Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 42 718
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
bowuu bowuu bowuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сега ше разучим и оная Джаговата Joy Joy Joy Joy нея щи я пеем и по тела... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кай ся...ше женим ли Гена или се разсъхна работата Thinking

# 541
Ше я женим естествено  Peace Нема Нанду да ни запре  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Баба ти ще оправи работата.
Още се чудим какво му стана на това дете  newsm78 newsm78 newsm78

Що само на мен ша пееш ма, я глей фен клуб тука ше ти правим  hahaha hahaha hahaha Ше има да се кланяш денонощно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 542

Сега ше разучим и оная Джаговата Joy Joy Joy Joy нея щи я пеем и по тела... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

дай да ти се обадя бе  hahaha hahaha hahaha щЪ слушам в захлас  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  bouquet

# 543

дай да ти се обадя бе  hahaha hahaha hahaha щЪ слушам в захлас  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  bouquet
Абе страх ме е...у нас като пея и капят листата на палмата hahaha hahaha hahaha
Ше почнеш да се сепаш на сън... hahaha hahaha hahaha

Марвело Hug на тебе щи пеем на ушенце само Джаговата песен...нали ти е сред любимците hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз се чудя тоя Нанду кво го пере съчмата...некак си ми дойде от нищото Shocked Shocked Shocked

# 544
Зиз  Hug ще чакам с нетърпение.  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539
Кво кат е на Джаго песента, нали той нема да ми пее  Joy Joy Joy Joy Joy

# 545

Абе страх ме е...у нас като пея и капят листата на палмата hahaha hahaha hahaha
Ше почнеш да се сепаш на сън... hahaha hahaha hahaha

Марвело Hug на тебе щи пеем на ушенце само Джаговата песен...нали ти е сред любимците hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз се чудя тоя Нанду кво го пере съчмата...некак си ми дойде от нищото Shocked Shocked Shocked

Ан тъй ся... Марвелита е с привилегии... разби ми сърцето отивам да поплача  ooooh! newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 546
Зиз  Hug ще чакам с нетърпение.  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539
Кво кат е на Джаго песента, нали той нема да ми пее  Joy Joy Joy Joy Joy
Требе да чакаш hahaha hahaha hahaha първо аз да се навия Laughing
А, кат я пусна и като си го представя как Джаго сЪ вей кат бастун на ветър и нема да я запомня... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 547

Ан тъй ся... Марвелита е с привилегии... разби ми сърцето отивам да поплача  ooooh! newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Ай стига муча и ти... hahaha hahaha hahaha hahaha
И на теб щи пея...нъл си ми от фен-клуба hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 548
Зиз  Hug ще чакам с нетърпение.  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539
Кво кат е на Джаго песента, нали той нема да ми пее  Joy Joy Joy Joy Joy
Требе да чакаш hahaha hahaha hahaha първо аз да се навия Laughing
А, кат я пусна и като си го представя как Джаго сЪ вей кат бастун на ветър и нема да я запомня... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз па кат си го представа и песента ти като славеева ще ми се чуе  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 549

Ай стига муча и ти... hahaha hahaha hahaha hahaha
И на теб щи пея...нъл си ми от фен-клуба hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

то хубу съм ти от фен клуба ам на Марвелита  Hug има на уше на мене има дедовия  hahaha hahaha hahaha дискриминация направо ooooh!

# 550
Ауууууууууу Shocked Shocked Shocked мнооу тъпа серия на Булчето Mr. Green
Гена все едно са я подкарали на заколение, у Джейсар имаше въстание с колове...кой ще се наложи...племенния съвет или жените... hahaha hahaha hahaha
Имаше опит за бой с тояги и све зарад Гена и даскала...айде жените победиха и мъжете отидоха на сватбата и се извиниха hahaha hahaha hahaha
Гена вече омъжена...немаше време ни се вмиришат тоалетите Joy Joy Joy
Нанду откачи...ама що...не разбрах, само знам, че неговия приятел нещо му каза и тоя го перна съчмата Laughing
Ама нека го пере съчмата...късно либе за китка Joy Joy Joy
Много ми ареса, че РазратИ не беше чалмосан...беше ми убавец Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Санчи и тя е дала на късо в очакване ашкъма да иде да си я прибере...а той не идва Joy Joy Joy

И те така синтезирано изглеждаше днешния епизод... Grinning

Сега чакам рускините, че имаме хубава серия днес Party Party Party Party

# 551
Ауууууууууу Shocked Shocked Shocked мнооу тъпа серия на Булчето Mr. Green
Гена все едно са я подкарали на заколение, у Джейсар имаше въстание с колове...кой ще се наложи...племенния съвет или жените... hahaha hahaha hahaha
Имаше опит за бой с тояги и све зарад Гена и даскала...айде жените победиха и мъжете отидоха на сватбата и се извиниха hahaha hahaha hahaha
Гена вече омъжена...немаше време ни се вмиришат тоалетите Joy Joy Joy
Нанду откачи...ама що...не разбрах, само знам, че неговия приятел нещо му каза и тоя го перна съчмата Laughing
Ама нека го пере съчмата...късно либе за китка Joy Joy Joy
Много ми ареса, че РазратИ не беше чалмосан...беше ми убавец Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Санчи и тя е дала на късо в очакване ашкъма да иде да си я прибере...а той не идва Joy Joy Joy

И те така синтезирано изглеждаше днешния епизод... Grinning

Сега чакам рускините, че имаме хубава серия днес Party Party Party Party

Една минута джумба и 10 серии боза  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512
И Резюмето е постно кат пицата на Дянков  Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close
Барем Гена се омъжи, та да не гледам и нейните ритуали  Crossing Arms

Нооооооооо Зиз Hug тъпа серия, а с 2 послания.
1. Вдовиците имат право да живеят както всички останали.
2. Кат мъжо ти те не слуша, фащай дървото - на тоягата хватки нема  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 552
Олееееееееееее....аз забрайх за посланията smile3555 smile3555 smile3555
Е, нищо...ти си ги намерила  Laughing Laughing Laughing
Обаче верно начи... Crossing Arms Малко джумба, джумба и после боза с варели #2gunfire #2gunfire

# 553
Може ли разяснение за кой се жени Гена? Аз не гледам сериите при рускините а само това което излъчват по телевизията... Благодаря редварително  на които намери време да ми обясни  Hug

# 554
Може ли разяснение за кой се жени Гена? Аз не гледам сериите при рускините а само това което излъчват по телевизията... Благодаря редварително  на които намери време да ми обясни  Hug
Жени се повторно защото Васант умря...блъсна го кола докато се опитваше да спаси заблеяната Калиани. Мина време и баба ти реши да я омъжи за Ниранджан-даскала й по музика дето и Васант искаше да я жени за него когато щяха да се развеждат. И сега незнайно защо, цело село се дигна на бунт срещу сватбата при положение, че преди нея се омъжи Сугна, после Ананди, и накрая Джаго взе разведена жена.

Общи условия

Активация на акаунт