Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 41 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Аууу, супер...стийн мопа е минал...по коридорите свети от чистота Mr. Green
Роска Hug оправи си последния гиф да ти е съразмерен с останалите, така поне Садна ще се вижда по-добре Heart Eyes
Аз няма с кой да си коментирам филма, така, че чао Hug

Аз тъкмо щях да питам къде е Разврати днес, ти чао викаш.

# 16
Между другото нито Тапася, нито Ичха, нито който и да било друг, не ме е дразнил толкова, колкото тая откачалка. На Калинка добре ще и подейства връзването за колоната, даже мисля, че ще и е малко.

# 17
Между другото нито Тапася, нито Ичха, нито който и да било друг, не ме е дразнил толкова, колкото тая откачалка. На Калинка добре ще и подейства връзването за колоната, даже мисля, че ще и е малко.

Има нещо такова, и аз се хващам, че доста съм се успокоила по време на Кармата, а тая Типри яко ми спринтира по нервите...

# 18
Сега да разкажа днешните епизоди, както обещах.

Скрит текст:
Менакши се прави на жертва, реве, а другите я успокояват.Сантош кара Чави да и носи плодове, само и слугуват, а тя горката разстроена. В това време пристига Сандия. Казва, че палежът не е станал от късо съединение, а някой е запалил склада умишлено, тъй като е намерила следи от бензин и клечка кибрит. Според нея това не било чужд човек, защото знаел всичко кое къде е. Когато отишла за саритата складът бил заключен, а като отключила видяла, че е запален. Ако бил крадец щял да разбие склада, а не да го отключи, да го запали и пак да заключи. Попита Менакши къде държи ключът за склада. Тя нали си е тъпичка, каза, че при другите ключове. Сандия веднага се досети, че ако е при другите ключове значи крадецът първо е влязъл в къщата, взел е ключът и е отишъл да подпали склада. Как не се сеща, че засече Менакши през нощта. Каза, че трябва да пуснат жалба в полицията. Сантош каза на Мухит да иде с Викран да пуснат жалба.

После Викран и менекши някъде си говориха на саме, много се смях. Менакши каза, че Сандия била като котка, която обичала млякото и щом млякото се свари го надушвала. Била като истински полицай, имала чувството, че някой ден ще изскочи зад нея и ще и каже пипнах те. Викран и каза, че ако полицията тръгне да разследва ще разберат, че те са подпалили склада. Менакши му вика, че не можела да живее без него какво щяла да прави ако влезе в затвора? Той вика ти да не си откачила, нали ти даде идеята? Ако някой ще влиза в затвора това ще си ти. Тя ама как така, нали заради теб го направих, колко си глупав една жена не можеш да защитиш, ако ще ходим в затвора ще ходим заедно. Много са смешни. Той и каза да си размърда мозъка да направи нещо, като се приготви мухит да ги освободи поне да не ходят да подават жалба.

Сурач има голяма поръчка за сладки и ще ходи на работа. Сандия и тя отиде с него да му помага. Там повечето имаше музика, но по едно време се разговориха. Сандия му каза да види дали добре се е справила, понеже не умее да готви. Попита го не се ли е ядосал като е разбрал, защото нито е отишъл да я разпитва, нито нещо и е казал, а брат му ги е излъгал. Той и каза, че не се е ядосал, защото е осъзнал, че умирайки толкова внезапно родителите им брат и е бил притеснен за нея и е искал да я омъжи. Нормално било той също имал сестра и би се притеснил в подобна ситуация. Сандия му каза, че е много добър и че чрез него се чувства уверена да приготви каквото и да е. Мислеше си дали да му каже за образованието, но там нещо не разбрах дали си представяше или наистина му каза, че има още нещо, което иска да му каже. Тъкмо когато го каза той и представи адвокатът, който е поръчал толкова сладки. Не разбрах много какво точно се случи. Бадемите бяха свършили и Сурач поръча да донесат. Дойде някакво момиче да носи бадеми, попита къде да ги остави, а той и каза, че жена му е там да ги даде на нея. Оказа се, че това е приятелката на Сандия от детството и. Като я видя много се учуди, че е омъжена за готвач, а не за образован човек, както е искала. Започна да я разпитва какво става. Сандия и каза, че по принцип не и е лесно, че е направила компромис, но пък Сурач е много добър човек и въпреки, че тя е образована той е по зрял от нея. Приятелката и много се учуди. В това време дойде Сурач, видя ги, че си говорят и попита дали се познават. Приятелката и Прити му каза, че са приятелки от детството и че Сандия е много добра и умна. Сурач и каза, че преди малко и е казал същото, че се справя много добре. Каза, че е учудващо за момиче, което е учило само до седми клас да умее толкова добре да смята. Прити още повече се зачуди, но нищо не каза. Сурач я попита защо щом са приятелки не е била на сватбата им. Сандия отговори, че и нейната сватба е била същия ден, затова не е отишла на тяхната. Сурач каза, че откакто Сандия е отишла там и липсва родния дом и ще е хубаво да се виждат за да не и е толкова тежко. Покани я да им иде на гости, каза, че Сандия също може да ходи у тях. Поиска номера и да и се обадят. Прити явно започна да пише на английски, а Сурач и каза, че те не разбират английски да пише на Хинди. После взе и той написа номера.

Мухит и Викран ще отиват в полицията. Викран казва, че ще трябват още пари. Майка му го пита за какво са му, той казва, че като иде в полицията ще го питат изрядни ли са му документите, къде са фактурите, които е пускал когато е пазарил саритата. Ако видят, че не е изряден можело да тръгнат да проверяват и сладкарницата на Сурач. Тогава Сантош му каза да не ходят в полицията и така се измъкнаха.

Сандия и Сурач се прибраха. Сантош много добре се държа с тях, даже искаше да им сервира, но Сурач каза, че са яли. Отидоха да си лягат. Сурач каза на Сандия, че много се е притеснявал като се ожени жена му как щяла да свикна с роднините му, но боговете са му изпратили повече отколкото той искал. Сандия се справяла с всичко и помагала на всички, била много добра съпруга. Сандия си мислеше, че не го заслужава. Не била толкова добра съпруга колкото трябва и все още не можела да се доближи до него.

На другия ден Сандия видя някаква пепел, не знам къде беше. Попита Чатури дали това е пепел от склада. Тя каза, че е от там. Сандия и каза да я запази, че ще трябва в полицията. Чатури и каза, че те не са ходили да пускат жалба в полицията. Менакши побесня. Каза на Сандия, че те са искали да пуснат жалба, но свекърва и не позволила. Сандия нещо видя, че пепелта се разтваря във водата. Сети се, че пепел от изгорял плат не се разтваря във вода, а от картон се разтваря. По това разбра, че дрехите не са изгорели, а са откраднати и са запаленисамо кутиите. Сети се също, че като е чистила склада е видяла отпечатък от ръка и полицията ще може да хване този, който е подпалил склада. Каза си, че трябва да каже това на семейството, но го показаха за следващите епизоди. Дано само не направят така, че тя като е чистила да оставят само нейни отпечатъци и да обвинят нея. Сериала става все по интересен. Ще се изкефя наистина да ги разкрие. Пропуснах да кажа, че Сурач като се прибраха даде на майка си парите от поръчката дето правиха със Сандия и и каза да ги даде на Викран. Много са гадни, много тъпо и нечестно постъпват спрямо Сурач. Как да кажа, че са добри хора, като са изключителни егоисти и злобари и двамата.

Благодаря ти за подробния разказ на новите епизоди на "Светлината" по Войо! Много ме изкефиха нещата, които си разказала за Сурадж и Сандия - радвам се, че се разбират все по-добре, че си говорят и са все по-близки. Хубаво е, че Сандия е видяла и приятелката си. Сурадж наистина е много добър - хубаво е, че я е поканил да дойде и да се виждат със Сандия ...  newsm44 newsm76  Kissing Heart

Викрам и Менакши са много хитри, ама със Сандия ще се видят в чуто. Днес в епизодите Менакши пак се ядосваше на Сандия и каза на Викрам - брат ти не си е намерил жена, а полицайка. Не знае колко е права. Няма дълго да им минават номерата. А като ги разкрият ще има нова порция смях 100 % ...
  Joy Joy Joy

Днес ли беше това с кофите? Така или иначе от сега нататък предстоят все интересни епизоди, дори да са го оставили за утре.

# 19

Има нещо такова, и аз се хващам, че доста съм се успокоила по време на Кармата, а тая Типри яко ми спринтира по нервите...

Между другото това, което днес коментирахте за кармата много ме изкефи. Чак ме хвана яд, че не съм го гледала тоя епизод. Ще взема да пробвам по нова плей дали няма вече да са оправили проблема, защото преди няколко дена нищо не тръгваше поне при мен.

# 20

Между другото това, което днес коментирахте за кармата много ме изкефи. Чак ме хвана яд, че не съм го гледала тоя епизод. Ще взема да пробвам по нова плей дали няма вече да са оправили проблема, защото преди няколко дена нищо не тръгваше поне при мен.

Бубе, пробвай, току-що качиха серията в novaplay. Simple Smile Много ще се изкефиш! Simple Smile

# 21
Днешните серии на Светлината много ми харесаха. Сурадж и Сандия бяха толкова сладки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам думи да опиша какво вълнение изпитах като ги гледах чак се просълзих. И двамата заслужават да бъдат щастливи. През сълзи се смях, когато Сурадж не можеше да си облече ризата, а Сандия му помагаше и момчето ми хареса как засрами Сурадж пред нея.

# 22
  • София
   Днес "Моята карма" наистина беше много интересен. Направо се чудя на Виир как устоя. То бяха танци, песни. Утре ще видим продължението и отговора на Тапася.
   С появата на Ванш действието доста бързо се развива и като цяло сериалчето става. Аз вече съм на 560 серия и там малко зацикли. Виир и Ичха вече са женени, Тапася е бременна и живее с тях. Всички чакат наследника да се ражда и нищо друго не се случва.

# 23
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, защо да не устои Виир? Rolling Eyes Когато няма чувства какво очаквате?
Тва се едно да ви се кълчи стриптизьор и да не можете да му устоите... Joy Joy Joy

# 24
Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха страхотни и много забавни! Така се смях, че няма на къде ...  smile3532

В началото свекървата искаше Сандия да се закълне с ръка на главата на Сурадж, че не е излъгала, но тя каза, че ако човек е лъжец няма да се поколебае да излъже и под клетва - затова тя няма да го направи. Свекървата й повярва и й каза да отиде в магазина да помогне на Сурадж! Сурадж се усмихна щастлив и тръгна с нея.  smile3501

Много се смях с Менакши - чудеше се как така свекърва й е повярвала, а Сантош каза, че познава по очите на човек кога лъже и кога казва истината. Менакши отиде при Викрам и вика - я ми виж очите - познава ли се, че лъжа. Викрам и каза да престане. Дойде Сантош и каза на Менакши вместо да задържа Викрам да отиде да изчисти терасата. Менакши се ядоса как ще чисти в тази жега, а Викрам вика - ти си си виновна. Ето гледам те в очите - пълни са с лъжи ...  Joy Joy Joy

Сурадж и Сандия тръгнаха към магазина - тя бързаше напред и за малко една рикша да я бутне, но Сурадж я хвана и я издърпа. После отидоха в магазина - Чоту не спря да се шегува със Сурадж, че щом булката е тук сигурно като се загледа ще забрави за сладките. Той му каза да мълчи и да помогне на Сандия да почистят. Чоту и Сандия отидоха да чистят. Взеха едни парцали и започнаха да мият масите, рафтовете, нещата. През цялото време Сурадж гледаше Сандия - по едно време Чоту го забеляза и каза: ето булка казах ли ти, батко Сурадж забрави за сладките ...  hahaha hahaha hahaha

По едно време Сурадж видя, че Сандия си е наранила лакътя на ръката. Затова й направи мляко с коркома и каза на Чоту да й го даде. Тя попита защо е с коркома, а Сурадж каза, че коркомата помага раните да зараснат по-бързо. Сандия започна също да се заглежда в Сурадж - днес ми хареса ...  smile3501

Чоту попита Сандия след като е толкова малка и крехка как се е преборила с този огромен бик, който би могъл да изяде няколко като нея. Малкия се бил уплашил и се молил - тя каза, че е била смела заради него, понеже се е молил. Сурадж слушаше и се усмихваше - Сандия и тя го гледаше ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В това време Менакши се качи на терасата горе да я чисти! Взе някаква метла и почна да мете парапетите като междувременно мрънкаше, че от това слънце цяла да се сбръчка. Как можело да я пратят горе на терасата при тоя пек. По едно време реши, че може да си полегне за 30 минути - никой нямало да я види там - освен това свекърва й я болели краката и нямало как да се качи горе. Легна си Менакши и си покри лицето със сарито. В това време Сантош се качваше по стълбите да й занесе вода. Качи се горе и какво да види - Менакши лежи и спи на терасата. Сантош взе и я заля с водата, Менакши как скочи и вика - заваля ли, а Сантош: не е дъжд снахо, цяло торнадо те връхлетя, нарича се свекърва. Попита я как може да спи тук, като я е пратила да чисти терасата - каза й, че никой не би заспал на тази жега. После й каза, че леля й е щяла да е доволна, а Менакши: коя леля, а Сантош - как коя, мечката. Тя обича да спи зимен сън - направо паднах от смях ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

По същото време в магазина Сурадж се беше загледал в Сандия, но дойде клиентка и го потупа по рамото, че иска сладки. Чоту отиде да разнася поръчка и Сандия и Сурадж останаха сами ...  Wink

И тук така се смях - Сандия почна да лиска вода от едни съдова по пода, за да го мече и чисти. По едно време грабна някакъв съд, Сурадж я видя и каза: недей това е олио, но Сандия вече го изсипа и на средата на пода в магазина стана цял гьол олио. Така почисти, че просто няма на къде. В този момент се подхлъзна на олиото - нали е боса и падна, тръгна да се вдига и пак падна ...  smile3532

Сурадж отиде да й попаде ръка, а тя за малко да събори и него. В крайна сметка той я издърпа и двамата се гушнаха един в друг опрени в шкафа, обаче целите им дрехи станаха в олио - те също. Позагледаха се - по едно време дойде клиент да пита дали работят. Сурадж каза, че идва - помоли Сандия да се прибере - той щял да почисти и да дойде. Горкия пак на него се падна. Сандия взе сарито и си избърша мазните ръце от него - то стана цялото на петна от олио. После си забради главата и излезе ...  Joy Joy Joy

Докато вървеше по улицата Сандия видя магазина за сарита на Викрам и едва сега се сети, че именно тук идваха с майка й да си купят сари - тя затова се загледа и си спомни моментите с майка си тогава. Менакши я видя и се почуди какво гледа така и разбира се си помисли, че ги следи. Отиде да й се мазни - да влезе ако иска. После започна да се оправдава, че нямат много клиенти, повечето взимали на кредит. По едно време дойде някакъв човек и им плати 60 000 рупии за сарита. Сандия веднага се осъмни, но после си тръгна. Чату обаче също е разбрал и именно той после каза на Сантош ...  newsm10

Когато Сандия се прибра Сантош я попита дали е изчистила магазина. Тя каза, че да - но ... Сантош се обърна и я видя цялата в олио. Този път да не повярваш не се скара, а й каза да го натърка с лимон, за да не останат петна. После да вземе преждата - да я намотае, за да може да изплете пуловер на Сурадж - как не ...  Joy Joy Joy

Сандия започна да навива кълбото, но все оплете краищата. По едно време Сурадж дойде - клекна до нея и й помогна да ги разплете, после набързо той нави кълбото и й го подаде. Толкова е добър и сръчен. Умее да прави всичко. Двамата пак се гледаха влюбено и се усмихваха ...  newsm76

На вечеря седят на пода и хапват върху една ниска маса! Казвам го, за да добиете представа. Сантош каза, че явно бизнеса на Викрам върви добре щом е спечелил 60 000, затова от сега нататък и той ще дава пари. Трябвало със Сурадж да си поделят разходите - Сурадж не искаше, но Сантош каза, че той работи от малък, за да ги издържа - време е и те да започнат да помагат. Сандия се зарадва - а Менакши си помисли, че тя е казала на свекърва им. След това каза на Викрам да не дава пари. Той отговори, че няма избор и че вината е нейна понеже тя е викнала Сандия в магазина - а Менакши каза, че я е страх от нея и че брат му не си е взел жена, а полицайка. Каза, че щяла да измисли нещо, за да не дават пари ...  Joy Joy Joy

Чатури оправи на Сандия леглото на пода - с дюшек - според обичаите когато жената е неразположена трябвало да спи отделно. Те и без това така си спят де, ама дано не е за дълго ...  Mr. Green

Чатури остави на Сандия вода и вестник отгоре. Сандия се зачете, че утре са изборите и си спомни за думите на баща си, че е хубаво всеки да гласува. Както си стоеше бутна и чашата с водата. Тръгна да я попива с един пърцал - в това време дойде Сурадж и я загледа ...   bouquet

Появи се Чоту и донесе бяла риза на Сурадж за изборите! Сандия се зарадва, че утре Сурадж ще ходи да гласува - попита къде ще е изборната сесия. Сурадж и каза мястото. Чоту помоли Сандия да зашие копчето на ризата, понеже било скъсано. Сурадж каза, че може да го даде на Чатури, но малкия вика - Чатури само говори, пък и защо ти е като имаш булката ти. Сигурно още не си и казал, че я обичаш. Толкова си срамежлив. Сурадж му затисна устата, а Сандия се смееше и обеща да го зашие. Сурадж изведе Чоту, а Сандия тръгна да шие копчето ...  smile3534

Сандия заши някак ризата и я закачи на закачалката. После със Сурадж легнаха нали отделно, но той пак си я гледаше ...  Sunglasses

На сутринта Сурадж тръгна да се облича - Сандия се беше изкъпала и го помоли ако може да излезе, за да си облече и сарито. Той каза, че ще излезе само да си облече ризата - горкия човечец. Трудно би я облякъл с начина, по който е зашита ...  Mr. Green

Сурадж опита да си облече ризата, но си заклещи главата и не можа да я извади, носа му само се виждаше през дупката. Сандия опита да му помогне, но не се получи. После каза, че ще намери ножицата да среже копчето. Да ама нямаше и ножица. Сурадж й каза да побърза - горкия със заклещена глава. По едно време Сандия вика - какво съм направила - вместо копчето съм зашила яката ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сандия каза, че измислила друг начин да му вкара главата в ризата - тръгна да я дърпа надолу с всичка сила, ама то не става така. Ще му отнесе лицето. По едно време реши да си вкара ръката под ризата му и отдолу да напъва. Бяха толкова сладки и същевременно забавни - на Сурадж лицето не му се виждаше - само носа. По едно време Сандия така дръпна че копчето изпадна и Сурадж си провря главата, а копчето така хвръкна, че удари минаващата отдолу Менакши по главата ...  smile3533  Kissing Heart Two Hearts

Сандия каза на Сурадж, че ако иска ще му зашие копчето отново. Сурадж каза, че става, но следващия път да му остави поне място за носа. След това каза на Сандия, че се шегува и че няма проблем да ходи и без едно копче. Все пак е доста топло.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Менакши взе копчето и вика - да не ме замерят извънземни, после видя че е копче и се сети, че вероятно е от стаята на Сандия и Сурадж - качи се да наднича вътре. Вратата беше отворена и тя ги видя как се смеят и гледат влюбено, а Сандия си държеше ръката под ризата на Сурадж. Менакши каза, че нейния съпруг не е така романтичен ...  Joy Joy Joy

Сурадж излезе и остави Сандия да се облече! По едно време тя слезе и пита къде е свекърва й - Чатури каза, че всички са излезли. Сандия видя Сурадж да се готви да тръгва с мотора отвън и отиде при него. Попита го може ли да дойде с него - той се съгласи. Сандия каза на Чатури и се качи на мотора отново седнала напреки. Двамата със Сурадж потеглиха, а Менакши ги видя от магазина. Веднага почна да вика Викрам - каза му, че първо били романтични сутринта, сега отишли някъде с мотора. А Викрам каза: и какво от това, нали са с мотор, не са отлетели със самолет ...  newsm62

Сандия и Сурадж стигнаха на мястото - тя тръгна към изборната сесия, но Сурадж и каза, че той е тук - оказа се, че ще продава сладки там и има нещо като бутка ...
Hug

# 25
Днешните серии на Светлината много ми харесаха. Сурадж и Сандия бяха толкова сладки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам думи да опиша какво вълнение изпитах като ги гледах чак се просълзих. И двамата заслужават да бъдат щастливи. През сълзи се смях, когато Сурадж не можеше да си облече ризата, а Сандия му помагаше и момчето ми хареса как засрами Сурадж пред нея.

И аз много се изкефих на епизодите днес! Сурадж и Сандия са много сладки. Обаче това с копчето и ризата направо кърти - паднах от смях ...  smile3525 newsm76 smile3533

# 26
Аууу, супер...стийн мопа е минал...по коридорите свети от чистота Mr. Green
Роска Hug оправи си последния гиф да ти е съразмерен с останалите, така поне Садна ще се вижда по-добре Heart Eyes
Аз няма с кой да си коментирам филма, така, че чао Hug

Благодаря ти за предложението Зиз!  Hug Бих искала, ама аз не мога да ги правя. Аватарчетата ми с Берк ми ги направи една приятелка. Те са ми супер скъпи ...  txtloves txtloves txtloves Този на Садна и Алек също е уникален, но така го намерих. Много ги обичам двамата. Намерих го и голям, ама пък е по-голям от другите и пада долу. Затова сложих по-малкия ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 27

Роска Hug виж как съм го направила и ако ти е голям сменяй пикселите Close

# 28

Благодаря ти Зиз! Сега ще видя ...  bouquet  bouquet  bouquet

# 29

Благодаря ти Зиз! Сега ще видя ...  bouquet  bouquet  bouquet
Роси, този е голям, виж редактирания в поста ми  Peace

Общи условия