Пия кафе и се опитвам да се разсъня. Пак ми се струпа много работа на главата, пак лягам по никое време, а ставам много рано и усещам как след малко ще си полегна, докато не се е събудила Катето.
Обещала съм си днес да си измия огледалото в банята, това в спалнята, огледалата на гардероба и прозореца, през който кучето гледа по цял ден.
Днес Ели беше на един проект в училище и трябваше да я изчакаме един час. Използвах времето, за да мина през пазара за плодове, купих от аптеката едни кремчета за студено време за децата и взек телешки шол, който все още изобщо нямам идея какво да го сготвя. Много е удобно с кола. Радвам се, че се престраших да я карам сама. Возя си децата без да мръзна в студа навън, пазарувам в големи количества, защото не трябва да нося купеното на ръка и това си е едно голямо удобство.
Прибрахме се, децата хапнаха пълнено пиле, Катерина легна да спи, а децата си почиват. След малко ще ги строя да учат.
Иска ми се и да подготвя картичките, а не знам кога ще стане това. Даже не ми остава време да си фактурирам преводите от последния месец
Ако можеше някак денонощието да имаше поне още 2-3 допълнителни часа, щях да съм напълно доволна.Лейди, дано се справиш с тортите. Шоколадовата изглежда невероятно вкусна, а блогът с футболната топка вече е във Favourites. Попаднах на страхотни неща в него.
Аз много обичам да пиша. Всякакви неща. Хрумвания, мисли, идеи, мечти... Преписвам рецепти и съвети. Водя си дневник, в който записвам всичко, което ме вълнува и нещата, случили се през деня. Много често се замислям за блог, но не обществен, а такъв, който да си виждам само аз, защото ми се иска писаното от мен да бъде придружено със снимки. Но ме е страх да не стане някакъв срив и всичко написано да се изгуби и затова продължавам упорито да изписвам на ръка огромните тефтери вкъщи
давай го насам няма да ме уплашиш, но с уговорката, че по някое време ще ти го върна закръглен и пуФкав... 

Според мен е сварен бял боб с кетчуп и посмъртно няма да го ям, но на него му купувам консерви 

Честито на Мишето