Отговори
# 285
  • sofiq
Здр. мами дано всичко се нареди за тези които се притесняват, за жалост притиснения ще има през цялата бременост, а след това да не говорим, затова трябва винаги да гледаме положително на нещата.
Insaa аз съм от София и следя бремеността си в 25 ДКЦ малдост при др. Хафузова, много съм доволна , тя следеше и първата ми бременост, има нова апаратура и обеснява всичко, иначе изражда във Вита. Лек и слънчев ден на всички Simple Smile

# 286
Момичета, ще се запиша и аз официално при вас, след като ми мине първият преглед, но точно във връзка с него имам няколко въпроса. Разбрах, че личният лекар ще ми издаде направление, което е еднократно и важи за цялата бременност? Или след това ще трябва друго направление за консултациите? Също така, ако не съм доволна от гинеколога, при който ще отида за установяване на бременността, ще мога ли след това със същото направление да отида при друг? Извинявам се, ако въпросите ми са нелогични, но се чувствам доста объркана... Embarassed

# 287
 svet_m  Първо личния лекар ще ти даде направление за общ преглед за установяване  на бременността ( ако не е установена до сега от АГ док.) После трябва да ти даде друго направление ( точка 9 май беше) за първоначален избор на лекар за ЖК. След това ако не си доволна от избрания лекар може да вземеш друго направление (точка 11 май  newsm78) за смяна на избрания лекар. Дано да ме разбираш  newsm78

# 288
  • Ihtiman
Здравейте бъдещи мами. Вече и аз официално да се запиша в темичката. В 6 г.с съм и тази седмица бяхме на преглед и видяхме добре развиващо се плодно сакче. На 8 декември сме на преглед, да чуем сърчицето. Иначе ми определиха термина 19.07.2015. Дано при всички мами, всичко да е наред и тези ужасни настинки бързо да отшумят. Simple Smile

# 289
"svet_m  Първо личния лекар ще ти даде направление за общ преглед за установяване  на бременността ( ако не е установена до сега от АГ док.) После трябва да ти даде друго направление ( точка 9 май беше) за първоначален избор на лекар за ЖК. След това ако не си доволна от избрания лекар може да вземеш друго направление (точка 11 май  newsm78) за смяна на избрания лекар. Дано да ме разбираш  newsm78"
Кит-Кат много добре обяснено, така е, наскоро си го припомних! smile3501

# 290
  • морето и сините вълни :)
мен наистина ме отпишете от списъка
Реалните стойности на ЧХГ са  24,11,14г- 73975
а на 26,11,2014г- 71029
падат с близо 3000 за 48 часа.Шансове нямам.

# 291
Здравейте всички в днешния мрачен и за мен доста мързелив ден:)

Ето един линк към НЗОК, който би могъл да бъде полезен... Ако не друго, то поне да знаем на теория как стоят нещата Simple Smile

http://www.nhif.bg/c/ext/publications_display/get_file?p_l_id=10 … ame=PBFE-1503.pdf

А някои има ли впечатления от МЦ Фемина в София? Аз имам допълнително осигуряване към Доверие и се чудя дали да не се насоча към тях за някои изследвания.

На болните - бързо оздравяване желая, на притеснение - добри новини Simple Smile
Хубав ден от мен Simple Smile

# 292
ani-bani съжалявам да го чуя Sad Кураж!

# 293
  • София
ani-bani, кураж!

# 294
Съжалявам, Ани  Hug

# 295
Ани мила не се отчайвай.

# 296
Съжелявам Ани  Hug бъди силна

# 297
Ани не знам какво да кажа....

# 298
Ани  Weary
Силно Гуш и успех

# 299
Днес ми излязоха резултатите от втория кръвен тест. Първият беше 475, а седмица по-късно вече е 17360 Mr. Green Струва ми се големичко увеличението, но сигурно е нормално. Вече нямам търпение да ходя на лекар Crazy

Общи условия

Активация на акаунт