Отговори
# 330
Ani bani, jeni d, много съжалявам, не се отказвайте, всичко ще се нареди в подходящия момент! Ние чакахме с години първото бебче и се убедих, че всичко е възможно!  Hug

# 331
  • София
Ани и Джени, силни прегръдки и много стиснати палци следващия път да е вашия!  Hug Hug Hug

# 332
  • София, Бургас
Момичета, освен на Ники слънчицето, на кой друг мога да пиша за да ме добави във фейсбук?

# 333
  • Paris, France
И на мен също може да пишете за добавяне във Фейсбук групата, пратете ми линк към профила си и ще ви добавя като приятели, след което мога да ви пратя покана за групата. Simple Smile
P.S.: От следващата седмица няма да съм тук, така че пак се обръщайте към Ники Слънчицето Wink

# 334
Ani, Jeni много съжалявам за това през което преминават в момента. Мислете положително и вярвайте, че следващия път всичко ще е наред  Hug

Кате аз освен на Ники друг незнам на кой  Simple Smile

Момичета аз да споделя нещо с вас от 3 седмици кашлям много и в петък бях на белодробен специалист който ми потвърди диагнозата Бронхит. Сега ми се налага да използвам инхалатор и едни капки за нос . Два дни бях със зверско главоболие което не минаваше от нищо но днес съм малко по добре.

Да ви попитам някоя от вас да е усещала силно прорязване ниско долу. Аз тази вечер се събудих и така ме проряза корема че си викам край нещо стана. За сега повече не ме е болял не съм имала и кървене или някакво друго зацапване , но ми е притеснено  дали всичко е наред с бебо и се чудя дали да ходя на док тъй като в петък бях на преглед и се записах за ЖК и всичко беше ОК тогава. ОФФФФ направо сама не мога да се изтрайвам много съм шаш и паника.

Аз да ви питам за ранната ФМ дали ще ходите защото аз като попитах моя док той ми вика чак 18-20 седмица а сега към 12-13 само БХС. и се чудя дали да не отида без да го питам или казвам  Thinking

Седя си аз и се чудя още едно нещо кога най рано можем да видим пола на бебе? Вие как мислите.....

Поздрави и приятен неделен ден  Hug

# 335
Аз също имах такива болки и за това нодих 1 седм. по-рано но преглед и всичко беше ок,като стана по рязко и ме боли по силничко.А за ФМ мисля да отида при др Дасколов,той да ми пусне и БХС,за пола най рано 12 седм. до колкото съм чувала и то,ако е много хубав ехографа Simple Smile

# 336
Мен сега в петък като ме записа за ЖК ми назначи изследвания които трябва да направя и към 17.12 ме вика за БХС тогава трябва да съм към 12-13 седмица и се надявам всичко да е наред до тогава, че като че ли не ми се ходи на ехо пак, защото през минала седмица ходим и  в сряда и в петък и сега ако отида много ми става май Rolling Eyes

# 337
Аз съм в 6 седм, и ходих 3 пъти,ама така се чувствам по-спокойна какво да правя,пак и на микробиологията като ми излезнаха ентерококи да ми изкарат акъла съвсем се стресирах..

# 338
Ще поизчакам малко ако усетя че нещо не  е наред тогава ще ходя  Peace

# 339
  • до едно тепе
Кели понякога като кихна или се изкашлям се случва да ме пререже. Затова ако усетя процеса предварително се свивам напред,за да не ми е изпънат корема. Тогава няма болки. За болките спокойно можете да пиете но шпа.
БХС-то е точно ранната ФМ. Мерят размера на бебето, гледат гръбнака  и гънките. На другата в 16-20 седмица вече се гледат органите на бебето. Пола може да се види в 12 седмица, но може и да не се види. Зависи колко ще е подвижно човечето. Сина ми го прогнозираха тогава и излезе вярно, но пък той с гордост показваше на всеки преглед мъжкото си достойнство hahaha hahaha
Аз трябва да ида тази седмица някъде на контролен преглед да видим има ли наистина втори ембрион или не,а и да си установя официално за здравната каса бременността. Утре ще си търся час къде да е newsm78
Онзи ден питах малкия иска ли да си имаме бебе вкъщи и вчера почна да обяснява на една напълно непозната продавачка,че ще си имаме бебе и той щял да го гушка, за да не плаче. Сега е у баба си и очаквам довечера интересни въпроси от нея, че не сме и казали още Joy Joy

# 340
Мерси за пояснението Поспаланчо  Hug аз сега съм си на 3х1 но шпа и 2х2 Утрогестан за около 2 седмици ще съм така че имах в сряда едно много леко зацапване и то само веднъж но за по сигурно ще си ги пия  Wink
За пола предния път с каката видяхме на ФМ в 20 седмица сега ми се иска да е момченце да зарадваме таткото, че той горкия само за това мисли  Crazy

На каката още нищо не съм казала мисля да изчакам до момента когато вече имам достатъчно забележимо коремче  Party

# 341
  • Paris, France
Това с прерязването и на мен ми се случва и е нормално, доколкото знам, освен ако не е придружено с нещо друго.
Поспаланчо, феталната е изследване, на което те гледат с коремен ехограф и замерват дадени стойности, а пък БХС-то е кръвен тест, който се пуска обикновено след това и може дори да се пропусне, ако резултатите от феталната са добри, защото БХС дава някакви вероятности като резултат, а на ФМ се вижда и затова е по-сигурно (естествено, трябва апаратурата да е добра).
За пола, принципно, ако е момченце с голяма пишка (както е моето, хах) могат да ви кажат доста рано, в последствие рискът да се окаже грешка е много минимален, защото тая пишка няма къде да иде.  Mr. Green Ако пък е момиченце, няма да ви кажат нищо, защото няма какво да се види, ще се видят яйчници на по-късен етап евентуално.

# 342
Здравейте, сърчицето на бебето го видяхме как тупти Wink прегледа на ехо беше кратък, но видяхме най-важното, по - дълги бяха изследванията - кръв, урина, мерене, теглене.. и т.н. направиха ми картон, а другия месец съм на ендокринолог. На 23.12 съм на БХС, дано всичко е наред. Съжалявам за момичетата, които загубиха бебенцата си - кураж !

# 343
Честито сърчице, Иванела!  Hug

# 344
  • до едно тепе
fashionmama аз ги знам тези неща. Обаче тук в БГ по-често се говори за БХС в 12 седмица отколкото за ФМ в 12 седмица. То неминуемо едното върви с другото,защото за да ти сметнат риска им трябват размерите. И обикновено замерват големината на бебето от главата до дупето, гънките и гледат невралната тръба дали се е затворила. Много гинеколози като им кажеш ФМ и имат предвид тази в 16-20 седмица Peace

Общи условия

Активация на акаунт