Отговори
# 300
  • Paris, France
Някой пита за феталната - с коремен ехограф се прави.  Peace

# 301
Ани  spoko
Знам, че няма много какво да се каже. Обаче понеже си спомням как реагира при съмненията на твоя док, искам да ти кажа, че вече имаш едно детенце. И освен това забременяваш спонтанно, а това е нещо, с което доста момичета не могат да се похвалят.
И накрая... имам едно познато момиче, което е единствено дете. След десета поред бременност на майка й и 9 неуспешни бременности, завършили със спонтанен аборт и мъртвородени дечица. Надежда винаги има! Ако нещо не се случва сега, сигурно има много основателна причина и ще се случи, когато му е времето.

Пак много се разприказвах, така че силно гуш!

# 302
Ани, много съжалявам! Бъди силна, Или хубаво ти е казала всичко  Hug

# 303
Благодаря на всички за подкрепата. Но да ви кажа и при мен симптоми вече няма, гърдите не ме болят, не ми стана лошо тази сутрин, а корема ми е като дъска ... Ще видим на 8-ми официалното мнение на лекаря, но аз си усещам, че няма да е положително. Тъжно ми е доста, защото това за мен е първа бременност Sad Успех на Ани-бани и на всички останали!

# 304
Ани, съжалявам мила! Или е права, че за всяко нещо си има време. Имам братовчедка, която години наред се опитваше да забременее, даже инвитро правиха и не се получаваше. Накрая решиха, че няма да стане и ще си осиновяват и тя забременя! Малката кукла вече е на 3 и е невероятна радост за всички.
Аз пък преди ММ имам 7 годишна връзка по време на която не забременях, въпреки че се "пазихме" само с прекъснат акт. А сега нещата се случиха. Така е трябвало да бъде.
Така че спокойно, повече позитивни мисли и емоции - ще станат нещата! Hug

Джени, мисли положително! Всичко ще е наред! Hug

# 305
  • до едно тепе
Аз бих посъветвала Ани да си изчака прегледа днес. После да се отчайва. И не я успокоявайте, че така е трябвало да стане. В повечето случаи има причина и е добре тя да бъде открита. Успех Ани. Силно се надявам да не си права Hug
Джени дано и при теб нещата се развият в положителна посока Hug

# 306
svet_m  Първо личния лекар ще ти даде направление за общ преглед за установяване  на бременността ( ако не е установена до сега от АГ док.) После трябва да ти даде друго направление ( точка 9 май беше) за първоначален избор на лекар за ЖК. След това ако не си доволна от избрания лекар може да вземеш друго направление (точка 11 май  newsm78) за смяна на избрания лекар. Дано да ме разбираш  newsm78

Много благодаря за изчерпателния отговор! Даде обяснение на всичките ми лутания по този въпрос!  Simple Smile

# 307
  • София
Аз бих посъветвала Ани да си изчака прегледа днес. После да се отчайва. И не я успокоявайте, че така е трябвало да стане. В повечето случаи има причина и е добре тя да бъде открита. Успех Ани. Силно се надявам да не си права Hug
Джени дано и при теб нещата се развият в положителна посока Hug

202uu

Момичета, да спестим "окуражителните думи": "имаш си едно детенце" и "така е трябвало да стане".
Ани, пиши днес, след прегледа! Кураж и, ако наистина така стоят нещата, не се отказвай от мечтата за още едно дете, но преди това причината за тези случаи трябва да бъде открита!  Hug

Оп, забравих. П.С.:

Джени - при теб още няма яснота, не се отчайвай. Иди и при друг лекар преди следващия ти преглед, за да не се притесняваш дотогава.

# 308
I az se vkluchvam v grupata. termn 23 juli. kak da donavia datata? ima li drugi mami s tazi data.
Za purvi put se registrirah v BG MAMA vchera i ne sum mnogo naistano ka se izpolzva. Blagodaria za orientaciata

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 13:44 от jenago

# 309
jenago
здравей  Hug
Първо, много би било приятно и доста по-четливо ако имаш възможност да пишеш на кирилица....
Относно върпоса ти за термина, и добавяне на дата, както и дали има други мами с този термин, можеш да отидеш на първа страничка на тази тема, там пише и на кой да изпратип съобщение да те добави и има списък с мамите и термините ни Wink

Честито още веднъж за хубавата новина   bouquet

# 310
Мили мами, снощи бях на преглед и днес цял ден сияя.  newsm68  Бебоците за две седмици са пораснали от 8мм  на 2,3см. Вече приличат на човечета. Виждат се малки ръчички и крачета. Видях също и сърцата с вените и артериите.  Simple Smile Едното беше по гръбче, а другото с главата надолу. Мама е наддала 1,1 кг Sad (аз и така съм си пухкава, незнам до къде ще стигна).
След две седмици на пак на преглед за ФМ. С тати нямаме търпение пак да си ги видим.
 Hug

# 311
Koalina, ех че хубава новина Simple Smile Накара ме да се усмихна Simple Smile Браво!

# 312
Коалина, страхотно, миличка!  Да те радват само на всеки преглед малките душици пожелавам!  Hug

# 313
Koalina честито за 2-те човечета Two Hearts! А за килограмите не го мисли! То те като се родят  ще се стопиш! Аз щом с 1 миналата бременност качих 25 кг и ги свалих, така че всичко е възможно...

# 314
Някой има ли представа трябва ли да изчакам 30 дни между направление за АГ преглед и такова за ЖК ?? Или двете са различни и няма значение кое кога се дава?

Общи условия

Активация на акаунт