Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 9

• 41 165
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Сега пак изгледах серията с пожара и виждам, че съм се объркала - автобуса не се блъска в дърво, а в друг автобус ooooh! Извинявам се.

# 601
  • Варна
Значи Гена се жени повторно а какво стана с Васант  newsm78
Тука май всички се женят по няколко пъти  Crazy
Видях едно клипче с Разврати и напълно го одобрявам  Blush Добър избор  Heart Eyes
Има ли някъде танца на Разврати и Ананди  Thinking

# 602
Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха страхотни ...  smile3525

В началото полицията дойде да арестува Сантош! Всички бяха против и се молеха да не го правят, защото тя е невинна. Попитаха кой е подал жалбата. Полицая каза, че е била жена и им показа документа. Чави го взе да го чете, защото уж била най-образованата. Сантош каза, че дори да не й кажат коя е жената - тя знае, че е била Менакши. Сестрата на Сантош и клюкарките също се появиха да видят какво става ...  Peace

Този път Викрам искрено се притесняваше за майка си! Каза на полицая, че не бива да арестуват майка му, защото тя е невинна, а той щял да им доведе истинската виновница. После взе телефона и се обади на Менакши - каза й, че наистина се е оказала много подла. Попита я как е могла да обвини майка му в такова нещо. Менакши се правеше, че не е тя и че не знае нищо. Викрам обаче й каза, че не й вярва и че иска веднага да оттегли жалбата иначе повече няма да го види. После й тресна телефона ...  smile3501

Полицая тръгна да отвежда Сантош - Сурадж го умоляваше да не го прави. Тогава Сандия каза на полицая, че няма право да я отведе, защото според законите в Индия, когато арестуват жена - трябва да я арестува жена полицай. Той се съгласи и се обади да извикат полицайка. В това време Сандия звънна на Прити понеже мъжа й е адвокат. Разбраха се да се видят в съда ...  Wink

Жената полицай дойде и тръгна да слага белезници на Сантош! Тогава Сурадж, Викрам и Мухит се хванаха за ръце и застанаха пред майка си, за да я защитят и да попречат да я отведат. Много силна сцена. Браво и на тримата ...  newsm44

Полицая им каза да се отдръпнат, защото ще арестуват и тях. Те отказаха - Сандия дойде и каза на Сурадж да се дръпне, защото ако пречат на закона ще стане по-лошо за майка му. В крайна сметка те се дръпнаха. Сандия помоли да не слагат белезници на свекърва й. Полицая се съгласи. Докато я водеха по улицата хората се бяха събрали и ги гледаха. Сурадж и Викрам бяха неотлъчно до Сантош от двете й страни. Отидоха с нея и в участъка. Плачеха искрено и се молеха за майка си ...  newsm10

Чави плачеше и изпусна жалбата на земята! Сандия я взе и отиде с нея при мъжа на Прити - адвоката! Обясни му, че свекърва й не е лоша и се държи еднакво както със снахите си, така и с децата си. Винаги когато сгрешат ги наказва, но в никакъв случай не ги малтретира. Адвоката каза, че има само един начин да освободят свекърва й - трябвало да дадат подкуп. Сандия каза, че няма да го направи и в никакъв начин няма да потъпче принципите си. Каза, че ще намери друг начин - после си тръгна ...  Hug

Докато стоеше отвън отново погледна жалбата! Видя, че според написаното вътре Менакши е настанена в някаква болница. Потърси адреса и разбра, че няма такава болница и всичко е лъжа. Затова отиде при съдията и му показа документа. Така го убедии, че жалбата е измислена - страхотна е ...  newsm76

В това време Менакши се появи в участъка заедно с подлата си майка. Започна да се жалва, че тя не е подавала жалба. Как можело да арестуват свекърва й, която е толкова добра. Полицая я попита щом е така, тогава къде е била тя, когато са я арестували. Менакши излъга, че била на гости при майка си. Полицая попита тогава защо съпруга й Викрам й е крещял по телефона. Менакши каза, че те често се карали. Сега било така, защото той си бил загубил чорапа. От къде ги измисля тези неща не знам ...  Mr. Green

Полицая каза, че не може да я пуснат просто така - тогава  се обади съдията и нареди да я освободят. Всички помислиха, че е заради Менакше, а всъщност е благодарение на Сандия. Така Менакши се върна в къщата - ужасна е ...  #2gunfire

Много ми хареса Викрам, когато се прибраха - каза на Менакши, че ако направи още една грешка този път ще я изхвърли завинаги и повече няма да го види ...  Heart Eyes

Сандия успокой Сурадж, че вече всичко е наред. Каза му, че не бива да унива, защото той е стълбът, който крепи това семейство. Сурадж я погледна и се усмихна. Много бяха сладки ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Както си седеше в стаята изведнъж Сантош чу някакво тропане! Каза, че снахите за нищо не ги бива. Отиде в дневната и какво да види - Чави си оправя ноктите, Сандия и Менакши седнали една до друга и оправят някакви дрехи, а Сурадж, Викрам, Мухит и баща им готвят в кухнята. Сантош попита синовете си защо са тук - как можело те да работят, а снахите да седят. Сурадж каза на майка си, че той им е казал така, защото искали този път те да й сготвят ...  Two Hearts

Сурадж каза, че той ще прави леща, Викрам ще пече хлебчета, а Мухит ще реже карфиол - също като едно време. Сантош се усмихна - всички бяха щастливи. Такава идилия между братята в кухнята. Много ме зарадваха ...  newsm51

Всички започнаха да си спомнят случки от детството и да ги разказват! Сантош каза, че като малки Сурадж и Викрам са готвели и после са давали чинията на Мухит. Той я е носил, а с другата си ръка си държал гащите. Когато му хвърлели нещо той за да го хване си пускал ръката и гащите му падали - така се хилих ...  Joy Joy Joy

Чави попита тя какво е правела тогава - Сантош й каза, че е и тогава също като сега не е правела нищо. Винаги е мързелувала, но нейния живот щял да започне като стане снаха и иде в друг дом при свекърва си ...  hahaha hahaha hahaha

Бащата на Сурадж каза, че лещата му тогава била много солена, а хлебчетата на Викрам ставали криви. Сантош каза, че щом е така тогава защо е изяждал толкова много купички. Мухит взе някаква кръгла малка тава и каза, че хлебчетата / питките на Викрам и сега са станали криви, но той ги е изрязал кръгли по тавата. Сантош каза, че той отдавна си е такъв. Всички започнаха да се смеят. Такава хубава идилия имаше - напълниха ми душата ...
  txtloves ppp  Hands Clap

Добро утро на всички! Аз се чудих как жалбата е попаднала у Сандия изведнъж, а тя Чави я изтървала. Благодаря, че го разказа. Определено когато стигне до вчерашните епизоди много ще се забавляваш, дано не ги излъчат след празниците. Сега отивам да видя какво става по нататък, ако има качени епизоди естествено.

# 603
Видях едно клипче с Разврати и напълно го одобрявам  Blush Добър избор  Heart Eyes

Васант умирал когато майка му я щял да я блъсне камион и той се опитал да я спаси. От тогава Гена остава вдовица, но доколкото знам имат и момиче. Това Зис го е разказвала, ние скоро няма да го гледаме в България.

# 604
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ан тъй Party Party Party Party

Напиши ми кой танц търсиш и после ще ти го пусна, че сега нямам време... Grinning

Айде, изчезвам безктайно Hug

# 605
  • Варна

Васант умирал когато майка му я щял да я блъсне камион и той се опитал да я спаси. От тогава Гена остава вдовица, но доколкото знам имат и момиче. Това Зис го е разказвала, ние скоро няма да го гледаме в България.
Мерси   bouquet
Брей напредват щом се женят вече вдовиците Wink

# 606
  • Варна
Ан тъй Party Party Party Party

Напиши ми кой танц търсиш и после ще ти го пусна, че сега нямам време... Grinning

Айде, изчезвам безктайно Hug
Е те колко танца имат  newsm78 Просто четох по напред че танцували и ми е любопитно да ги видя  Heart Eyes 
И да питам няма ли клипчета на двамата както правят с турските и американските сериали с музика и моменти с тях  Thinking

# 607
Егати грубото, тоя сериал става брутален, как можа да умре това момче, направо съм потресена... ooooh!

# 608
  • Варна
Егати грубото, тоя сериал става брутален, как можа да умре това момче, направо съм потресена... ooooh!
А на мен на Дързост и красота ми прилича  Laughing

# 609
Днешните епизоди на светлината във войо също бяха интересни.
Докато Сандия убеждаваше Мухит да разкаже на майка си, че му е дала пари тя ги видя, че си говорят и подхвана Сандия нямала ли си работа, че се занимавала с Мухит. Той излъга, че е отишла да го вика за обяд, но пак не каза на майка си. Сандия като ги остави той попита майка си защо и е простила, не трябвало да и прощава. Не го е срам, не стига, че е безделник, ами много знае. Някаква клиентка беше отишла в магазина на Менакши, но не разбрах точно за какво се сдърпаха, защото в този момент влязоха хора при мен и не чух добре, но май някакво сари било скъсано, поне така подразбрах, та Менакши и се караше, че не е гледала когато го купува, сигурно е искала да и го връща. Викран замаза някак положението, а после се скара на жена си, че се отнасяла лошо с клиентите. Тя му каза за дето майка му пак му иска пари. Явно Менакши има и други тайни, защото Викран и каза да внимава, че някаква папка била на английски, но грамотната и етърва можело да и разкрие мръсотиите, не знам за какво говореха. Менакши за малко да се издъни като каза, че Сандия не е чак толкова умна, щом не разбра, че аз явно щеше да каже аз щях да изпратя майка ти в затвора, но се усети.

Чави не е отишла да си вземе дипломата и я изпратиха у тях. Сандия я взе и отиде да и я даде. Започна да я разпитва какви предмети е учила и поиска да и види оценките, а тая лигла отиде при майка си и се размрънка, че Сандия се съмнявала в нея и я карала да и показва оценките. Много се ядосах, защото Сантош се скара на Сандия, че само защото била образована и лъжела не означавало, че и нейните деца лъжат, те никога не лъжели, как ли не, те са отвратителни с изключение на Сурач. По едно време Сандия казваше на Сурач да не се притеснява, вероятно си мисли, че тя няма да се справи с домакинството за 15 дни, но тя щяла да се справи. Това обаче не разбрах дали само на себе си си го говореше, или на него. Може би на себе си, защото после си говореха отделно от това със Сурач и тя пак му каза, че няма да го подведе. Той и каза, че ако тя се провали се проваля и той.

Сантош и съпругът и си говореха. Той и каза, че според него снахата била свястна и че според него тя не е подала жалба срещу нея. Тя му каза, че с такава жена синът и щял да има комплекси и тя била взела решение да я изпита. Той настояваше да не го прави, че Сурач подкрепял съпругата си както и той би подкрепил нея, но тя му каза, че вече е късно да си лягал да спи.

Започна първия ден от изпитанието на Сандия. Сантош и каза, че днес няма да готви, а ще иде да купи зеленчуци от пазара. Беше някакъв празник, в който трябваше да се пости и Менакши се ядосваше, че точно сега стомахът и не можел да издържа на глад. Попита свекърва си дали да иде със Сандия да и помага, а тя и вика Снахо, ти да нямаш колела вместо крака, че не можеш да се задържиш на едно място. Тъкмо Менакши си мислеше, че ще иде със сандия и ще си хапне чипс. Сантош и отгатна мислите и вика на Сандия как да не похваля етърва ти, да има как и през нощта ще тръгне към пазара само и само да си купу чипс. Много са ми смешни. Изброи на Сандия какви зеленчуци да купи и я попита дали е запомнила. Сандия изброи всичко както и го беше казала Сантош. Тя се зарадва, че била много умна и бързо схващала. Даде и 250 рупии, защото тя винаги за толкова купувала всичко. Сандия отиде на пазара, но не успя за толкова да купи зеленчуци. Струваха мисля 450. Тя се прибра, но само с един карфиол. Сантош като се изцепи снахо като те знам колко наперена тръгна от къщи, мислех си, че със зарзавата направо и зарзаватчията ще ми доведеш, а ти ми носиш само един карфиол, какво да те правя сега? Сандия и каза, че първо не е успяла да купи всичко за толкова малко пари, но това, което в крайна сметка е купила докато спасявала някакво дете, към което се задавала количка чантата и паднала и минувачите стъпкали зеленчуците. Това не знам дали са го показали, но Сандия така го разказа. Сантош побесня. Тъкмо започна да я ходи и взе, че се появи онази Прити, приятелката на Сандия. Като ги подхвана, направи ги на нищо. Тя всъщност си беше права за думите си, но не беше права така да се намесва с семейството на Сандия. Не запомних всичко, но започна с това, че всички са очаквали Сандия да стигне много по далеч, да се омъжи за образовано момче, а тя се омъжила за някакъв прост сладкар. Освен това толкова примирено мълчала и се подчинявала на всичко, а за него била важна единствено майка му, все едно не е дал обет да се грижи за достойнството на жена си. Това, че Сандия си мълчала било именно в знак на доброто и възпитание, а не от страх, както те си мислят, че ако е искала да ги излъже е можела със собствени пари да купи всички зеленчуци и да не им каже, че е дала повече пари и те нямало да разберат, за което си беше права наистина. Сантош обаче помисли, че Сандия вместо на пазар е отишла при приятелката си и се е оплакала от семейството си. Сандия се ядоса и изгони приятелката си. Започна да се извинява, искаше да обясни, че това не е истина, но Сантош изобщо не я изслуша. Каза и, че през следващите 15 дни тя и сина и ще я изтърпят. Не знам дали имаше предвид, че дори да се справи от този проблем нататък пак ще я изгони. Накрая по изненадващото беше, че Сандия отиде при Сурач и започна да обяснява на него, че това са думи на Прити и че тя няма нищо общо с нейните изказвания. Сурач обаче изненадващо каза, че осъзнава или не какво говори приятелката и, тя в крайна сметка е права. Така свърши послдния епизод, много ми е интересно какво ще стане, може би затова Сантош ще изгони Сандия, а може би ще се провали и в другите изпитания.

# 610
А на мен на Дързост и красота ми прилича  Laughing
Хриси Hug не съм срещала такива клипове на Ананди и Шив  Rolling Eyes
Имат танци във филма и извън него...после ще ти пусна нещо да видиш.

https://www.youtube.com/watch?v=zPBYorpAyO4

ето тук на 1.30м.

после ще търся още

# 611
  • Варна
А на мен на Дързост и красота ми прилича  Laughing
Хриси Hug не съм срещала такива клипове на Ананди и Шив  Rolling Eyes
Имат танци във филма и извън него...после ще ти пусна нещо да видиш.

https://www.youtube.com/watch?v=zPBYorpAyO4

ето тук на 1.30м.

после ще търся още
А много са сладки  Heart Eyes Ще им стана почитателка  Party
Калиани какво ли би казала за толкова танци без никаква работа  Whistling

# 612
Калиани си е налегнала парцаляка и не се обажда...само да се обичат младите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Нали тя ги сватоса...сега си умира от кеф и не кара Развратова да работи hahaha hahaha hahaha hahaha
Изобщо Калинка не мой я познайш нататък... Joy Joy Joy

ще типунс един линк

там търси още танц в началото на серията на 28.11.14г.
Има и на 10.10.14г...там са по дати сериите...ще ги намериш...

http://www.desi-tashan.com/balika-vadhu-28th-november-2014-episode/ долните линкове
Ако не работят тук...http://tvsoaps.tv/media.php?id=12611

Ето тук в началото на клипа...големи са сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 16:29 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 613
Тая Калиани ако ми е една свекърва ще и извия врата без грам да се замисля. Как може да е толкова нагла? Хората са се приготвили да празнуват, жена му в къщата тя тръгнала точно на годишнината му да му прави друга сватба, е това е прекалено. Поне да  беше минал този ден, абсолютно тъпо, простачка от всякъде

# 614
Тая Калиани ако ми е една свекърва ще и извия врата без грам да се замисля. Как може да е толкова нагла? Хората са се приготвили да празнуват, жена му в къщата тя тръгнала точно на годишнината му да му прави друга сватба, е това е прекалено. Поне да  беше минал този ден, абсолютно тъпо, простачка от всякъде
Малиии...как си подпалила, пък аз си умирам от кеф Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Добре, че беше тая сватба...инак нямаше да има Развратови hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт