Мони да ти е здраво и щастливо слънчицето!!! След 2 дни и ние ставаме на 10
дано му е харесал подаръка и да сте имали здрав купон!!!Поли много здраве и щастие за Катенцето!!! Тя късмет си има щом е с вас
Бонболина браво на брат ти!!!
Креми спорна работа и бързо оздравяване на малчо!!!
Ма ко честита ти печалба
Пускай тото бе жена имаш добър късмет!!! Преди години в един каръшки за мен момент се жалвам, че нямам късмет, a един приятел ме поправи –„не е вярно, че нямаш късмет! Имаш голям късмет, но лош
„Дами с прахосмукачката е цирк, ама поне са ти изчистили
Статията е тъжна, но аз си задавам въпроса как човек живеещ на село е останал гладен - в смисъл все една козичка може да се гледа и от болен човек...Вале как сте вие?
Вио

И тук вече е студено и сутрин има скреж по тревата – днес ще вадя шапките и ръкавиците и ми е много странно как на децата не им е студено – играят футбол по къс ръкав и шорти
Вчера напазарувах, минах и през фризьорницата, та за днес остана да изчистя къщата, че утре ще правя тортата. Усмихнат ден ви желая

Ама верно сте като щурите съседи, Мако. Ние пък сме с изкукалите съседи дето смятат да моржуват и наказват и нас - още сме без парно. Е поне не са съседите от нашия вход, че щях да удуша някого с голи ръце ако го срещна.

Първата торта, тя не е торта , а е само във вид на торта е прекрасна и я препоръчвам с две ръце, просто е една фантазия, "Бразилски кафеен сладкиш" по рецепта на Йоли, после метнах един козунак със сладко от сини сливи, а накрая щото още не бях спокойна метнах и един хляб.
Сега к`во да правя..