Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 41 174
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да не забравя да измуча...писането в тази тема е трагедия Naughty
Направо господ трябва да ме дари с търпение ooooh! ooooh!

# 571
Бубулина, Shirindeniz благодаря ви за епизодите Hug Hug
Бубулина сега разбирам защо толкова мразиш Менекши и аз днес изпитах същото като теб. Колкото и да е забавна днес тя премина всички граници, а на всичкото отгоре Сурадж й вярва. Дано по-скоро да разбере що за стока е Мена. Сандия започна много да ми харесва откакто започна да гледа Сурадж в очите и да му се усмихва, започна да готви с него. Сега ми е жал за нея. Много се радвам, че Сантош ще й даде втори шанс изобщо много ми харесва разговора й със Сурадж и Сандия. Сега с нетърпение чакам да видя кога Сандия ще прости на Анкур тогава щастието ще е пълно. Мисля, че отсега нататък започват романтичните моменти на Сурадж и Сандия Heart Eyes Наистина е възможно това с пожара да стане скоро. За толкова много епизоди също си мисля, че като се появи терориста Раджкумар ще започне да ни трови нервите и той. В началото ще се преструва, докато един ден не си покаже ноктите и вземе Сурадж за заложник, тогава Сандия ще го прати в затвора. Въпреки това актъора си е бонбонче Heart Eyes

Рокси, Анас Рашид - Сурадж дали има инстаграм Thinking Ако има ще ми го дадеш ли? Благодаря предварително Hug

# 572

Hug Hug Hug Hug Hug
И аз одеве се пробвах да пиша, но се изнервих и се отказах. Close Трябва да се види какъв е проблема.

Онова детенце припомни на Нанду лекцията на Джаго и Ганга за секса и че  майка му щяла да прави същото с новия баща  Joy Joy Joy
Горкото дете стана ми жал. Мисли си, че даскала нещо лошо ще и прави.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 573

Hug Hug Hug Hug Hug
И аз одеве се пробвах да пиша, но се изнервих и се отказах. Close Трябва да се види какъв е проблема.

Онова детенце припомни на Нанду лекцията на Джаго и Ганга за секса и че  майка му щяла да прави същото с новия баща  Joy Joy Joy
Горкото дете стана ми жал. Мисли си, че даскала нещо лошо ще и прави.  ooooh! ooooh! ooooh!
Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еми ще седнат да му обяснят... hahaha hahaha hahaha
Много хубаво играе това дете Peace Обаче, някак си не ми стана жал, защото не разбирах съвсем за кво крещи...макар да предполагах...после вече беше късно за жал Mr. Green

Ей, умрех да си гоним бутон ''редактирай" #Cussing out #Cussing out

# 574
Чудя се какво точно ще обяснят на Нанду  newsm78 Джаго лектора ще се заеме.  Laughing
Само РазвратИ да не му обяснява щот тогава става страшно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 575
Чудя се какво точно ще обяснят на Нанду  newsm78 Джаго лектора ще се заеме.  Laughing
Само РазвратИ да не му обяснява щот тогава става страшно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз си мисля, че Развратова и Джагова ще се заемат с тази деликатна тема. Някъде и лекторчето може да се включи Mr. Green преди на баба ти да й падне ченето от обясненията. Joy Joy Joy
РазвратИ ше трай, инак Гена никога нема да посети колибата на даскала hahaha hahaha

Баба ти ме разочарова...помислих си, че младото семейство ще е живее в хавелитУ , а не в чичоНиранската колиба Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Crossing Arms

# 576
Чудя се какво точно ще обяснят на Нанду  newsm78 Джаго лектора ще се заеме.  Laughing
Само РазвратИ да не му обяснява щот тогава става страшно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз си мисля, че Развратова и Джагова ще се заемат с тази деликатна тема. Някъде и лекторчето може да се включи Mr. Green преди на баба ти да й падне ченето от обясненията. Joy Joy Joy
РазвратИ ше трай, инак Гена никога нема да посети колибата на даскала hahaha hahaha

Баба ти ме разочарова...помислих си, че младото семейство ще е живее в хавелитУ , а не в чичоНиранската колиба Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Crossing Arms
Защо ще ходят в колибата. Аз серията я гледах на скрол, само прочетох резюмето, но видях, че стаята за 1-ва брачна нощ е в хавелитУ. newsm78 newsm78 newsm78

# 577
Не е в ХавелитУ Naughty в колибата на даскала е... hahaha hahaha hahaha
И тя там ше оставя отпечатъци Grinning

# 578
Бубулина, Shirindeniz благодаря ви за епизодите Hug Hug
Бубулина сега разбирам защо толкова мразиш Менекши и аз днес изпитах същото като теб. Колкото и да е забавна днес тя премина всички граници, а на всичкото отгоре Сурадж й вярва. Дано по-скоро да разбере що за стока е Мена. Сандия започна много да ми харесва откакто започна да гледа Сурадж в очите и да му се усмихва, започна да готви с него. Сега ми е жал за нея. Много се радвам, че Сантош ще й даде втори шанс изобщо много ми харесва разговора й със Сурадж и Сандия. Сега с нетърпение чакам да видя кога Сандия ще прости на Анкур тогава щастието ще е пълно. Мисля, че отсега нататък започват романтичните моменти на Сурадж и Сандия Heart Eyes Наистина е възможно това с пожара да стане скоро. За толкова много епизоди също си мисля, че като се появи терориста Раджкумар ще започне да ни трови нервите и той. В началото ще се преструва, докато един ден не си покаже ноктите и вземе Сурадж за заложник, тогава Сандия ще го прати в затвора. Въпреки това актъора си е бонбонче Heart Eyes

Рокси, Анас Рашид - Сурадж дали има инстаграм Thinking Ако има ще ми го дадеш ли? Благодаря предварително Hug

Да, точно затова я намразих, защото Сандия тича да освобождава свекърва си, застъпва се за цялото семейство, а те всичките и обърнаха гръб, а оная ни лук яла, ни лук мирисала се върна и продължава да си царува. Толкова ли бързо забравиха какво стори? Нейната грешка е много по голяма от тази на Сандия, защото исценира грабеж и после рева като магарица, освен това Сантош сума пари и даде, Сурач и той работи барабар със Сандия да изпълнят поръчката, че да дадат парите на тия двама наглеци и накрая тя хубавата, Сандия грешната, дето и собствените си пари предложи да им даде. Е как да не се дразни човек на тая несправедливост? Забавна, забавна, ама всичко си има граници. Това, което прави никак не е забавно, да не говорим, че на всичкото отгоре обвини Сандия, че тя е подала жалба срещу свекърва и, което пак беше дело на нейното семейство. Сантош даде шанс на Сандия, но не знам какво точно ще е изпитанието. Ако я кара да готви без някой да и помага това ще е трудно за нея и предполагам няма да издържи, сигурно тогава ще си тръгне и Сурач ще тръгне с нея. Кефи ме Сандия, защото вече не си мълчи, когато трябва се защитава и винаги гледа да помогне на семейството, както правеше Садна, когато се омъжи за Алек. Аз очаквах Сандия да се държи надменно и грубо, понеже когато я даваха в първите епизоди не изглеждаше толкова кротка и примиряваща се със ситуациите. Даже Анкита и се подиграваше, че ако се омъжи ще арестува свекърва си.

# 579
Не е в ХавелитУ Naughty в колибата на даскала е... hahaha hahaha hahaha
И тя там ше оставя отпечатъци Grinning

Толкова ли е малък тоя Нанду, че още не ги разбира тия работи, не порасна ли вече? Значи само за брачната нощ ще са в колибата, така ли? Дано не ги е пратила там за винаги, въпреки, че и за брачната нощ е странно.

Днес тия яко издъниха Калинка. Ама и тя пак взе да ги върши едни, почва много да ме дразни тая женица. Май утре се очертава интересен епизод.

# 580
В колибата или в хавелито, се ми е тая къде ще живеят Гена и даскала  Crossing Arms
Искам джубма , джумба  1dating  luvbed  fertilization  preggo   ylinfant

# 581
Толкова ли е малък тоя Нанду, че още не ги разбира тия работи, не порасна ли вече? Значи само за брачната нощ ще са в колибата, така ли? Дано не ги е пратила там за винаги, въпреки, че и за брачната нощ е странно.

Днес тия яко издъниха Калинка. Ама и тя пак взе да ги върши едни, почва много да ме дразни тая женица. Май утре се очертава интересен епизод.

И на мен ми е много мъчно за Ананди, много нечестно е всичко спрямо нея и честно казано много се зарадвах, че утре всички ще трият сол на Калинковата глава. Simple Smile Не стига, че всичко стана заради тъпото момче, не стига, че ѝ отнеха детството, ами сега - хоп, вън  smile3513 при това Ананди продължава да се държи супер мило...

# 582
Aз пък много се радвам, че баба ти направи тая простотия newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Инак как щеше да се омъжи за РазвратИ Party Party Party Party Party

Браво на Калинка... Party Party Party

# 583
Айде Марвелита...тургяй шпайковете...видеото е обработено... Party Party Party

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

# 584
Мерси   bouquet  bouquet  bouquet
Гащите ми са супер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт