Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 811
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден и от мен   bouquet
Мони да ти е здраво и щастливо слънчицето!!! След 2 дни и ние ставаме на 10  Peace дано му е харесал подаръка и да сте имали здрав купон!!!
Поли много здраве и щастие за Катенцето!!! Тя късмет си има щом е с вас   Hug  
Бонболина браво на брат ти!!!
Креми спорна работа и бързо оздравяване на малчо!!!
Ма ко честита ти печалба  Peace  Пускай тото бе жена имаш добър късмет!!! Преди години в един каръшки за мен момент се жалвам, че нямам късмет, a един приятел ме поправи –„не е вярно, че нямаш късмет! Имаш голям късмет, но лош  hahaha
Дами с прахосмукачката е цирк,  ама поне са ти изчистили  Joy Статията е тъжна, но аз си задавам въпроса как човек живеещ на село е останал гладен -  в смисъл все една козичка може да се гледа и от болен човек...
Скрит текст:
На майка големия брат и жена му си останаха в родното село – от огромно село с училище на 2 етажа сега са само 4 човека жители...така и не можаха да се пенсионират със стаж, че документите от ТКЗС-то незнайно как се загубиха при промените, а те са хора започнали да работят от 15годишни...е успяха да доживеят пенсиите по възраст и 15г. стаж...В годините когато нямаха доходи все продаваха по някое животно на пазара, че да имат за тока и водата, а иначе се хранеха с това, което изкарат от градината. Това са горди хора, които никога не казаха, че нямат...Вярно е, че децата им им помагаха, но и никога не са си тръгвали от село празни. Когато съм им ходила на гости винаги съм носила армагани, дето можеш да купиш, но и винаги съм си тръгвала с подарък – нещо произведено от тях...Та за това ми е странно човек живеещ на село/и то Пазаржишко/  да яде шума от гората.....
Писе да се похвалиш с придобивката!
Вале как сте вие?
Вио Hug
И тук вече е студено и сутрин има скреж по тревата – днес ще вадя шапките и ръкавиците и ми е много странно как на децата не им е студено – играят футбол по къс ръкав и шорти  hahaha Вчера напазарувах, минах и през фризьорницата, та за днес остана да изчистя къщата, че утре ще правя тортата. Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 91
  • при късмета
Така, принтера още не е тръгнал. Не се знае дали и кога.
С течовете от водомерите се оправихме. Ура
Да, ама асансьора отказа  Crazy
Сега пък тях чакам. Чудя се да се беся ли или да се метна през балкона, че по-бързо  Joy

# 92
  • Germany
Благодаря ви още веднъж за пожеланията за момченцето ми! Купона мина много добре, с много усмивки, танци и смях. Уикенда пак Simple Smile
Лейди, аз отдавна извадих шапките и ръкавиците, защото сутрин си е доста студено...
Мако, не знам как издържаш... Трябва да те назначат на заплата, като отговорник на блока Simple Smile

# 93
Подкрепям - Мако на заплата! Ама с Хуан Куеста как ще се разберат Grinning Ама верно сте като щурите съседи, Мако. Ние пък сме с изкукалите съседи дето смятат да моржуват и наказват и нас - още сме без парно. Е поне не са съседите от нашия вход, че щях да удуша някого с голи ръце ако го срещна.
Калинче, то поне да ми беше изчистила - ама не. Търват тук-там, колкото да ти докажат в каква мръсотия жевееш. Ако искаш чисто, ще се бръкнеш с 3 евра с 3 нулички отзад за Рейнбоу. Иначе за живота на село имаш право - там хората са като в натурално стопанство и това ги спасява от немотията. Ох, аз ще ходя на съвет от 18ч. и как не ми се ходииии. Хайде чао ви!

# 94
  • Бургас
Ма-ко,как се оправяш с тези течове и щрангове?Нямате ли мъже във входа? Rolling Eyes
Отдавна не съм писала,нямате и изчитане.
На Мони и Поли честити празници на децата със закъснение!  bouquet

Когато ММ е в къщи,не сварвам да пиша.Все гладен,все жаден,нещо го боли.Не може да седне сам и да си играе самичък,по-зле е от малко дете! #Cussing out

Довечера ще се опитам да се включа подобаващо!
Много целувки! Heart Eyes

# 95
  • София
Здравейте!
На Мони и Поли честити празници на патерица.   bouquet Нямах време тези дни да се мярна, но в диагонал съм ви прочела, а и нещо не съм в кондиция.
ЧаУ ви.

# 96
Добра вечер мили другарчета Simple Smile
Тази вече мислех да пийна чашка , ама бързо се отказах, та сега виртуална чашка  за вас Simple Smile
На Поли с закъснение да ти е жива и здрава Катето  Hug
На Мони честито ти порастнало момче , да е много много здраво му пожелавам  Hug
ма ко а то при вас е весело ,та чак не се трае.. колкото до заплатата , при нас сме си гласували такава, може да е символична но реално домоуправителя го играе и касиер , за документацията си се води друг човек , та човекът си получава заплащане за цялото хамалуване.Две години се водеше мъжа ми ,но реално аз го играх всичко , та от миналата година прехвърлихме топката на строителя ни който има най голям брой апартаменти във входа ( заради наемателите на който се отказахме) че не се излиза на глава с тях , като ще завличат да е само него а не входа  Twisted Evil
Тази вечер пожелаха пица та месих пекох исках и винце , ама  Crazy много ще се замота кратунката , а до сега писах 100135489432468 цифри попълвах бележките за детските , е голяма хамалогия за тези много пари  ама ги събрах утре след работа ще ходя да ги занеса .
Още нещо щях да пиша , ама какво ли беше , отивам да чета за Емил и да лягам че съм станала в 5 ч., а и утре в толкова пак ще ставам.

# 97
  • при късмета
Привет!
И на детски рожден ден бяхме, шефа изкара супер.
Славче, уж има мъже във входа, ама нали аз контактувам с В и К фирмата, която ни сменя щранговете. В 2 апартамента покапваха водомерите, та водих човека от фирмата който дойде на разходки из входа.
Джейми, надявам се веселото да свърши. При вас добре сте го решили.
Принтера обаче хвърли в оркестъра няколко човека и не ще да тръгне и това е  smile3511
А ми трябва да му се не види.
Днес трябваше да се разсъдам. Докато на компютъра мислехме принтера и качвахме друга програма се обади човека с водомерите. Този който беше с мен на компа от разстояние вършеше цялата работа, та трябваше да го оставя да си рови докато тичам по стълбите. Тъкмо си тръгна този с водомерите, асансьора откачи, а това много рядко се случва. Като се върнах на компа звъннах и на асансьорните техници.  Ина човека с принтера загубих час и нещо и не можа да го оправи. Докато чакам ас. техници един комшия и той го мисли и той не го измисли.
Та това ми остана несвършено за днес.
Трябваше да зарязвам всичко и да ходя за шефа, че да се стягаме за РД. И ей така си тичах цял ден.

Спечелих си и покана за спектакъла "Майка ми гъската" тук от Бг мама и с шефа в неделя ще ходим.

# 98
  • София
..............................
Спечелих си и покана за спектакъла "Майка ми гъската" тук от Бг мама и с шефа в неделя ще ходим.
Вземи пусни поред няколко фиша от тотото, моля ти се, няма начин да не ти се получи. Крайно време е!!! Не го ли разбра вече , че си късметлийка.. Simple Smile
Нервно ми е и затова бъркам разни работи и накрая ще станем по 100 кг живо тегло, и то най-вече ММ, разбира се.  Mr. Green Нямам си съседи на които да раздавам, тук при мен не е прието в кооперацията така, само се поздравяваме, отминаваме и толкова, а ако знаят как губят жестоко...мда... Затова да ви почерпя, а.. newsm78 Първата торта, тя не е торта , а е само във вид на торта е прекрасна и я препоръчвам с две ръце, просто е една фантазия, "Бразилски кафеен сладкиш" по рецепта на Йоли,   после метнах един козунак със сладко от сини сливи, а накрая щото още не бях спокойна метнах и един хляб.  Wink Сега к`во да правя.. newsm78 Скукаааааа и нервност...
Скрит текст:
[/spoiler]  
Скрит текст:

Няма и с кого да се скарам, ММ си легна, хм.

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 23:56 от marchеva14

# 99
Добра вечер   bouquet
Джейми грабвам питие, че и аз каталясах - уж нищо не правя....
Ма ко защо не тръгва принтера? Компа разпознава ли го? Голяма лудница е било при теб  Hug Браво за постановката!!!
Мони не знам как е при вас времето, но тук няма голяма температурна амплитуда както в бг - вечер пада с 2 макс. 3 градуса от дневната и като няма вятър не се усеща студа. Днес беше 6гр, децата са играли футбол по къси ръкави и шорти, валял ги е дъжда - всичко е подгизнало вкл. и обувките, но не им е студено. Само на мен май ми е замръзващо  hahaha Но и при мен има развитие - като си спомня миналата година как се навличах....сега направо съм възмажала  Joy
Дами дано съвета е бил приятен....то да го бяха организирали в полунощ  #2gunfire
Славка   bouquet
Марчееее много си луда  hahaha
 Аз пък понеже нали ме знаете, че хич ме няма по оформленията, взех че се хвърлих на доста амбициозна торта за рд на детето http://sunshineskitchen.com/midnight-inspiration/ та до сега правих еклерите, че да мога да правя тортата утре. Ама си имам и резервен вариант, ако не се справя с тази  hahaha

# 100
  • София
Калинче, прочетох я тази торта, сложна ми е и минавам веднага на друг вариант.  Много работа, много и не съм сигурна,  че ще я докарам на външен вид, категорично.  Не е за мен, но ти работи, работи и после сподели.  Peace

# 101
Добро утро Simple Smile
Сутрин само ви изчитам, но заради  Ladybird_ влизам надявам се минеш да ни видиш преди да почнеш да твориш Simple Smile. Тортата на пръв поглед е доста трудоемка , но според мен си заслужава Simple Smile за всичко си има решение а за тортите аз съм стигнала до извода че се казва ЖЕЛАТИН в единия крем видях че има , за другия млечно шоколадовия  newsm78 ако ти се види много течен по добре сложи и там. А ринг имаш ли ? И за липсата му ма решение , аз докато се сдобия с моя ( който от доста време ползвам и като тава за оформяне на питки) си правех от картон,увит с фолио и после с кламери закрепвах, успех ти пожелавам Simple Smile Hug

# 102
Добро утро  Hug

# 103
Добро утро   bouquet
Джейми благодаря за кафенцето и съветите   bouquet Отдавна я гледам тази торта, но факт е, че освен за рд на детето няма да се хвана да я правя    Joy Имам всичко необходимо, а и достатъчно време - та ще се пробвам  Joy Единственно нямам блендер за да си направя брашно от лешници, но се продават смлени бадеми и ще ги заместя. Довечера ще кажа какви съм ги сътворила  hahaha за утре ще остане украсата. Резервния ми вариант е http://www.mycookingbookblog.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0- … 0%BF%D0%BA%D0%B0/ И за него имам всичко необходимо  Joy но пък тази торта винаги става и е мноооого вкусна - позната е като любимата торта на принц Уйлям  Joy Ако моята торта стане успешна, ще правя футболната топка за събота - тогава приятелчето на малкия от футбола има рд - в противен случай, ще правя две топки  Joy
С такива щуротии ще се занимавм днес  Joy Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 104
  • Fort Worth, TX
Добър ден.Преди малко се прибрахме от разходка.Аз почивам няколко дни и чак в петък съм на работа Mr. Green
Сипала съм си една биричка и готвя фасул.Напазарувахме със Сашо и сега буквално правим нищо.Чакам големите да се появят и да качат дърва.Изпратих картичките и вероятно скоро ще ги получите.Малко рано, но....Поне днес разбрах, че на 31. 12 ще почивам и ще можем да отидем на ресторант с приятели.
Айде до после и целувки.
Цитат
Няма и с кого да се скарам, ММ си легна, хм.
Марче, що не ми се обади бе като ти е скучно.

Общи условия

Активация на акаунт