гара Виктория за скромните 400 лв.  Mr. Green

Може ли линк към хотела?

# 70
http://www.booking.com/hotel/gb/stanleyhousehotel.bg.html
Има противоречиви отзиви, но и доста инфо в нета. Резервирах през Агода - има добро намаление в момента, при това се дава възможност да се поставят изисквания към стаята. Ще видим дали ще ни настанят където си поръчахме  Laughing
Моля, ако някой е бил гост на хотела да сподели своите впечатления Praynig

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 21:57 от Queen L

# 71
Атинка,ние ходихме това лято,бяхе един час по-рано там и закусахме в кафе неро,което е всъщност изхода от музея,застанахме на опашка като почнаха да маркирват зоната за опашките и бяхме първи  Grinning
след 15 минути зад нас не се виждаше края на опашката.
Много странно, явно сме големи късметлии, защото бяхме там точно в часа в, който трябваше да влезем и нямаше никой освен нас Simple Smile

Феичка13, честито  bouquet

За Лондон вече мога да кажа : обичам този град Two Hearts беше едно уникално преживяване
Скрит текст:

# 72
Гледам, че повечето търсите настаняване около Виктория.
Този хотел Премиер ин как ви се струва като местоположение и как най-лесно да стигнем до него идвайки от летище Лутън?

# 73
  • София
Гледам, че повечето търсите настаняване около Виктория.
Този хотел Премиер ин как ви се струва като местоположение и как най-лесно да стигнем до него идвайки от летище Лутън?
[/quote/]

От Лутън с National Express до Marble arch  и от там автобус №74. Иначе като местоположение е добро, но все пак вижте и http://www.booking.com/hotel/gb/londonhousehotel.bg.html. Много съм доволна от него.

# 74
  • No Line On The Horizon
Айде и аз де се запише в темата за любимия ми Лондон. Ще го посетим отново октомври 2015 година. Ще ходим на концерт на U2. Много съм хепи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт