Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 830
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
Не гледам bonbolina, ама усещам какво прави. Пък и тя предуупреждава защото си знае, че всяко изненадващо действие от нейна страна, води до реакция от моя, а реакцията обикновенно не й харесва  hahaha
Упойката е такава, че болка не усещаш, но усещаш натиск например. Пък и имам силен позив за повръщане и само като пипне езика или хвръкне парченеце на него или в гърлото и става страшно. Абе такъв съм случай, че само тя ми прави зъбите, добре, че ни е близка.
Ставам, че никое време стана

# 586
Привет!
Имам си картичкаааа newsm44 Джей, много ти благодаря   bouquet
Бонболинче, бързо да оздравява Калина  Praynig
Аз мъдреци нямам (така и не помъдрях  Whistling ). Ама така като ви чета, май е по - добре че ги нямам  ooooh!
Куче много искам да имам, ама няма да ме огрее. Поне скоро няма да е, че в апартамент не мога да завра горкото животно. Пък аз искам и голяма порода - Лабрадор или Голдън Ретривър примерно, така че ще чакам мм да ми купи къща  Whistling Иначе - Лейдибърд, браво, рядко има такива отговорни стопани като вас. И с толкова познания за породата, за нуждите и изискванията на животинчето...браво!

# 587
Здравейте! Simple Smile

Хареса ми всичко, което написаха по повод кучетата Лейди и ма ко. Peace

ма ко, вие пък специално сте гледали истинска полицейска овчарка. Супер!

Ако някога имам къща, ще си взема поне пет кучета от едрите породи. Яд ме е, че на този етап няма как да взема каквото и да било куче, дори по-малко. Аз и не искам малко де...

Приятен ден на всички!

# 588
  • при късмета
Цвети, не беше специално и беше граничарска.
Живеехме в къща, имахме квартирант който беше военен в гранично поделение и кучето което му е било зачислено и той е отговарял за него в поделението го пенсионираха. Той просто поиска разрешение да си го вземе от поделението след пенсионирането, че много си го обичаше. Баща ми беше много против, но кой го пита. Влюби се това куче в мен и сестра ми. Бяхме 4-5 годишни като дойде и беше в нас около 4-5 години. От начало и за ездитно животно го използвахме горкото  ooooh!

Ох, аз още излизам  hahaha, тръгнала съм де, да знаете  hahaha

# 589
Добро утро   bouquet
Грабвам веднага кафета да се стопля! След вчерашния леден дъжд, преминал в градушка, днес вали и сняг  Joy Малкия снощи се излигави - не се накисна в банята и сутринта цъфна с температура. Мазах табани с тигрова мас, пи витамин С, бисептол и парацетамол и газ към училище. Сега ще видя по обяд дали пак няма да заспи докато чете книга на ум и да ми се обадят, че е припаднал  hahaha
Бонболина бързо да оздравявате  Praynig
Ма ко - за мен думата "мелез" не съществува - предпочитам "селекция"  hahaha Повечето от съвременните породи са селекции с установени стандарти! Когато дадено животинче не влиза в шаблоните не означава, че не е селекция и не носи гените на няколко породи в себе си, като в повечето случаи съчетанието е прекрасно! Вероятно следващия ни домашен любимец/ако продължим да живеем в Европа/ ще е от приют и няма да е "чиста" порода, защото то ще си ни е само домашен любимец, а не като сегашното ни куче да е вземано и със специално предназначение за гард!
Вио направи карта на желанията и си сложи къщичката която искаш с кучето отпред! Може да не стане до година, но ти гарантирам, че макс до 5г. ако наистина го искаш - ще стане!!! Пък за познания - мога да споделя и за котки, че в бг си имаме/тук ни отнеха котето дето живееше в двора и добре, че един приятел го осинови/, за рибки също доста назнайвам  Joy както и за повечето селскостопански животни - нали съм си дива селянка  hahaha
В училище са правили записи на децата когато пеят Коледни песни и вчера получих диска, като са си направили труда обложката да е разпечатка на Коледна картина от детето - та сега слушам уникална Коледна музика и се кефя на "дизайнерска" обложка  Joy Мен също нещо не ми се стои в кухнята днес и ще дам възможност на китайците да ни нахранят  Joy

# 590
Здрасти й от мен!
Метнах една баница ,че утре имат коледно тържество и пише да занесем нещо.
Купихме си билети и коледна снимка на класа Simple Smile
Моето чаве е единственото синеоко. Joy
Вчера бях на бременелски пазар.Сдобих се с два сутиена и панталон.
Отивам да поспя час ако успея и после да ходя за детето.

# 591
Тити  Joy моето пък е в другия край - само то и още 2 момченца са "опушени", а при момиченцата има само едно с африкански корени - всичко друго е русо и рижаво  hahaha Нашите утре имат Коледен обяд и трябва да са с коледни пуловери и шапки - само дето моя няма пуловери и ще е с риза, коледна вратовтъзка и коледна шапка  hahaha един вид коледния Джеймс Бонд  Joy
Не са ми се обадили от училището - значи малкия е здрав! Браво за пазара, ама май още ще трябва да си пазаруваш, че нали и ще пътуваш  Joy

# 592
Божеее, колко сте оправни.

Само минавам да ви погледна и пак поемам "по дългия път през дюните" Simple Smile.

На всички - лек и успешен ден в оставащата му част.

bouquet

# 593
  • Fort Worth, TX
Добър ден момичета.Как сте?Аз си отворих една биричка и си смучкам за отскок след 4 часа сън.Вие знаете колко обичам бира Mr. GreenМарето знае най-добре. Mr. Green
нАЛИ ХОРАТА  като свършат работа разпускат кой с бира, кой с питие.При мен нямаше как да го направя в 7 сутринта затова го отложих за след сън. Mr. Green
Минах през магазина, че като   отвориш хладилника освен синузит друго нямаше какво да хванеш. Mr. GreenВзех месо за готвене и сега правя винен кебап.Този път е малко по-тлъсто и доста поизрязах, та с остатъка от месото и малко ребра утре ще сътворя кисело зеле и ще се нагърмя с него и чесън яко. Mr. Green
В нашия голям квартален магазин има супер промоции.Взех на децата Милка за 1.20.Луканка на Маджаров черен етикет за 25 лв.Луканката на Орехите на 19 лв.Бабека за 15.Много съм доволна.При  нас  в радиус  на няколко стотин метра има друг голям магазин и се спукват на кой промоциите да са по-добри, което мен ме устройва идеално. Mr. Green
Аз в Кауфланд не ходя, щото е скъпо.Имаме на 2 спирки от нас и не знам тея хора защо се бутат все там./ Thinking
Онзи ден влезнах , че  бяхме наблизо и установих, че само приказките за по-евтино са им по-евтини.
ЧУДЯ СЕ КАКВА гарнитура да направя за кебапа.Дали да е ориз или пюре? newsm78
Айде наздраве от мен Mr. Green
Забравих да ви кажа , че другата седмица съм на маникюр.Ще ми правят гел лак и се двоумя м/у класически френски или едноцветен лак с щампа на 2-та безименни пръста.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Едно от тези ще е само дето не знам кое?Харесват ми и 4етирите?
Вие какво мислите?

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 15:14 от Кремито

# 594
  • София
Ама, добър ви ден, прекрасници!
Вече не съм мома-англичавка, свърши се и затова излизам веднага, фръц. Отивам да дишам кислород.. Joy Joy Довечера ще мина.
Цун!

# 595
Креми за мен ако може кебапа да го сервираш с пюре  Heart Eyes  Joy Надявам се след огунването със зеле и чесън да не си нощна  hahaha Наздраве!
Марче Joy

# 596
Добро ви утро ,дами,
  bouquet

стана ми навик сутрин като изпратя мм и детето да си пия кафето за 20ина минути ки с вас и форума.
Благодаря за кафето и закуската ,Лусси !

Много интересен разговор сте заформили за кучетата и домашните любимци. Нашето дете отдавна иска дом. любимец и една от уговорките беше когато дойдем тук и вземем къща да си вземем и куче. Но куче, за което тя ще може  да се грижи . Но както посочва баща й на шега все още не може за себе си напълно да се грижи и ще поизчакаме .  Party

На 11 бях аз когато ми подариха френска болонка мъжкар, който обичах и имах 8 години ,а след това отиде на село при баба ми след като почина дядо ми за да й е другар . При нея беше още 6 години преди да почине от любовен дуел и рани Sad( Още ми липсва моя Бен .След това имах епизодично болонки за по година ,две ,но никое куче не замени Бен. Едното си беше поискано обратно от собственика за разплод  #Crazy, а другото когато заминавах към Англия на 19 го подарих на другите ми баба и дядо. Там си живееше царски с кокошките на двора  Joy
ММ е имал немска овчарка и сиамка котка. Последната им овчарка беше бившо полицейско куче ,което охраняваше къщата и обекта на баща му . Много мъдро и всяващо респект куче. Но не и дом. любимец за къща с деца. Някои кучета просто не са създадени да се гледат около и с деца.
Тук сме се спрели пак на голямо куче под давление на мъжа ми и климатичните условия. По принцип кучето ще живее на двора в отпляема колибка ,а не в къщата. Избрахме хъски първоначално заради топлата им козина и издържането на студ , но аз повече клоня към бял самоед.  Дори и на дядо Коледа се писа че се пожелава да си можем да си вземем къща и бялото куче Simple Smile)))
Доста проучвах ,но за сега Ще видим ; и двете са идеално екипирани за живот навън и са с много лесен и добър темперамент за съжителстване с деца ,но ще изискват дълги разходки ,които на никой от нас не му се правят всеки ден май и ще видим . Когато детето порасне за да може тя да го разхожда Simple Smile
Но иначе Поне двора ако е голям ще може да бяга на воля из него .Тук много се вземат кучета от шелтъри за изоставени животни ,но тези породи ,както и лабрадор за който мислехме първоначално , не се намират и търсим фермери ,които ги развъждат и продават. А тук фермери из прериите колкото щеш Simple Smile
Лек ден момичета   bouquet

Креми ,на мен ми харесват 1ви и 2ри ,като повече 2рият Simple Smile   bouquet

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 16:01 от Анонимен

# 597
  • при късмета
Аз се върнах с отметнати наполовина покупки. Утре пак
Креми и на мен 1 и 2 ми харесват, само, че повече 1
Марче, свърши ти царството, а  Laughing
Контеса, самоедите много ги харесвам, ама друг да ги гледа  hahaha
А на млади години работех в едно кафе, в съседство с което имаше чейндж денонощен и там си гледаха хъски. Внос от Канада, с родословие по-дълго от моето, за една камара пари и т.н. Много беше добричко, но са си известни хъскитата с това, че са доста неумни кучета, да не кажа друго. Разхождаха го от охраната или ние със собственика на кафето. Всъщност то мен разхождаше, влачеше ме като пръскачка из лозе, включително ме е влачило по корем на снега, аз се държа за каишката то си тича накъдето му видят очите  ooooh! И друга много конфузна случка имах с него, но довечера ще разказвам, че е дълго.
Калинка искам снимки от вашето коледно училищно тържество. Много обичам да пускаш снимки от у-ще на детето
Тити, честити ти покупки
Аз варя ориз за китайското довечера и отивам за шефа

# 598
Креми за маникюра аз понеже съм в друга възрастова категория предпочитам 3  hahaha

# 599
Креми, на мен първият маникюр най - ми харесва  Peace
Ма ко, ще чакам довечера да разказваш за случката с кучето  Peace
Аз ще беля картофи за салата, после съм за Ванко, после ще пържа риба...Романтика отвсякъде  Joy

Общи условия

Активация на акаунт