Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 797
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Контеса работата звучи интересна и приятна.за къщата не се ядосвай!ще намерите вашата.

# 61
Добро утро! Контеса ни е сервирала, нищо, че при нея е било вечер. Контеса, прекрасен пост - позитивен и зареждащ. По-Ваша къща ще намерите със сигурност. А това, че работиш близо до детето ти е най-удобно, нали? Земетресение не съм усетила, но сега ще звъня на мама във Варна да я питам. Аз съм почти болна, най-вече гърлото - дано до утре да съм по-добре, че нали работя с гласа си...Намръзнах вчера, но не съжалявам защото се заредих с положителни емоции, започнах да чета книгата на приятелката си и съм много горда с нея.
Скрит текст:
фейсбук имам, но някак не ми се иска да се натрапвам и да нарушавам личното пространство, но който има път към София и има желание да се съберем и да се видим, бих се включила с удоволствие. А за Калинчето, Плами, Тити, че и Вио е ясно, че ще търсим връзка във Варна, нали?

# 62
Добро утро  Hug
Контес, много ти се радвам на постовете! Чудесно четиво са за кафето сутрин  Hug
Ма ко, почивай днес....след вчерашната въртележка имаш нужда Hug
Дамчо, що да се натрапваш?  newsm78 Ние всички си имаме фейсбуците (егати думата) - за мен лично е много хубаво - освен че е още една форма на комуникация, ми е много по - лесно да ви възприемам като реални хора, а не само като никове от бг-мамата  Peace Имаме даже група, но там не сме особено активни - купонът е тук  Flutter
Смърфи, радвам се, че с картата всичко е наред.
Люс Hug
Тити, радвам се че вече чувстваш малкото човече. Айде, стискаме палци за мома  Peace  Hug
ДесHug
Славе, браво на Криста   Hug
Ние сме добре след снощното земетресение, няма проблеми. Децата не го усетиха, не. Всичко е наред, ама бая ни друсна, бррррррр.

# 63
Добро утро момичета!
Контеса грабвам кафенце   bouquet Дано новата работа ти носи и материално и духовно удовлетворение  Hug Нали знаеш, че на Коледа се случват чудеса – напиши и свое писмо – никога не се знае как, кога и по какъв начин ще прекрачиш прага на новата си къща  Peace Сина ми от детската ясла беше с детенцето на свещенника ни в бг и от рано знаеше за легендата за Св. Никола и че от там произлиза Дядо Коледа, както и че е много важно да дадеш преди да получиш.
Скрит текст:
В началото му беше много трудно да се раздели с играчките си, но постепенно свикна и ги даваше с удоволствие. В бг си имах 3 семейства на които помагах с малки жестове – знаете че има хора, които не са имали шанса да учат, да попаднат в подходяща среда, но са работливи и честни – едното момиче ми беше санитарка – знаете какви са заплатите...от работата в държавната болница хукваше към оранжериите, за да работи с/у 2лв на час...мъжът й работеше в завод в Девня, където по 6м. ги държаха без заплата...и двамата с основно образование, не защото не са искали, а защото родителите им са ги пратили отрано да работят...искала е да ми дойдат на гости за час, само за да постоят на ток, че техния е спрян и никога не е влязла в къщата ми с празни ръце – може да е килограм домати от градината й, но винаги с подарък и с усмивка...имат две дечица – на малкото съм кръстница и е вече на 7г., голямата тази година е студентка в Германия...Има хора, които са бедни, не защото са мързеливи, а защото са на неправилното място....
Деси да ти е жива и здрава майчицата  Praynig Диагнозата е страшна, но не винаги фатална! Баща ми не се пребори и за това моите Коледни картички са в подкрепа на борбата срещу тази болест. Остави детето да ти помага в изработката на картичките – дори на теб да не ти харесват естетически – те носят много послание!
Ма ко със Шефа сме от една зодия  hahaha  на нас никой не може да ни казва какво да правим – може само да ни убеди!!!
Лус хубави новини за Петьо – той си харесваше госпожата!!!
Писе да покажеш красотата дето сътворяваш   bouquet
За всички момичета   Heart Eyes Hug  bouquet 
Хуквам към стадиона, че днес след мача ще има и купон с безплатна бира за родителите  hahaha

# 64
  • при късмета
Добро утро!
Контеса, пожелавам ви тази Коледа да е на осъществените планове. И къща ще си намерите, ще ви чака най-подходящата. Хубаво е, че си сега си близо до детето на работа.
Касиер съм, не домоуправител, с него сме все на различно мнение. Не ми се занимаваше особено, но съседите бяха единодушни, че трябвало да съм аз. 100 пъти казах, че не ми се захваща, ама на
Калинка, на този мач и за вас са помислили. Приятно изкарване и да биете

До почивка не знам кога точно ще стигна.
Отиваме в апартамента да замажем стената, че чак сега стигнахме и до там.

Хубав ден на всички, изкарайте една приятна неделя

# 65
Здравейте Simple Smile Писах, писах и форума заби Tired
Да ви пренеса в атмосферата, в която бях днес

Смърфи, имаше съмнения за Сьогрен, но не е това. На теб какви са ти оплакванията? Ако не ти се говори за това, не ми отговаряй.
Контеска, пак се яви с гръм и трясък Simple Smile Много обичам да ти чета дългите писания Heart Eyes
Не се притеснявай за къщата, ще се появи вашата и всичко ще се нареди. Браво за работата, много добре, че си до детето.
Имате натоварена програма по празниците. И аз като малка заграждах разни играчки от списания, които тате ми беше донесъл от Германия. Върнах се в детството Heart Eyes Много мило е това, което е казала дъщеря ти, дано и аз чуя такива думи някой ден. Важното е да сте заедно и ще преодолеете всички тудности  bouquet
Лейди, съжалявам за баща ти. Дано повече хора успяват да се преборят.
Ама как да ми харесат картичките, като имам само прегънат картон и украса, залепена по дрехи и коси. Даже имам кичур с брокат #Silly И аз исках да ги направим заедно с малчо, за да са уникални и заредени с много любов, нооо догодина ще е. Сега ще ги надпишем заедно само.
Как бяха мача и бирата?
Аз днес съм тотален мързел. Даже ей сега си лягам. Излезнаха ми едновременно ечемик на окото и херпес на устата. Явно съм се притеснила покрай детето. Пффф ще съм си грозотия няколко дни afwitch

# 66
# 67
Добро утро   bouquet
Лус  Hug  bouquet
Ма ко дано сте успели да приключите с апартамента и да минеш малко в режим "почивка"  Peace
Деси браво за релакса! Паднал ти е имунитета - увеличи вит.С, че много неприятни красоти си имаш  Hug
Вчера калта беше обилна  hahaha На края на мача само очичките им светеха бели  Joy Този път ни биха 3:2, но на принципа "и да паднем и да бием - пак...." всички дружно купонясваха  Joy Пих нещо дето му викат "сайдер" и уж било бира, ама не е бира по моите стандарти  Joy Накрая работата стана 1ч. мач, 2ч. купон и 3ч. пране на кални дрехи и обувки  hahaha Веселбата е пълна!!! Днес ще хуквам на пазар, че листа с покупки стана дълъг.....Усмихнат и спорен ден ви желая   bouquet

# 68
  tiptoe

Айде да се разпиша,че отдавна не съм драскала...
Само ви четях ,но нещо не ми е на кеф да пиша,та поименно няма да ви споменавам,че ще пропусна все нещо и някой.
Миналата седмица ходихме и промихме ушите на детето,днес е вече на градина.Дано да изкара поне една седмица,в сряда ще ги снимат за календари.В петък имахме родителска,естествено пак искат да събираме пари.ММ като чу и подлудя.Вика "Това си е работа на Общината.Защо изнудват родителите?Аз съм правил едно дете,а те ме карат да плащам все едно са 3".И го разбирам де.Айде месечното събораме на пари за санитарните му работи ги давам,нищо че повече от 5 дни не е посещавала.
Аз пък от края на миналата седмица имам една болка в гърдите,която ми се появява когато съм с бронхит,ама нямам пък грам кашлица.Не съм ходила на лекар  Embarassed уж пия ряпа с мед,даже и не пуша,ама и утре ако съм така,ще ходя до ЛЛ.
Брат ми си бе тук за няколко дни,правиха изложба на млади художници от града.

Скрит текст:

Това е неговата картина  Simple Smile

А,да,и земетръса мноооого ни разлюля.Не зная, Вио , дали сте се уплашили,но ние бяхме готови да дезертираме в някой от роднините,живеещи на къща,но се отказахме.Детето и то усети този път нещата и се поуплаши.Досега не е усещала,ние също не сме го показвали,но този път се скрих с нея под касата на вратата,а друг път не реагираме да ставаме.Както и да е,гадно беше много.

Имам работа,а ме мързуни и затова ви пращам мноооого гушки на всички

# 69
Добро утро.
Бонболинче,  Hug Ние чак до скриване под касата на вратата не стигнахме, ама и нас ни люля доста. Но вие сте по - близо до Румъния все пак, нормално е  да се усети по - силно при вас. Дано да няма повече земетресения и изобщо никакви природни катаклизми, че нещо в повече взеха да ми идват тази година  Praynig
Картината на брат ти е много хубава, браво!
Уф имам да чистя аз, а хич не ми се подхваща. Снощи в 12 ч. мих банята и чистих пода на кухнята, уж да си помогна малко, ама пак остана доста...Утре чакаме братовчед на мм да дойде на гости, та трябва и да пазаруваме, и меню да се мисли...Пф!
Айде хубав ви ден, аз запрятам ръкавите.

# 70
  • Germany
Добро утро!
Днес голямото ми момче става на 10 Simple Smile
Не ме бива в слагането на картинки, та моля, представете си, кой каквото обича и се чувствайте почерпени Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 71
Мони, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet Безгрижно детство, хиляди слънца и много, много здраве и късмет! Хубав празник!

# 72
Честит празник,Мони!Само да сте живи и здрави,другото е лесно!

# 73

Мони, специално за рожденика с най-добри пожелания!
Бонбонче, дано вече сте здрави. А брат ти - браво, талант си е това. Деси била на СПА, пък Калинка на кални бани Grinning Деси, пий витамини, калций, това е понижен имунитет, както ти е казала Калинка. На мен често ми се случва да си ходя като Баба Яга, та знам.
Скрит текст:
това не се отнася за теб де, ти си още младичка- Кака Яга Mr. Green
Леле, не знаех, че е бил толкоз силен земетръса, във Варна не са го усетили много.
Аз съм почти болна, днес на работа само зловещо шепнех на децата, добре, че имах малко часове, та се прибрах. След обяд ще идват да ми показват колко ми е мръсна къщата - т.е. демонстрация на Rainbow. Правя услуга на приятелка - ако се жертваме с ММ за демонстрация(той задължително трябва да присъства) тя ще получи безплатно някаква приставка към прахосмукачката. Иначе мен няма как да ме зарибят - излишни над 1000лв нямам. Hug на всички.

# 74
  • Germany
Благодаря, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт