Отговори
# 360
кит кат, мисля че си напълно права, ако не се лъжа и на друго място съм го чела твоя начин

# 361
Вес, Кит-Кат, то няма как да е точно като го броим на месеци, затова и казах, че това броене не се ползва от нито един лекар.
В единият начин (на Вес) излиза, че различните месеци са веднъж по 4, веднъж по 5 седмици, във варианта на Кит-Кат месеците са по 31-32 дни, а в моя, не се броят първите десетина дни от ПРМ, защото де факто още не си бременна тогава.
Не че това има някакво значение де. Ползвам го за бабите, защото те от г.с. не разбират  Peace

Кит-Кат, ужасно ти завидях за болничните! Аз съм се настроила да поработя до края на януари и после да си почивам до 45-дневния. Няма да ми липсва работата хич. Имам достатъчно хобита, да не говорим, че имам по-голямо детенце, на което да обърна малко повече внимание.

Връщам се към една тема от предните седмици. Ако някой все още има стомашни проблеми (сиреч затегнат стомах), изпитах на собствен стомах чай от Сена-Майчин лист. Ефектът от една чаша чай преди лягане, на сутрината беше...  #Crazy Ако знаех, че ще ме докара до другата крайност, щях да взема половин чаша. Ама аз - не, за по-сигурно даже комбинирах с шепа грозде и една круша. ooooh!

За ЖК не съм сигурна кога и как, защото мисля да ходя само в частна клиника този път. Нямам сили да се разправям с касата. Вече имам какви изследвания да направя, имам и час за ранна ФМ. Казаха ми, че могат да се погрижат за всичко от-до.

# 362
Кит кат  и аз съм ш болничен от 2 седмици и имам един въпрос. Болничния в който бях до края на миналата седмица го беше пуснала личната която уж ми каза че той няма да влезе в 180 дни и сега от 29. 11 вече съм в болничен от Лекарска комисия. И сега ми идва въпроса дали болничния който ми даде Личната ще влезе в тези 180 дни, защото ако е така няма да ми стигнат и тогава незнам какво ще правя.

И друго момичета разбрахте ли как ни прецакаха от др година пак ще връщат 24 назад при изчисление на майчинството. Предния път с каката така стана и сега пак така  #Cussing out Другия път няма да гласувам за бат Бойко  #2gunfire

# 363
приеха ли го вече за 24 месеца. Така се хващат всичките 6 месеца от втората година майчинство, когато бях на 340 лв., т.е. определено ще ми се отрази на парите. Но пък сигурно има мама, на които точно тези 6 месеца са им били с по-висок доход. Късмет

# 364
  • София
Здравейте, момичета. Отписвам се от тази прекрасна тема, моля да ме махнете от първа страничка. След днешния преглед (8с.6д.) се видя спряла сърдечна дейност на ембриона. В четвъртък ще отида за потвърждение и за кюртаж. Дано съм последната, отписваща се от тази тема и всички да продължите заедно до термин  Hug

# 365
  • София, Бургас
И мен ме прецяква това удължаване на срока. Значи абсолютно съвпадение е, че 45 дневния ми започва на 6ти юни, а дъщеря ми е родена на 5ти юни, т.е. точно една година назад съм добре осигурена/или долу-горе, не знам още колко болнични ще ползвам, засега съм на работа/ и точно една година по 340 лева..и аз няма да гласувам повече са бат Бойко пък!! Simple Smile

# 366
Нигел съжалявам за това през което минаваш  Hug , но гледай напред и вярвай

# 367
Нигел, страшно много съжалявам, мила! Каквото и да кажа ще е малко, нека следващият път да е успешен до края.  Hug

Или., остави това с ефекта на Майчиният лист ами и той е противопоказен при бременост, доколкото знам. Казаха ми от клиниката, че безопасни са сироп Дуфалак и свещички Ева Кю, както и диета с повече баластни вещества и фибри. Както е топла водичка на гладно сутрин /30 мин. поне/ може с малко мед в нея. Успех!

# 368
Нигел, и аз съжалявам! Кураж, мила! Hug

Момичета, иначе за обещетението - не е прието още за 24-те месеца, има такова предложение от МФ, но не е прието. Но сигурно ще се приеме разбира се. Не че е работа на министерството на финансите на предлага такива неща, какво общо имат те?

# 369
Нигел аз също много съжалявам. Не се предвай, върви напред. Желая ти много успех.

Момичета, другата седмица лекарката ме вика за фетална, но ще съм само в 10с. и 5д. Не  е ли малко рано?
Две седмици след това трябва да отида да гледаме шийката. Първа бременост ми е и не съм много наясно.
Също кога може да се възобновят половите контакти с партньора?

# 370

Момичета, другата седмица лекарката ме вика за фетална, но ще съм само в 10с. и 5д. Не  е ли малко рано?
Две седмици след това трябва да отида да гледаме шийката. Първа бременост ми е и не съм много наясно.
Също кога може да се възобновят половите контакти с партньора?

Ако човечето е над 4,5 см тогава няма проблем защото ще си влязла и в 11 седмица, иначе е малко рано. За секса: казаха ми от моята клиника, че няма проблем, мога да си правя секс, стига да се чувствам добре, да нямам силно зацапване и силни болки. Wink

# 371
Здравейте момичета,

Айде и аз цоп тук. Терминът ми е на 08.07.'15. Втора бременност - батко на 4 г. и 9м.
Живея в София, на 36г.  #Crazy
Имам вече 3 видеозона. Всичко е о.к. Надявам се така да е докрая  newsm78 за всички разбира се  Laughing

# 372
Здравейте момичета, искам и аз да се включа във вашата група. В 7г.с съм, термина ми е на 12 юли, от Ловеч,на 25г.първа бременност ми е. Виждам,че при вас док. ви е казал много неща.. сакче, сърдечна дейност и т.н. а при мен само ми потвърди бременността и нищо др. Дори не ми каза кога пак трябва да отида на преглед..

# 373
Нигел, много съжалявам! Cry

Или., остави това с ефекта на Майчиният лист ами и той е противопоказен при бременост, доколкото знам.
Не го пишеше на опаковката, винаги проверявам! Трябва да се интересувам повече явно, ще питам док за всичко следващия път. Сега като ми каза и прочетох в нета, действително не се препоръчва. Благодаря ти.  bouquet

Секс, секс... какво беше това?
Ако няма забрана от лекар, няма проблем, стига да имате желание. Мен ме държи шубе от миналия път, когато получавах мнооого зрелищни контракции. Не болеше изобщо, но гледката беше потресаваща.

# 374
Ууффф тамън се успокоих като видях сърчицето и сега като чета спряла сърдечна дейност направо ми се свива всичко. Sad Кураж на момичетата, които са преживели загуба. Явно спокойствие няма да има до края, а пък след раждането още повече. Мрън..

Цитат
Секс, секс... какво беше това?
И при нас сексът е мираж от повече от месец. Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт