Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 42 718
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, моя мъж гледа Кармата, та чак си я търси hahaha hahaha hahaha hahaha
И на мен ми харесаха Ванш и Ича...поне до толкова колкото чувам между песента в слушалките ми Joy Joy Joy

Оооо, Марвелита Hug Hug Hug
Ке паса? За кво си ми метнала тая китка Joy Joy Joy

Требе ли да има причина ма   Joy Joy Joy За това, че си супер индиън фен например hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Щом можеш да дяниш и Кармата, китка май само нема да стигне  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е, също фен... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кармата ми е фон...ама мъжО я гледа hahaha hahaha hahaha

# 526
Марвело Hug искаш ли да ти попея... Joy Joy Joy

Мън валяги...мън валяги...ля гири собири...ля гири собири...аджиапка...джиапка...фенат вари.. newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

А, дай китки сега... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

П.П...песента е от Булчето... Naughty

# 527

Мън валяги...мън валяги...ля гири собири...ля гири собири...аджиапка...джиапка...фенат вари.. newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

А, дай китки сега... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao newsm51 newsm51  newsm51
Добре, че семейството ти не разчита на певческите ти способности  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 528

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao newsm51 newsm51  newsm51
Добре, че семейството ти не разчита на певческите ти способности  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ма ай глей си работата ма...hahaha hahaha hahaha
Виж как Убаво си пеем... hahaha hahaha hahaha И отде знаеш, че не мой да пеем... hahaha hahaha hahaha
Китките са малко... Naughty скръндза Mr. Green

# 529
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 530
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ан тъй... Laughing После да не кажеш, че не съм ти пяла Naughty

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 531

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao newsm51 newsm51  newsm51
Добре, че семейството ти не разчита на певческите ти способности  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ма ай глей си работата ма...hahaha hahaha hahaha
Виж как Убаво си пеем... hahaha hahaha hahaha И отде знаеш, че не мой да пеем... hahaha hahaha hahaha
Китките са малко... Naughty скръндза Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Умрех да се смея с вас обаче  hahaha hahaha

# 532
walinka Hug
То не знам, за смех ли е или за рев  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 533
walinka Hug
То не знам, за смех ли е или за рев  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Край Naughty никога поЙчИ нема ти пеем... Joy Joy Joy Joy

# 534
Зиз Hug Екстра си пееш мац  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , текста малко ти бега , ама карай  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що нема да ми пееш ма  Hug Нали те не чуем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 535
Зиз Hug Екстра си пееш мац  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , текста малко ти бега , ама карай  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бега, ама малко Naughty ти и толко нема го докараш hahaha hahaha hahaha hahaha
Да бе...щи изнасям концерти тука... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 536

Зиз  Hug веднага ти ставам луда фенка  #Crazy Екстра си пееш  hahaha и фен клуб ще измислим.. тя сериозна работа  hahaha

# 537
Зиз Hug Екстра си пееш мац  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , текста малко ти бега , ама карай  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що нема да ми пееш ма  Hug Нали те не чуем  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зиз  Hug веднага ти ставам луда фенка  #Crazy Екстра си пееш  hahaha и фен клуб ще измислим.. тя сериозна работа  hahaha
Hug Ан тъй... Laughing и трансперанти да ми опънете... hahaha hahaha hahaha
Мани я Марвела Hug...тя е глуха и не чуЙ...ше я водим на доФтУр Joy Joy Joy Joy Joy

# 538
"Ziz Starnewsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 539
В днешните епизоди на светлината почти няма нищо за разказване, не се случи нищо съществено и впечатляващо. Сурач се поряза, но не разбрах как е къде. Чатури молеше Сантош да го намаже, понеже от нейната ръка нямало да го боли. Тя каза Сандия да го намаже, защото точно от нея щяло да му мине. Сандия каза, че това с което трябваше да го маже било много горещо  не можела да го направи, нищо не разбрах. Дали това беше някакъв номер да предизвикат вниманието на Сантош или наистина се беше порязал не ми стана много ясно, Ширин може да каже ако е гледала и има възможност да се включи.

Някакъв клиент си беше поръчал сладки от Сурач, но той нещо обърка и клиентът се ядоса, че не били както трябва. Сурач му каза, че ще му върне парите и ще направи други сладки. Сандия започна да моли свекърва си да му прости, защото като нямал нейната Опора не можел дори да се справя със сладките и връщал клиентите. Сантош каза, че не се сърди на никой и че вече било време снахите да командват, а тя да се оттегли. 27 години синът и бил част от нея и сега и трябвали 27 часа да се приспособи към действителността, че вече не и принадлежи. Тя естествено иронизира, защото е прекалено наранена естествено. Сурач се сети, че трябва да се плати таксата на Мухит и извади пари, но Сантош му каза, че от сега нататък няма той да плаща таксите, защото имал семейство, имал образована жена и тя трябвало да държи парите, за да не излъже някой Сурач. Викран се направи да хубав, че той щял да дава пари, но тя му каза, че той също е семеен и няма нужда да плаща, тя била спестила достатъчно пари и щяла да поддържа къщата.

Менакши се възползва от ситуацията и остана в магазина да си продава саритата. Викран и викаше да се прибере, защото майка му щяла да се ядоса, но тя не искаше, понеже майка му и казала, че вече те ще командват. Викран и каза да не я слуша какво говори, защото в един момент щяла да ги изхвърли и двамата, но Менакши не се подчини. През това време пък Сандия се опитваше да готви и искаше съвети от Чатури. Сантош отиде и я прекъсна. Каза и, че тя ще довърши с готвенето, защото не можела да стои без да работи.

Сурач трябваше да прави някаква поръчка, но явно не можеше да се справи и каза на Чуто, че ще откаже поръчката. Сандия му каза да не го прави, тя щяла да му помогне. Показаха за следващите епизоди, че Сандия пита някой да и каже как да направи сладките, защото на времето бил сладкар, но не знам кой попита, не разбрах. Надявам се утре да се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт