ЛОНДОН - 7

• 85 805
  • 742
  •   2
Отговори
# 390
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Момичета, разбрах, че на 26-ти Април има маратон в Лондон, къде мога да проверя кои улици ще са затворени и дали ще е възможно изобщо придвижването.

# 391
Момичета, разбрах, че на 26-ти Април има маратон в Лондон, къде мога да проверя кои улици ще са затворени и дали ще е възможно изобщо придвижването.

http://london-marathon.s3.amazonaws.com/vmlm2014/live/uploads/cm … ad_Closure_15.pdf

# 392
Здравейте. Искам да попитам дали правилно съм разбрала, че с автобус 757 (http://www.greenline.co.uk/) мога да пътувам от летище Лутън до Baker Street  и обратно (след 7 дена в моя случай) за 10 лири на човек(билет тип Period Return tickets). И че и в двете посоки мога да се кача на автобуса в удобен за мене час без никаква резервация?   bouquet

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 22:47 от Зехира

# 393
След обсъждане с дъщеря ми се оказа, че искаме в Мадам Тюсо  Grinning , така че почнах да се интересувам по темата.
Разбрах, че е най-добре рано сутринта да идем там и да си купим билети с ваучера и детски за да избегнем много големите опашки.
Някъде четох, че ако се ходи следобяд билетите били 2-3 пъти по-евтини, има ли такова нещо?
Приемам всякакви съвети за Мадам Тюсо, както и за Уестминстър Абатството и Сейнт Пол Катедралата.
За Зоопарка или Аквариума още се чудим  newsm78 - по-скоро остават, ако има време или ако случайността ни заведе там. Като Зоопарка сякаш е една идея по-предпочитан, като вероятност за по-интересен. Моля виделите ги да споделят впечатления.  bowuu

# 394
  • Street of Dreams
На мен страшно ми хареса Мадам Тюсо и то не заради статуите, а заради всичко останало. Най-вече ми хареса влакчето, с което пътуваш във времето. Няма да разкривам повече, но е много красиво. За стаята/тунела на ужасите наистина трябва да имаш здрави нерви, преследват те зомбита, които са толкова истинско направени, толкова професионално, че си като героиня във филм на ужасите. Нямат право да те докосват (както и ти гледай да не им пернеш един от страх), но е достатъчно да ти вземат акъла. На мен и моята приятелка ни трябваше известно време да се свестим след това. И още един по-странен съвет, на който може би само аз бих се зарадвала: отвън пред сградата, на червената гланцирана стена на музея имам страхотна снимка, на която в стената се отразява града - всички сгради наоколо, таксита и червени телефонни кабинки - култова 2 в 1 снимка Heart Eyes (3 в 1 с мене Mr. Green)

След малко ще редактирам предния си пост със снимки, дано съм полезна на тези, които съставят програма.  bouquet

Ето една снимка от музея - тази кукла дишаше  Shocked

# 395
  • Младост 4
...
Приемам всякакви съвети за Мадам Тюсо, както и за Уестминстър Абатството и Сейнт Пол Катедралата.
За Зоопарка или Аквариума още се чудим  newsm78 - по-скоро остават, ако има време или ако случайността ни заведе там. Като Зоопарка сякаш е една идея по-предпочитан, като вероятност за по-интересен. Моля виделите ги да споделят впечатления.  bowuu

За Сейнт Пол - ако ще се качвате на купола, е добре да идете сутринта рано, за да няма много хора по стълбите, както и горе по терасите. Между зоопарка и аквариума - зоопарка Peace

# 396
Здравейте, неуморни пътешественички  Hug

Записвам се в темата и започвам да чета назад, за да не задавам много глупави и често коментирани въпроси  Mr. Green
Предстои ни екскурзия до Лондон. Решихме да се организираме сами, тоест само с ВАША помощ. За сега купих самолетни билети, в момента избирам хотел. Ще сме там от 13 до 20 ЮЛИ.
Моля запознатите да ми препоръчат добър хотел, 3-4 *, близо до метро, локацията е от най-важно значение, но все пак да не ми е гадно да се прибираме там да спим  Mr. Green бюджета е около 150 Евро на нощ.  
Гледах MOTEL ONE LONDON - TOWER HILL (http://www.booking.com/hotel/gb/motel-one-london-tower-hill.en-g … otel-1138310& ) обаче четох отзиви, че стаите са БЕЗ гардероб и без хладилник и мисля, че няма да е той...
още един ми се стори ОК, но още го мисля: Mercure London Bloomsbury Hotel,
http://www.booking.com/hotel/gb/waverleyhousehotel.bg.html?aid=7 … hanged_currency=1

Гега ВИЕ сте на ред Simple Smile Кажете си мнението за тези и дайте предложения за други! Предварително благодаря на всички   bouquet

# 397
  • София
В Мадам Тюсо има опция да се избегне минаването през зомбитата. Вторият път ги пропуснах, не са ми особена тръпка  Laughing . В Зоото не съм ходила, а за аквариума мога да кажа, че не е това, което очаквах. Интересно е, има акули, пингвини, крокодили и други екзотични рибки, но все пак останах леко разочарована.

# 398
  • София
Здравейте, неуморни пътешественички  Hug

Предстои ни екскурзия до Лондон. Решихме да се организираме сами, тоест само с ВАША помощ. За сега купих самолетни билети, в момента избирам хотел. Ще сме там от 13 до 20 ЮЛИ.
Моля запознатите да ми препоръчат добър хотел, 3-4 *, близо до метро, локацията е от най-важно значение, но все пак да не ми е гадно да се прибираме там да спим  Mr. Green бюджета е около 150 Евро на нощ.  

Аз препоръчвам този: http://www.booking.com/hotel/gb/queensparkhotel.bg.html?sid=7f7d … total;ucfs=1&, бяхме там декември. Стаите не са много големи, но са идеални за сън и взимане на душ - предполагам, че по цял ден ще сте навън. Закуската е английска и засищаща. Намира се близо до две метростанции от Central line (червената линия), както и до Хайд парк.  Peace

# 399
Не знам дали ми е за тук въпросът,но  Blush Някой може ли да каже на летище Лутън фри шоповете работят ли към 7 сутринта?

# 400
Синът ми никога не е чувал орган. Къде можем да отидем да послушаме? И има ли как да разберем предварително в колко часа да отидем?

# 401
Синът ми никога не е чувал орган. Къде можем да отидем да послушаме? И има ли как да разберем предварително в колко часа да отидем?

Тук https://www.stpauls.co.uk/worship-music/music/concerts-and-event … ay-organ-recitals
Преди време тук някой го писа /благодаря за идеята, съжалявам, наистина не помня чия беше Hug/.
Ние не сме ходили обаче и повече информация не мога да дам.
Със сигурност ще има и други варианти.

# 402
 Hug Благодаря

# 403
В момента си свалям ваучери за 2в1.
Навсякъде ме пита за начална гара - това гарата, откъдето ще си закупя травълкардс ли е? При мен в случая ще е Виктория Стейшън. На всеки ваучер това ли трябва да посочвам?

# 404
  • Луната
В момента си свалям ваучери за 2в1.
Навсякъде ме пита за начална гара - това гарата, откъдето ще си закупя травълкардс ли е? При мен в случая ще е Виктория Стейшън. На всеки ваучер това ли трябва да посочвам?

Аз я посочих на всичките си ваучери Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт