Ние всички си имаме фейсбуците (егати думата) - за мен лично е много хубаво - освен че е още една форма на комуникация, ми е много по - лесно да ви възприемам като реални хора, а не само като никове от бг-мамата
Имаме даже група, но там не сме особено активни - купонът е тук 

Дано новата работа ти носи и материално и духовно удовлетворение
Нали знаеш, че на Коледа се случват чудеса – напиши и свое писмо – никога не се знае как, кога и по какъв начин ще прекрачиш прага на новата си къща
Сина ми от детската ясла беше с детенцето на свещенника ни в бг и от рано знаеше за легендата за Св. Никола и че от там произлиза Дядо Коледа, както и че е много важно да дадеш преди да получиш.
Диагнозата е страшна, но не винаги фатална! Баща ми не се пребори и за това моите Коледни картички са в подкрепа на борбата срещу тази болест. Остави детето да ти помага в изработката на картичките – дори на теб да не ти харесват естетически – те носят много послание!
на нас никой не може да ни казва какво да правим – може само да ни убеди!!!

Писах, писах и форума заби 

Много обичам да ти чета дългите писания 
Много мило е това, което е казала дъщеря ти, дано и аз чуя такива думи някой ден. Важното е да сте заедно и ще преодолеете всички тудности 
И аз исках да ги направим заедно с малчо, за да са уникални и заредени с много любов, нооо догодина ще е. Сега ще ги надпишем заедно само.

На края на мача само очичките им светеха бели
Този път ни биха 3:2, но на принципа "и да паднем и да бием - пак...." всички дружно купонясваха
Пих нещо дето му викат "сайдер" и уж било бира, ама не е бира по моите стандарти
Накрая работата стана 1ч. мач, 2ч. купон и 3ч. пране на кални дрехи и обувки
Веселбата е пълна!!! Днес ще хуквам на пазар, че листа с покупки стана дълъг.....Усмихнат и спорен ден ви желая

Ние чак до скриване под касата на вратата не стигнахме, ама и нас ни люля доста. Но вие сте по - близо до Румъния все пак, нормално е да се усети по - силно при вас. Дано да няма повече земетресения и изобщо никакви природни катаклизми, че нещо в повече взеха да ми идват тази година 

Деси, пий витамини, калций, това е понижен имунитет, както ти е казала Калинка. На мен често ми се случва да си ходя като Баба Яга, та знам.
на всички. Препоръчани теми