Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 809
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Fort Worth, TX
Привет от мен.Половината ден го изкарах из кабинетите на поликлиниката ни.Сашо е с бронхит.Ужасен вирус е това.сЕГА Е на нов аб и ново лечение.Направиха му даже и снимка.Всичко това се случи на фона на аугментин. Close
Иначе в момента готвя и се подготвям за нощна.Тези дни ще ходя да пусна всички картички, така че някои ще подранят, но няма време за допълнителни разходки, за да са в точното време. Laughing
Мони, да ти е живо и здраво детето.
Аз разбрах, че е имало само по разклащането на лампите изобщо не сме го усетили.
Айде със здраве и до утре.

# 76
И аз да почерпя - малкото ми момиченце днес има имен ден:

Днес съм станала в 5.30 и вече загубих броя на кафетата, които изпих. Много ми се спи, а нямам никакво време. Довечера ще си легна по-рано.

Извадила съм да готвя риба за вечеря, а имам и скариди. Вие как приготвяте скаридите, защото на мен последния път изобщо не ми се получиха.

Контеска, краят на скрития текст разплака и мен! Пожелавам ви от цялото си сърце да сбъднете абсолютно всяка ваша мечта. Вие сте едно прекрасно семейство  Hug Hug Hug

Мони,

# 77
  • Germany
Поли, Креми, благодаря за пожеланията!
Дамчо, Мако, получих картичките ви  Simple Smile Много, много благодаря!  Heart Eyes
Поли, да ти е жива и здрава дъщеричката!

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 14:47 от Moni

# 78
  • при късмета
Здравейте!
Мони, да ти е жив и здрав рожденика. Да е много щастлив, да радва вас и вие него
Бонболина, отиди на лекар най-добре. И аз така прихванах от шефа и толкова тежко изкарах този вирус, че се бях отписала  hahaha
Още грача като гарга и не знам докога ще врача това гърло, ама една седмица ми отне да се вдигна.
Браво на брат ти
Дами, ако е гърлото обърни внимание. И при шефа и при мен така започна, уж само ни беше спаднал гласа.
Поли, честит имен ден на малкото ти момиченце. Да е здрава, усмихната и щастлива.   bouquet
Вио  Hug
Деси, задив завид  Mr. Green

По съвет на Калинка, днес го ударих на почивка. Принтера още не съм вързала и сутринта го нямаше човека, вдигнах шапката и гащите и по улиците. Оставих едно яке да ми сменят ципа, купих подарък за едно детенце, че шефа утре е на РД, тръгнах да понапазарувам и се уговорих с една приятелка да се видим. Помотахме се с нея, като си тръгнах видях друг приятел, отдавна не се бяхме виждали, та днес от кафе на кафе. Ей сега си влязох. Добре, че имам сготвено и хляб.

Люска, Смърфи, Контеска, Марче, Креми, Славе и всички позачезнали  Hug

И тук да се похваля. Печеля ваучер за пазаруване за 50 лв. от една игра

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 15:28 от ма ко

# 79
Мони-да ви е жив и здрав рожденника!!!  bouquet
Поли-много здраве  и цунки на мaлката именничка!!!
И честит имен ден на всички празнуващи!!!  bouquet
И моето гърло уж беше минало и днес пак почна да ми дращи и носа продължава да ми тече. Crossing Arms
Тая сутрин уж се разрових само да разгледам апарати за кръвно,че нашия го дадох на майка и сега сме без,а ми се налага-та до като гледах само  ,поръчах един и утре ще го донесат. hahaha
Разходих се на бързо на вън и посвърших  плануваните задачи.Сготвих пиле с ориз и сега грабвам плетката.Нещо ме боли главата,дано ми мине . Tired Стана студено вън ,а одеве имаше и слънце.
Котката ми днес ме ядоса,ама пак на обяд се присламчи да и давам месце. Laughing
Хайде лек ден и успешна седмица! Hug

# 80
Поли, честита ти Катерина - да е здраво името и детето! Писе, и мен глава ме боли, но при мен е от синузита. Взех разни хапове за гърло, за синузит, дано се размине. Но днес имаше доста отсъстващи деца, явно болните са много. Тръгна си дистрибуторката на Raibow. Готина дама, показа ми колко прах и акари има вкъщи и как обикновената прахосмукачка всъщност е вредна. Е аз това го зная, ама как да дам почти 3000 евро за тяхната?! Както каза ММ това две екскурзии из Европата и голяма част от издръжката на студента ни. Така че без Rainbow ще я караме Grinning Поне направих услуга на приятелка. Хайде хубава вечер на празнуващите и наздраве!

# 81
Пак съм аз. Това го видях преди малко, много тъжно ми стана и реших да споделя. Не мисля, че лъже човека, уфhttp://nakratko.bg/category/30/68661/

# 82
  • София
Мони, да ти е живо и здраво детето!  bouquet

# 83
Мони ,Поли да са ви живи и здрави рождениците!

# 84
Поли, честито и от мен на малката Катерина, да е жива и здрава  Hug
Ма ко, честита награда! Да продължаваш да печелиш все така, че и повече   Hug

# 85
Добро утро!!!

Студа дойде вече,доста си е студено вън тази сутрин и тия дни ще чакаме снега.
Вчера сготвих пиле с ориз,плетох  ама повече мързелувах. Laughing
Сега сядам да си изпия кахето и да си чакам пратката от поръчката.Лек ден и бързо оздравяване на всички болни! Hug

# 86
Добро утро и от мен.
Писе, мерси за кафенцето.
Аз ще водя Ванко на детска градина, после сме на консултация с Дея...и той деня минал  ooooh!
И тук е доста студено. Аз още се размотавам с една жилетка, ама е крайно време да извадя якето, че да не си докарам пак някоя настинка или вирус  Whistling

# 87
Добро утро! Мм тая сутрин стърга лед от стъклата на колата.
Честито на Мони и Поли! Да са ви здрави и щастливи дечицата!

# 88
Добро утро!
Дамчо,наистина е тъжно и за съжаление не са изключения такива случай,а е масово. Tired
Вио,да дадеш отчет после на прекрасна Дея Heart Eyes
Аз готвих снощи заек и днес ще мързелувам.Е,ще прахосмуча,после трябва да ида да купя свинско контрафиле,че ММ прави страхотно сушено и вече му е времето.Иначе ние пък се събудихме с побелели коли и покриви,ама то по-скоро може би от студ е преваляло.Като водих детето на ДГ преди малко умрях от студ-хем с колата.
Я да ви питам-имам замразена настъргана тиква.Дали ще стане да я блъсна на тиквеник?

# 89
  • при късмета
Добро утро!
Продължавам със задачите с пълна сила. Чакам да ми се обадят от фирмата с щранговете да кажат кога ще дойдат, че 2 водомера прокапват.
Чакам и човека с принтера. Само не знам как ще стоя на компа и ще тичам по стълбите едновременно. А кога ще готвя съща не знам.
Та така.
Хубав ден на всички, ще дойда после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт